![]() |
Alıntı:
Gerekli şartları sağlarsanız bir problem olacağını sanmıyorum. Sağlıcakla kalınız. |
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Balkonda Küpe...
|
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Küpe örneği.........
|
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Balkonda çilek....
|
sayın kamelya vadisi mavi küpelidende bir örnek rice etsek de bari resmini görsek :?
:) |
Alıntı:
Maviler henüz çiçek açmaldılar |
1 Eklenti(ler)
Mavi küpe tomurcuk halinde ...
|
5 Eklenti(ler)
Ortanca ve küpelerden bir demet
|
mavi küpeli açmıştır belki :) hani bir resmini görseydik ne iyi olurdu birde ortancanın altındaki tek renk küpeli çok beğendim içi katlı olanı :) siz en iyisi hepsinin resmini ekleyin :)
|
Alıntı:
|
Küpeliler
5 Eklenti(ler)
Küpelilerden 28 Haziran 2013 görüntüleri....
|
5 Eklenti(ler)
devamı...
|
4 Eklenti(ler)
devam...
|
5 Eklenti(ler)
Temmuz 2013
|
312 nolu resimde en alttan ikincisini çoooook beğendim diğerlerini ise sadece çok beğendim :)
|
1 Eklenti(ler)
Mavi küpeli
|
Hepsi birbirinden güzel, emeginize saglik, küpe cicekleri celikten kolayca yetisiyor fakat tohumu oluyormu bilmiyorum, ilk basta tohumlami yetistirdiniz ?
|
Alıntı:
Beğendiğiniz için teşekkür ederim. Küpelilerin tohumu oluyor fakat ben çelikten yetiştiriyorum. |
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
Kamelyavadisi 2013 Ağustos görüntüleri
|
2 Eklenti(ler)
Sayın: kamelya vadisi.resimdeki kamelya da oluşan tohom mu başka bir oluşummu.
|
Alıntı:
Onlar kamelyanın tohumları. Bir müddet daha o şekilde kalsınlar. Tam olgunlaştığında koparırsınız. Martta dikerseniz yeni kamelyalarınız olur. Her tohumun içinde 3-5 adet koyu kahve renginde çekirdekler var. |
Kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
Eylül 2013 döneminde Kamelyavadisi'nde sağlıklı çeliklerle üretim devam etmektedir.
|
Sayın Kamelyavadisi
Her şey çok güzel tebrikler başarılar
|
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
15 Eylül 2013 gününde kamelyavadisi farklılıkları....
|
2 Eklenti(ler)
katmerli japon gülüm...
|
kamelyavadisi
2 Eklenti(ler)
kamelya üretimi...
|
Sayın kamelyavadisi,
Çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Ellerinize sağlık. Her şey çok güzel. Seranızda çok güzel oldu. Orada ne istiyorsanız yetiştirebilirsiniz. Size birkaç sorum olacaktı.Seradaki yerde serili olan perlit sanırım. Perliti toprağın üzerinemi serdiniz? Perlit **** başka malzeme toprağın üzerine kaç santim kalınlıkta serdiniz? Cevap verirseniz sevinirim. Benimde küçük bir seram var. Aynı uygulamayı yapabilirim. Onun için soruyorum.Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
Beğendiğiniz için teşekkür ederim. Seraya Genişlikleri 1,5 metre olan 3 adet yastık yaptım. Derinliği yaklaşık 15- 20 cm. En alt kısmına örtü serdim. Üzerine ise perlit döktüm. Şu an için iyi sonuç aldım diyebilirim. Seranızı aynı şeklide yaparsanız umarım sizde aynı sonucu alabilirsiniz. |
1 Eklenti(ler)
29 Eylül 2013
|
kamelyavadisi
4 Eklenti(ler)
30 Eylül 2013
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025