![]() |
2 Eklenti(ler)
9 Ekim 2013 , serada karpuz ve biber.
|
kamelyavadisi
4 Eklenti(ler)
9 Kasım 2013......
|
Kamelyavadisi 2013
5 Eklenti(ler)
Kamelyalar yeni dönem çiçeklerini Kasım ayından itibaren açmaya başladılar. Bu süreç türüne göre mayıs ayına kadar devam edecektir.
|
Sayın kamelyavadisi çok güzeller, ellerinize sağlık bahçemde yerim olsa hemen alırdım,
inanın kendimi zor tutuyorum, balkonda saksıda yetiştirsem üşütürüm diye korkuyorum. |
Almanyadan katılıyorum ve bu foruma yeni rasladım ve gerçekten mükemmel bir forum :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
kamelyalar
|
Sayfaları hayranlıkla gezdim sn. kamelya vadisi, çok harika çalışmalarınız ve bunun sonucunda ürünleriniz.Ankara da saksı da yetiştirebilinirmi? Bu harika güzelleri.
|
Sayın kamelyavadisi,
Kamelyalar arasında Kasım-Mayıs arası sürekli çiçeklenen bir tür var mı?Yoksa bir kez çiçeklenen için ertesi seneyimi beklememiz gerekiyor? Selamlarımla. |
Alıntı:
|
kamelyavadisi
4 Eklenti(ler)
Kamelyalar kar altında...
|
1 Eklenti(ler)
Ocak ayında kamelyalar güzelliklerini sunmaya başladı.
|
Her Eve Bir Kamelya
1 Eklenti(ler)
Kamelya çiçeklerinden bir demet...
|
Muhteşem...
|
Her Eve Bir Kamelya
2 Eklenti(ler)
Bluecorp cinsi likapa (Mavi yemiş)
|
Ansera (An3era) dediğimiz likapa mı oluyor yaban mersini mi ?
|
kamelyavadisi
4 Eklenti(ler)
Mart ayında kamelyavadisi'nden görüntüler.
|
sn kamelyavadisi merhaba;
daha önce de birkaç defa sizinle iletişime geçmiş,hatta o taraflara geldiğimde uğramak istemiştim ama kısmet olmadı. yeni bir bahçe kuruyorum şimdi. o bahçemde de gül ile kardeş kamelyalarım olsun istiyorum. bu noktada size danışmak istedim. sitedeki başka bahçelerde kamelyalar mevcut ama çok da sağlıklı bir görünümleri yok. açık yeşil yaprak halindeler. bahçem sabah güneşi alıyor ama saat 2 itibari ile direk güneş almıyor (mukayese anlamında bazı yerlerinde ortanca rahat yetişebilir) su anlamında özellikle bu sene çok şanslı değiliz, aman aman su alamayacaklar. alıp eziyet çektirmek de istemiyorum bitkilerime. bu şartlar sizce yetiştirebilir miyim? |
Alıntı:
İstanbul'un her yerinde hatta tüm bölgede kamelyanın iyi yetiştiğini gözlemledim.Kuracağınız bahçe bana göre müsait. 2 saat direk güneş alması fazla da önemli değil. Ortancanın yetiştiği ortamda kamelya da yetişir. Bence az da olsa denemelisin. Sağlıcakla kalınız. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sabahları yarım saat-45 dakika kadar güneş ancak alır, bir dahada güneş görmez. iki gün once çekildi. 10 senedir de aynı yerde. kamelya güneşe meraklı bir bitki değil. |
sn kamelya vadisi ve sn musk.
beni cesaretlendirdiniz... çok teşekkür ederim. |
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
9 Mart 2014 Kamelyavadisi'nden esintiler.
|
Kamelyalar harika....Ellerinize sağlık. 364 nolu mesajdaki 2. resimdeki çiçeğin ismi nedir. Ne kadar güzel.
|
Alıntı:
|
Her Eve Bir Kamelya
3 Eklenti(ler)
Mart görüntülerinden...
|
Her Eve Bir Kamelya
4 Eklenti(ler)
Kamelyalar kış şartlarında da büyümelerine devam etmektedir.
|
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
Küpelilerden örnekler.
|
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Balkonda çilek üretim denemesi.
|
Her Eve Bir Kamelya
3 Eklenti(ler)
Haziran Ayında sera içi görünümler.
|
kamelya fide
1 Eklenti(ler)
çıplak kök kamelya fidesi
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025