agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   s.serdar / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25537.htm)

hk50 11-08-2012 21:20

Sn s.serdar.
Eski avatarın ne olduğunu biliyorduk.Bu yeni avatarından bir şey anlamadım.Cehaletimi bağışla ama izahta etki bilelim.Bilemediğim içinde hayırlı olsun diyemiyorum.
Saygılar.

hk50 11-08-2012 21:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 1007951)
Şu anda 28 kök domates bitkim var. Bu sene domateslerimiz bol ve güzel meyve verdi ve vermeye de devam ediyor. Belki cinsi iyi olduğu için belki de havaların uygun gitmesi etkili oldu.

Eklenti 324718

Ancak bildiğim tek farklılık var, o da geçen sonbaharda toprağına kum karıştırmam olmuştu. Bu sene domatesler daha bol kumlu bir toprakta yetiştiler. Yaklaşık 1 m2'lik toprağa yaklaşık bir kova kadar 0,3 mm’lik kum atıp bolca belleyip tırmıklayarak toprağa karıştırmıştım. Bu sene de yine benzer amaçla mil kum temin ettim. Hasat bittikten sonra yine toprağa aynı miktarda daha mil kum karıştırmak istiyorum.

Bahçeden mutfağa

Eklenti 324719

Bereketli olsun.Akibetleri vişnelere dönmesin.

s.serdar 11-08-2012 23:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hk50 (Mesaj 1008123)
Sn s.serdar.
Eski avatarın ne olduğunu biliyorduk.Bu yeni avatarından bir şey anlamadım.Cehaletimi bağışla ama izahta etki bilelim.Bilemediğim içinde hayırlı olsun diyemiyorum.
Saygılar.

Sayın hk50.

Eski avatarım arkadaşımın köpeği Poker'in, meraklı bir halinin görüntüsü idi.

2 günden bu yana kullanığım avatar kurbağ Kermit'in bir canlandırması. Sanırım pek beğenilmedi.

Birazdan avatarımı tekrar yenileyeceğim.;)

YeniGine 11-08-2012 23:32

Evet S. Serdar bu avatar çok şirin mi şirin olmuş... Güle güle kullanın. Gerçekten çok sevimli...

s.serdar 12-08-2012 00:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hk50 (Mesaj 1008125)
Bereketli olsun.Akibetleri vişnelere dönmesin.

Sayın hk50.

Domatesde kurt olur mu bilmem!
Olur ise ve benim domateslerin birinde bile çıkarsa, kesinlikle akıbeti vişne gibi olur.

s.serdar 12-08-2012 00:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozgurbilgin (Mesaj 1007953)
Aynı papatyalardan bende de var. 2 senedir tohumlarını alıp yetiştirmeye çalışıyorum ama bir tanesini bile çimlendiremedim maalesef.

Sayın ozgurbilgin.

Papatyalar kocaman ama tohum olacak organlarının sanki mikroskopik kadar küçük olduğunu görünce benimde ümidim sarsılır gibi oldu.:(

s.serdar 12-08-2012 00:25

1 Eklenti(ler)
Yeni avatarımın bir de şu veriyonu var

Bu taraftan kaçtılar memur bey...

Sudenur 12-08-2012 00:29

Oyy çok tatlı bişey bu. :eek: :p

YeniGine 12-08-2012 00:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 1008197)

Çook güldüm yine çok... Gerçekten zekice bir benzetme... Süper...
de S.Serdar hiçç YeniGine ne yapmış, ne etmiş ilgilendiğiniz, baktığınız yok... Sağolsun bütün CANLAR ilgilendiler...
:p:D (Yine çok güldüm) Tabi siz avatar peşindesiniz, farkında değilsiniz...

s.serdar 12-08-2012 00:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 1008199)
Oyy çok tatlı bişey bu. :eek: :p

Gerçekten çok tatlı ve şirin şeyyyyy.

Hep böyle kalacaklarını bilsem onlarcasını doldururdum evime...:p ;)

YeniGine 12-08-2012 00:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1008205)
Sevgili YeniGine, sayın s.serdar'dan özür dileyerek, o güzel güller sizde varken, güllerinizi ve diğer bitkilerinizi görebileceğimiz bahçe sayfanızı kesinlikle açmalısınız. Ağaç mineniz de çok güzeldi bu arada.

Daha sonra bu mesajımı silerim.

SDurul çook teşekkür ettim size... Gerçekten memnun ettiniz beni. Diyorum ya bahara böyle güzel değildiler. agaclar net okuya okuya, siz dost bildiklerime sora sora sonuçtan ben de şaşkın ve çok mutluyum... Teşekkür ederim.
Hm silmek gerekiyor ise silin, ama gerekmiyor ise neden silesiniz ki... Ben sayenizde mutlu oldum. Teşekkürleer.

YeniGine 12-08-2012 00:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 1008209)
Gerçekten çok tatlı ve şirin şeyyyyy.

Hep böyle kalacaklarını bilsem onlarcasını doldururdum evime...:p ;)

Gerçekten ben dee SUDENUR...

Sudenur 12-08-2012 00:55

Yan komşum iki günlük Sivas Kangal'la çıkıp gelince bir gün işten eve. Hepimiz ayılıp bayılmıştık. Öyle sevimliydi ki ahşap şezlonglarının ayağına bağlamalarına içerlemiştim biraz. :( Şimdi iki aylık oldu ve epeyce büyüdü. Oyun oynamayı da pek bir seviyor ama büyüdüğü vakit epey korkutacak site çocuklarını belli. Çok hızlı büyüyorlar.

YeniGine 12-08-2012 01:09

Alıntı:

Gördükçe, baktıkça gülüyorum... Çok hoş gerçekten.

Sudenur 12-08-2012 01:20

İzin vereceklerini pek sanmam ablam. :( Biraz daha büyüsün eğitmene vereceklermiş, site çocuklarına ve bize alışıp şımarmasın diye yaklaşmamıza izin vermiyorlar. İşte oldukları vakit seviyoruz gizli gizli. :o

YeniGine 12-08-2012 01:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 1008235)
İzin vereceklerini pek sanmam ablam. :( Biraz daha büyüsün eğitmene vereceklermiş, site çocuklarına ve bize alışıp şımarmasın diye yaklaşmamıza izin vermiyorlar. İşte oldukları vakit seviyoruz gizli gizli. :o

Çok doğru bence; fino değil... Sonuçta Kangal... E yani Kangal yetiştirecekler ise eğitimli, bilinçli olunmalı. :)) Gizli gizli benim için de sevin valla.

YeniGine 12-08-2012 01:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 1008247)
Gördüm tabiiiii.
Görmediğim, bilmediğim bir konuda pek yorum ve katkıda bulunmam ben... :D

Peki; teşekkür ettim o halde.

tekomusti 12-08-2012 02:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1008245)
S.Serdar teşekkür ediyorum... Siz gördünüz mü benim güllerimi?

sn yenigine bende çok merak ediyorum sizin bahçe ve bitkilerinizi paylaşırsanız sevinirm
saygılar

tekomusti 12-08-2012 02:11

eyvallah her zaman bekleriz
saygılar

hk50 12-08-2012 08:14

Alıntı:

Bence bu.
Olmazsa Ağaçlar net üyeleri arasında araştırma yapılsın.
Hürmetler.

Türkan 13-08-2012 07:53

abicim o papatyalari neden oylece braktinki/bendede var aynisindan .cicekleri solar solmaz kopariyorum ve yenisini aciyor.yapraklar bu yuzden hala canli.benimki ilkbahardan beri hala cicekli.saygilar

s.serdar 13-08-2012 19:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Türkan (Mesaj 1008506)
abicim o papatyalari neden oylece braktinki/bendede var aynisindan .cicekleri solar solmaz kopariyorum ve yenisini aciyor.yapraklar bu yuzden hala canli.benimki ilkbahardan beri hala cicekli.saygilar

Sayın Türkan.

O solmuş çiçek görütüsünü fotoğrafladıktan sonra tüm kuruyan çiçekleri saplarından keserek attım. Bir kaç kuruyan çiçeği de belki tohum alabilirim düşüncesi ile kesip bir kenara ayırdım. Ancak görüntü almayı ihmal ettğim için son durumlarını gösterir resim gönderemiyorum.

Bu konudaki aydınlatma ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.

Saygılarımla.

s.serdar 13-08-2012 23:26

Sabah sulaması

2 Eklenti(ler)
Bahçedeki otomatik sulama sistemi 06:30 da görevine başlıyor.

Oldukça geç yattığımız için genelde o saate uykuda oluyoruz. Eğer erken kalmış olursak acele çayımızı demliyor, elimizde taze demlenmiş bir bardak çay ile saatin 06.30 olmasını bekliyoruz.

Eklenti 325270

Eklenti 325271

YeniGine 13-08-2012 23:52

Evet bence de kesinliklee kaçırılmaması gereken bir manzara... Çok güzel; hele o saatte, ellerde çay bardakları... SÜPER... Daim olsun inşallah.

s.serdar 14-08-2012 00:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1008783)
Evet bence de kesinliklee kaçırılmaması gereken bir manzara... Çok güzel; hele o saatte, ellerde çay bardakları... SÜPER... Daim olsun inşallah.

Ama biz nedense genellikle gecenin güzelliklerini yaşamaya alıştırdık kendimizi. Bu nedenlerle sabahları biraz ihmal eder gibi olduğumuzun farkındayız.

YeniGine 14-08-2012 01:17

S.Serdar ben de 30 senedir gececiyim. Erken kalkmam gerektiği zaman saati kuruyorum. Siz de o halde; 06.15 e saati kurun.

Malkaralı_Yusuf 14-08-2012 11:55

Bahçenizi ve çabalarınızı aktardığınız sayfanızı çok beğendim, ama 3 saatte bitirebildim baştan sona kadar. Ağaçlar.net beni ürkütüyor, göremediğim kaçırdığım ne sayfalar vardır böyle. Eşinize geçmiş olsun, size kolay gelsin.

TuRaÇ 14-08-2012 12:06

Her şey çok güzel düşünülmüş ve gerçekleştirilmiş...

Uzun yıllara dağıtılan bu güzelliklere şapka çıkarılmaz da ne yapılır? İnanın böylesi güzellikleri görünce bana aitmiş gibi çok mutlu oluyorum.Beton aralarında resmen çürüdüğümüzü hissediyorum.Hayalim bahçeli mütevazi bir ev. Kendi yetiştireceğim çok çeşit çiçek ve meyve ağaçlarının içerisinde yaşamak:)) İnşallah bu hayal olmakla kalmaz gerçeğe dönüşür.

Sizden ve buradaki bir çok değerli dosttan öğreneceğim çok şey olduğunu bir kez daha gördüm. Yoku var etmek Allaha mahsustur fakat çıplak bir araziden küçük bir cennet bahçesi yarattığınız bu yuvada, eşiniz ve çocuklarınızla huzurlu ve mutlu yaşayın.

s.serdar 14-08-2012 19:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TuRaÇ (Mesaj 1008884)
Her şey çok güzel düşünülmüş ve gerçekleştirilmiş...

Uzun yıllara dağıtılan bu güzelliklere şapka çıkarılmaz da ne yapılır? İnanın böylesi güzellikleri görünce bana aitmiş gibi çok mutlu oluyorum.Beton aralarında resmen çürüdüğümüzü hissediyorum.Hayalim bahçeli mütevazi bir ev. Kendi yetiştireceğim çok çeşit çiçek ve meyve ağaçlarının içerisinde yaşamak:)) İnşallah bu hayal olmakla kalmaz gerçeğe dönüşür.

Sizden ve buradaki bir çok değerli dosttan öğreneceğim çok şey olduğunu bir kez daha gördüm. Yoku var etmek Allaha mahsustur fakat çıplak bir araziden küçük bir cennet bahçesi yarattığınız bu yuvada, eşiniz ve çocuklarınızla huzurlu ve mutlu yaşayın.

Sayın TuRaÇ.

Umarım; hayallerinize değil, güzel beklentilerinize en kısa zamanda kavuşmanızı gönülden diliyorum. Bende aynen sizin gibi yola çıkmıştım. Bir zaman önce benim içinde belki bir hayal idi. Sonrasında bir arzu ve beklenti durumuna dönüştü. İlk adımı attıktan sonra inanın gerisi kendiliğinden geliyor.

Daha iyisinin, daha güzelinin sizinle olması dilek ve saygılarımla...

YeniGine 26-08-2012 01:45

S.Serdar merhabaa, hoşgelmişsiniz. Uzuun zamandır yoktunuz. Tekraar özür diliyorum, gıyabınızda yine sayfanızı kullanmak zorunda kaldım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025