![]() |
Alıntı:
Nisan yağmurları devam ediyor.Bu bereketi ve verimliliği artırıyor. abutilon çiçeğinden köklendirdiğim zaman size göndereceğim. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
abutilon çiçeği
4 Eklenti(ler)
abutilon çiçeği nin diğer türleri.
|
Alıntı:
|
İyi akşamlar
Alıntı:
|
Adil Bey,
Bahcenizde herşey mükemmel.Çiçeklerinizin rengi heryerdekinden çok daha canlı. Toprağınızın özelliğinden midir, yoksa sizin ilginizden mi? sanırım ikincisi. Bu arada 1715. mesajdaki çiçek Laden(cistus), 1719. mesajdaki Alıç(Crataegus monogyna) Kolay gelsin kardeşim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben 2 yıl önce bir tane Bel almıştım,şimdi fiyatı belki 30 tl aralığında olabilir. |
Alıntı:
Aslında toprakta iyi, ilgim ve sevgimide eksik etmiyorum. Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederim. İnşallah birgün çayınızı içmek için uğrayacağım. Şu sıralar Adliye sarayının yolu yapılıyor çok çamur. Havalarda güzel olunca uğrayacağım. Labaratuar İşinizde kolaylıklar diliyorum. Sizlere ,Ayhan , Musa ,Adnan beye tüm arkadaşlara selamlar saygılar. |
|
Alıntı:
|
Bodur Deveci Armudu.
2 Eklenti(ler)
4 yıllık oldu bu yıl ilk kez çiçek açıp meyve verdi.Meyvelerinin nasıl olduğunu görebilme fırsatımız olacak inşallah.
|
Trabzon çikolata hurması.
4 Eklenti(ler)
Bu meyvede bu yıl bol çiçek verdi İnşallah meyveleride istediğimiz gibi olur.
|
Böğürtlen.
3 Eklenti(ler)
Bu yıl yeni çitinde daha güzel görünüyor çiçekleride daha fazla.
|
feyiko
3 Eklenti(ler)
Feyiko filizlenmeye yeni başladı.Bu yıl çiçek açmasını bekliyorum.
|
antalya papatyası.
2 Eklenti(ler)
Hala açmaya devam ediyor.
|
şimşir.
5 Eklenti(ler)
diktiğim şimşirlerde sadece bir adet zayiat verdik.Diğerleri gayet iyi görünüyor.
|
hatmi.
2 Eklenti(ler)
Yeni hatmi çeşidi.2012 yeni tür.Merakla çiçek açacakları günü bekliyorum.
Karanfil gibi katmerli açan bir tür.Renklerde süpriz olabilir. |
sedef çiçeği.
3 Eklenti(ler)
2 yıllık bu çiçek Berrin ablamın gönderdiği tohumlardan.
|
Şaşırtmalar.
1 Eklenti(ler)
Şaşırtma fidelerde son durum.
|
glayör
4 Eklenti(ler)
Soğanlar filizlenmeye başladı.
|
çiçeklerim.
3 Eklenti(ler)
Nisan yağmurları çok iyi geldi.
|
lale.
2 Eklenti(ler)
geç te olsa İlk çiçekler göründü.
|
çilek.
3 Eklenti(ler)
meyveler görülmeye başladı.
|
maviş.
2 Eklenti(ler)
Benol abladan aldığım maviş çiçeğinin son durumu.
|
gojiberi.
1 Eklenti(ler)
çiçekler ilk meyveye hazır.
|
Sayın Adil, kırmızı abutilon çiçeğine bayıldım. Ondan mutlaka bende bulmalıyım..Paylaştığınız için teşekkürler..
|
Baharın geldiği nasıl da belli oluyor. Bitkiler coşmaya başladı, elinize sağlık.
Sizin bodur deveci armudunun 4. yılda vermesi biraz geç değil mi? Benim diktiğim armut da deveci diye aldım sizinki kadar kırmızı değil ama. :o Tipi ise benziyor. 4 ya da 5 yaşında tam hatırlamıyorum bu sene ilk kez çiçek açtı ve birkaç tane de meyve var. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim deveci armudum seranın yerindeydi yerini değişince biraz duraklama dönemi yaşadı.Bu yıl çok çiçek açtı inşallah seneye daha iyi olacak. İlk meyve olduğu için gerçek meyvesini görme şansımız olacak. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025