agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   berrinb / bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24030.htm)

sevim.K 04-06-2011 16:10

Çok güzel paylaşımlar sevgili berrinb:) Satır satır okudum ve her fotoğraf karesine dikkatle baktım. Tartışmasız hayranlıkla izledim güller başta olmak üzere tüm çiçeklerinizi emeklerinize sağlık.

Kayalar çok güzel. Onları sukulentlerle iç içe düşününce doğrusu iyiki bulaşmış dedim;) Kimbilir daha ne güzellikler göreceğiz güzel bahçenizde:)kolaylıklar diliyorum, sevgilerimle

Kiraz 04-06-2011 16:37

Sn. Berrinb, bahçeniz çok güzel renklenmiş, yer örtücüleriniz çok güzel duruyor. Elleriniz hep sağlıklı olsun da, renklere renk katın.

nurcanaybay 04-06-2011 19:47

Sıcacık, rengarenk bir bahçe ile masmavi bir deniz...her kareyi zevkle inceledim.
Sağlıkla tadını çıkarın .

fatma sunay 04-06-2011 21:47

Hepsi çok güzel emeğinize sağlık. Çiçeklerin arasında masmavi denize bakarak çay yudumlamak ne kadar keyifli olur. Sefasını sürün..

berrinb 06-06-2011 11:35

Sevgili SevimK ,beğenilerine memnun oldum sağolun.Kaktüs ve sukulentleri ben de sizin ve diğer arkadaşların sayesinde sevdim,diyebilirim. Ancak sukulentler kaya bahçelerinde kışı nasıl geçiriyor,içerilere mi alıyorsunuz ,beni zorlayan bu oluyor.
Beni bilgilendirirmisiniz lütfen.Teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum.

Yücel Canpolat 06-06-2011 11:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 816220)

Kuş olup uçsam,
aha bu cennete kon sam:D

sevim.K 06-06-2011 12:15

Sevgili arkadaşım. Ben apartmanın küçücük bahçesine kaktüs, sukulent dikmedim balkondalar benim sevgili bitkilerim.:) Kışı açık balkonda geçiriyorlardı ama karla ıslanmamalarına, ayaz yememelerine dikkat ediyordum. Şimdi kapalı balkondalar.

Bahçelerinde kaya bahçesi yapan arkadaşlar var. Kaya bahçelerine mutlaka dayanıklı bitkiler dikmişlerdir. Kolaylıklar diliyorum, sevgilerimle:)

berrinb 07-06-2011 01:15

Sevgili arkadaşlar,Kiraz,nurcanaybay,Fatma sunay,çok teşekkür ederim,beğenileriniz,ziyaretleriniz için sağolun.Yine beklerim,selamlar sevgiler.

berrinb 07-06-2011 01:32

Sayın Yüksel Canpolat ;arkadaşım haklısın bahçelerimin cennet gibi görünmesini denize borçluyum,doğruya doğru. Bizim bahçelerimiz Araf oluyor buralardan geçilip,Ulu Tanrının izniyle Çatalcadaki Yüksel Canpolatın esas cennetine varılıyor. :)) Ben bahçe ve çiçek hastası bir insanım,hayatımın büyük bir kısmını böyle geçirdim.Ağaçlar Net de hemen hemen bütün bahçeleri dolaştım. Çok beğendiğim bahçeler oldu 6 tane bahçe oldu,amma velakin sizin bahçeniz "YOK ARTIK" dedirtecek cins .Yani arkadaşlar alınmasın ama benim fikrim "FEVKALADENİN FEVKİNDE"( Bülent hanımın sözü nü ben burada kullanacağım) En kısa zamanda yazlıkta işlerimi bitirince ziyaret edeceğim sizi.Hakikaten görülecek bir yer yapmışsınız. Siz de buyrun Gümüşyaka ya gelin,ben şu anda yazlıktayım,Sonbaharda da İstanbula Beylerbeyine beklerim.Size özelden adreslerimi ve tel. göndereceğim. Sizin gibi arkadaşların bütün dünyada çoğalmasını diliyorum.Hakikaten nadide bir insansınız.Tanrı size güzel bir gönül vermiş,ki bu büyük işleri başarıyorsunuz.Sıhhatiniz ve kuvvetinizde daim olsun ki devam edin bu güzelliklere.Vallahi ne diyeyim bence BİR numarasınız.Selamlar .sevgiler arkadaşım.

berrinb 07-06-2011 01:41

Sevgili SevimK,haklısın canım senin kaya bahçesi yapmadığını unutmuşum. Kaktüs sukulent deyince aklıma direkt sen geliyorsun.Bu sorum oradan doğdu herhalde.Hatırladığım kadar Cemo ile Satı Uğurtan ın vardı. Onlara sorayım. Teşekkürler canım,kendine iyi bak.selamlar sevgilerimi yolluyorum.(Bu gün bir sürü saksı aldım,bu yaz boyayıp sana kırmadan ulaştırırım inşallah)

sevim.K 07-06-2011 05:03

Ne mutlu bana kaktüs deyince hemen akla ben geliyorsam berrin hanımcım.:) Çok mutlu oldum vallahi. Satıcığımın kaya bahçesi çok güzel oldu evet. Tekin bey yapmıştı. Çok şirin, küçük hoş bir bahçe,

Saksılar için utandım şimdi mahçuboldum:o Ama bir taraftanda boyalı hallerini merak ediyorum. Boyama için kursa gitmiştim ama boya malzemelerinin kokuları çok rahatsız ettiği için verimli olamadı ne yazıkki. İstediğimce çalışamadım

Yücel Canpolat 08-06-2011 13:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 817822)
Sayın Yüksel Canpolat ;arkadaşım haklısın bahçelerimin cennet gibi görünmesini denize borçluyum,doğruya doğru. Bizim bahçelerimiz Araf oluyor buralardan geçilip,Ulu Tanrının izniyle Çatalcadaki Yüksel Canpolatın esas cennetine varılıyor. :)) Ben bahçe ve çiçek hastası bir insanım,hayatımın büyük bir kısmını böyle geçirdim.Ağaçlar Net de hemen hemen bütün bahçeleri dolaştım. Çok beğendiğim bahçeler oldu 6 tane bahçe oldu,amma velakin sizin bahçeniz "YOK ARTIK" dedirtecek cins .Yani arkadaşlar alınmasın ama benim fikrim "FEVKALADENİN FEVKİNDE"( Bülent hanımın sözü nü ben burada kullanacağım) En kısa zamanda yazlıkta işlerimi bitirince ziyaret edeceğim sizi.Hakikaten görülecek bir yer yapmışsınız. Siz de buyrun Gümüşyaka ya gelin,ben şu anda yazlıktayım,Sonbaharda da İstanbula Beylerbeyine beklerim.Size özelden adreslerimi ve tel. göndereceğim. Sizin gibi arkadaşların bütün dünyada çoğalmasını diliyorum.Hakikaten nadide bir insansınız.Tanrı size güzel bir gönül vermiş,ki bu büyük işleri başarıyorsunuz.Sıhhatiniz ve kuvvetinizde daim olsun ki devam edin bu güzelliklere.Vallahi ne diyeyim bence BİR numarasınız.Selamlar .sevgiler arkadaşım.

Sayın hocam övgülerinize layıkmıyım bilemiyorum çok teşekkür ediyorum ancak arkadaşlarım la yarış halindeyim şu an birincilik flaması Cemo hanım da zira hak ediyor,arkasından Fatma sunay kardeş çok sağlam geliyor, ben bronz için güreşiyorum:)Sayın hocam, ben Zatıaliniz başta olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum.(düzeltme:yücel_silivri)ziyaretinize geleceğim sizler de buyurunuz geliniz:)

ligustrum 11-06-2011 08:54

1 Eklenti(ler)
Sayın berrinb; Kediniz bembeyaz, maşallah.
Gözlerinide görelim, Van kedisi mi yoksa?
Ayrıca eşini de görelim.
Sağlıcakla kalın.

Adil 14-06-2011 13:25

Sayın berrinb hanım merhabalar.

Sizin gözünüzün görüş alanından tabiatın güzelliklerini görmeye devam ediyoruz.Bu güzel paylaşımlarınızın devamını bekler,başarılar dilerim.Saygılar selamlar.:)

Bahar 14-06-2011 16:55

Sevgili berrin, yücel beyin dediğine katılıyorum kuş olup sizin oralara uçmak var.
Allahım bu ne güzellikler deyip, deyip bahçenizi gezdim,
Çok beğendim adeta doğa size hizmet etmiş.
Ellerinize emeklerinize sağlık.

berrinb 15-06-2011 12:26

Sevgili arkadaş Sevim.K ,haklısın canım,Sayın Satı ve Sayın Cemo nun kaya bahçelerini unutmak mümkün değil tabii. Amma... Bence bir şeye fazlası ile sahip olmakla ,ayni şeye büyük bir aşk ve sevgiyle bağlı olmak arasında hiç fark yoktur. Ben sizin balkonunuzu gezerken,son sahifelere doğru o canım kaktüslerin eks olduğunu ve sizin ne kadar üzüldüğünüzü okuduğumdaki ruh halimi beynimde bir yerde saklı tutmuşum.Siz benim için en büyük kaktüs ve sukulentçisiniz . Şu sıralar yazlıktayım,sürekli hava kapalı ve yağıyor, tam yerleşme ve bahçe işlerini bitiremedim. Boyalar ve fırçalar, poşetlerden dün çıkıp yerine yerleşti. pazartesi boyama işlerine başlamak istiyorum.İlk işim sizin saksılar olacak canım.Bir şekilde göndermeye çalışacağım.Silivri de kargo muhakkak olmalı.Siz hiç yorulmayın ,ben size yapar yollarım. Teşekkürler canım. Her zaman beklerim sizi....

berrinb 15-06-2011 12:36

Sevgili Yücel Canpolat(İsminizi her ne kadar aynı manayı taşısada yanlız telaffuz ettiğim için özürlerimi lütfen kabul edin.) Övgülere hakukaten layıksınız, bu kadar uğraş, bu güzellikler övgüsüz kalırsa çok yazık olur doğrusu,(benim gönlümce tabii).
Ben nacizane Sevgili Cemo yu Bahçeler kraliçesi ,sizi de kral kabul ediyorum ve yarışı bitirin diyorum:))))) Çünkü olan gariban bizlere oldu,sizlerden göre göre,artık bahçelerde adım atacak yer kalmadığı gibi ,Seralara da iyi yatırımlar yaptık sayelerinizde:))))) Bu mevsim bu yarış YETTİ GARİİİİ.....!!!:))))))).Sene ye yine başlarsınız.Biraz bizde soluk alalım.:)) Şaka bir yana ikinizin de bahçesi muhteşem ötesi olmuş..Tebriklerimi buradan da yolluyorum sizlere.. Sevgili Yücel sizi Silivri Gümüşyaka ya beklerim.memnun olurum.Sevgiler saygılar arkadaşım.....

berrinb 15-06-2011 12:43

Sevgili hemşerim Adil, seni bahçemde görünce Trabzon u görmüş gibi oluyorum. Ben de sizin,ve orada ikamet eden hemşerilerin resimlerine hayranım.Sizde çok talihli kullarsınız ki öyle harika bir memlekette doğmuşsunuz. Her yeriniz ayrı bir tablo vesilesi benim için..Bende sizin resimlerinizi bekliyorum. İki gecede bir cetasule,R. Ali,KaptanZt. ve sizin bahçenize girip kontroldeyim, Sağolasın,seni her zaman beklerim,sizlere her ne kadar görmesem de ayrı bir sempatim ve sevgim var. Eh...bende 35 senelik Trabzon geliniyim,yarı Trabzonlu sayılırım değilmi :)))) Sevgiler ve selamlarımı yolluyorum.

berrinb 15-06-2011 12:46

Sevgili Bahar arkadaş, çok teşekkür ederim. Ziyaretiniz beni mutlu etti ,hoşgeldiniz. Her zaman beklerim. Konya ya ve sizlere selam ve sevgilerimi yolluyorum.

sevim.K 15-06-2011 12:55

Sevgili arkadaşım, güzel insan teşekkür ediyorum. Bir insan ancak bu kadar duyarlı olabilir, bu kadar hassas. Bir bebek yüzünü okşarcasına okşayarak baktığım bir küçük kaktüs pelte gibi kalınca elimde duyduğum yürek acısını hisseden sevgili insanlar var biliyorum tesellim bu olsa gerek.

Bir tek dikeninde bile söylenmemiş hikayeler saklı bu güzelliklerde yerlerini bulur umarım o dost yürekler sevgiyle paylaştığım. Sevgili berrin hanımcım dilerim bir gün yollarımızda kesişir, sağlıkla kalın, sevgiler

cemo 15-06-2011 15:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 822890)
sizi de kral kabul ediyorum ve yarışı bitirin diyorum:))))) Çünkü olan gariban bizlere oldu,sizlerden göre göre,artık bahçelerde adım atacak yer kalmadığı gibi ,Seralara da iyi yatırımlar yaptık sayelerinizde:))))) Bu mevsim bu yarış YETTİ GARİİİİ.....!!!:))))))).Sene ye yine başlarsınız.Biraz bizde soluk alalım.:))

Evet ya, yoruldum ben. Bu 9 göletli Yücel ile nasıl yarışayım.:mad:
Ben, bayrağı Fatma Sunay a verdim. Yücel in hakkından sen gel, kap bayrağı hakkın,dedim:))
Fatma nın dereler , Yüceli in göletleri döver:)

Sevgili Berrin, mini bir kaya bahcesi ile işe başlayın derim. Çoğu sukulent ve kaktüs kar altından sağ salim cıktı benim.

Şimdi zevle çiçeklerini izliyorum. Darısı size efendim. Sevgilerimle.

Yücel Canpolat 15-06-2011 15:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 822933)
Evet ya, yoruldum ben. Bu 9 göletli Yücel ile nasıl yarışayım.:mad:
Ben, bayrağı Fatma Sunay a verdim. Yücel in hakkından sen gel, kap bayrağı hakkın,dedim:))
Fatma nın dereler , Yüceli in göletleri döver:)

Sevgili Berrin, mini bir kaya bahcesi ile işe başlayın derim. Çoğu sukulent ve kaktüs kar altından sağ salim cıktı benim.

Şimdi zevle çiçeklerini izliyorum. Darısı size efendim. Sevgilerimle.

ay çok sevindimmm adım geçmiş:)

berrinb 15-06-2011 18:53

Sevgili Cemo ,aaa!! hakikaten yorulmakta haklısınız. bakar mısınız Sevgili Yücel sizinle başedemeyeceğini anladı da şimdi yarıştan yıldırma politikasına girişti.Yanii bu kadar olur ,bahçenizde gezdiği yetmiyormuş gibi,başka bahçelerde de adım adım peşinizde.:))))) Bu bence kaybedeceğini anladığı anlamına geliyor :)) Şu satırlara gülmekten kırıldım .(Dokuz göletli Yücel ) :)) Çok hoş yaaa, Ne güzel insanlarsınız.Vallahi size bayılıyorum.İyiki aranıza katılmışım.Çok sağolun sevgili arkadaşlar.Sizleri inanınız çok seviyorum. selamlar,sevgiler Cemo ve Dokuz göletli Yücel'e.......

berrinb 15-06-2011 18:58

Sevgili Sevim.K ,sağol canım,teşekkür ederim.Duygulu olmayan kişiler bitki ve hayvan sevgisini zaten bilemezler. Görüştüğüm bütün arkadaşlarımı çok hassas ve insancıl buluyorum.İyiki aranıza katılmıyım diyorum. Sizleri çok seviyorum.inşallah bir gün görüşürüz canım.Sevgiler ve selamlar.

berrinb 15-06-2011 19:03

sevgili arkadaşım Ligustrum,sizi atlamışım özür dilerim.Bazen böyle dalgınlıklar oluyor.Kusura bakmayın.. Kedimiz Moldovya dan gelme bir kedi,İran Pars'ının karışımı. Gözleri sarı. Öbür dişimiz de Çinçilla cinsi ,onun gözleri harikadır,İri baykuş gözlü dür.Bu arada, baykuş benim en beğendiğim hayvandır.Dişi kediyi de sadece gözlerinden ötürü aldım.Evde beslense bir baykuş alıp bakardım.Yakında ikisinin başka resimlerini ekleyeceğim.Ziyaretiniz beni mutlu etti.Sağolun..Size Selam ve sevgilerimi yolluyorum.

cemo 15-06-2011 19:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 822950)
ay çok sevindimmm adım geçmiş:)

Farz oldu, bir flama yaptıracağım, üzerine 9 göletli Yücel yazdırıp, botanik bahcene saplayacağım ha ha ha

cemo 15-06-2011 19:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 823010)
. selamlar,sevgiler Cemo ve Dokuz göletli Yücel'e

Sevgiler bizden efendim:))

Yücel Canpolat 15-06-2011 19:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 823010)
Sevgili Cemo ,aaa!! hakikaten yorulmakta haklısınız. bakar mısınız Sevgili Yücel sizinle başedemeyeceğini anladı da şimdi yarıştan yıldırma politikasına girişti.Yanii bu kadar olur ,bahçenizde gezdiği yetmiyormuş gibi,başka bahçelerde de adım adım peşinizde.:))))) Bu bence kaybedeceğini anladığı anlamına geliyor :)) Şu satırlara gülmekten kırıldım .(Dokuz göletli Yücel ) :)) Çok hoş yaaa, Ne güzel insanlarsınız.Vallahi size bayılıyorum.İyiki aranıza katılmışım.Çok sağolun sevgili arkadaşlar.Sizleri inanınız çok seviyorum. selamlar,sevgiler Cemo ve Dokuz göletli Yücel'e.......

Bugün ikiyüzseksen izcinin sorduğu kah anlamlı kah anlamsız sorulara cevap verdim çok mutlu oldular ancak,bir an aklıma şu soru geldi:)bu izci organizasyonunu rakiplerim(başta cemo,sdurul,nurcan hocam,satı ablam,BERRİNB,uzaylı)tertiplemiş olabilirler mi?diye.Akılları sıra beni yavrularla uğraştırıp flamayı kapıp kaçacaklar:D
Su uyur düşman uyumaz,gözüm üstünüz de habarınız ola;)

cemo 15-06-2011 21:26

Adımız geçmiş Berrin hanım:)
Su uyur da, kadınlar hiççç uyumaz:))
Bunu iyi bilesin Yücel kardeşim, sonra ablam demişti dersin:)))

berrinb 15-06-2011 22:12

Sevgili Ağaçlar.net üyeleri yetişiiinnn. :))))))... Bahçemde olay çıktı.:))))).

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025