![]() |
Tanrının harikalarını kopyalayıp bazı yerlerde kullanmanız ne güzel.
Kolay gelsin. Saygılar, sevgiler. |
İyi akşamlar berrin teyze sevindim seni burda gördüğüme ,köklü bir değişiklik demedimki ben seni merak ettiğim için öyle söyledim ,değişiklik yapmana gerek yok çok güzeller zaten ;)
|
Merhaba efendim,
Şu günlerde güncel olan ''Maya takvimi ve sonumuz/kıyamet'' senaryosu; TV 'lerden eksik olmuyor. O Maya milleti sizin tablo gibi bahçenizi görseler di ya!. Eminim ki, bi 50-100 asır daha ilave ederlerdi takvimlerine gariblerim. Ailece iyi olmanızı diliyorum ALLAH' tan. Lüfer balığını yemeyen beyefendiye saygılarımı iletin lütfen. Hamsi ile akrabalığı olmayan balığı neye yesinki laz eniştemiz. Ortanca kurutmaya zaman ayıramayışınız hayreti mucib, sizin gibi enerji/zaman tasarrufu konusunda uzman hanımefendiye ilave önerilerde bulunacaktım oysaki:))). Yeğenlerime selâm saygı. Sağlıklar dilerim inşallah. Engin gönlünüz ve hoş görünüze sığınarak... Cümleten saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Sevgili Cumhur Tonba, teşekkürler...Selamlar ve sevgiler..:)
|
Sevgili Devsekoya, bende sizi gördüğüm için sevindim...Sağolunuz canım...Yine beklerim , görüşmek üzere selam ve sevgiler Kahramanmaraş'a...:))
|
Sevgili mrduran
....Sevgili MRDURAN GELİŞİNDEN BELLİDİR.....Bu gece; üzerimde bir senedir biriken yoğun tempodan ve üzüntülerden kaynaklanan dünyadan yok olma isteği gibi bir stress vardı....Bunu atmak için çok yağmurlu bir gece olmasına rağmen,kendimi rııhtıma atıp gecenin biüyük kısmını orada geçirdim....
O saatlerde bahçelere girmediğime çok pişmanm.. :pŞu harika muzipliklerinizin en büyük hayranlarından biriyim sevgili arkadaşım..sağolunuz yaa... vallahi gece gece içimi açtınız.. Tanrı sizin gibi güzel insanları korusun...İyiki varsınız ve benim arkadaşım olma lutfuna ermişim..:) Böyle güzel bir mesajın içinde üstelik dört adet sahifeyi de dolaşmayı öğrettiniz, benim gibi bilgisayar özürlü birine...:) Maya takvimine gelince, 7,8 sene evveli Mardukla Randevu isimli bir kitabı okuduğumda çok etkilenmiştim...Yazarın incelemeleri ve iddiaları da uydurma değil, belgesel niteliğindeydi.....Ben o zamandan beri 2012 yi bekleyenlerdenim....Ama MARDUK gezegeni öye büyük bir gezegenmiş ki yaklaştığını saklamaları olasılığı olabilir mi bilemiyorum... Mayalıları gelince,okuduklarıma göre onların acımasız bir medeniyet olduğunu biliyordum, defalarca izlediğim Apocalypto filmi de üzerine tuzu biberini ekti... Sözün kısası; fikirlerini halka kabul ettirmek için kelle avcılığı yapan bir ırk için bahçe güzelliği felan hak getire olurdu ....:) Ortancaları da bir ara topladım,merak etmeyiniz...Tasarruf konusunda da vallahi hemen yerimden kalkıp üç adet avizeyi kapattım...:) Çok çok teşeekkürler bu güzel ve moral verici ziyaretiniz için efendim....Ayaklarınız ve elleriniz dert görmesinler inşallah..Tekrar İyiki varsınız sevgili mrduran diyorum..:) Ailecek selam ve sevgilerimizi gönderiiyoruz....:) |
Sevgili kardeşim Adil...teşekkürler,görüşmek üzere yine beklerim..:)Selam ve sevgiler yolluyorum.:)
|
maşallah ellerinize sağlık
saygılar |
Sevgili tekomusti,hoşgeldiniz....Teşekkürler....Selam ve sevgiler Konya ya....:)
|
Gece....Gece...Seraları bir dolaşalım mıı...???
5 Eklenti(ler)
|
Kasımpatları artık yerlerini siklamentlere bırakıyorlar...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 350992
Eklenti 350993 Kurdela çiçeğim olmasaydı..Bunları kaçırmazdım..:) Eklenti 350994 Hercailer de kasalarda kendilerini göstermeğe başladılar...Ne yapalım kış geldii..:)) Eklenti 350995 Eklenti 350996 |
Renkleri çok güzeldi ve çok sıhhatliydiler..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 350997
Eklenti 350998 Eklenti 350999 Eklenti 351000 Bu dev kasımpatlarının da renklerine bayıldım... Eklenti 351001 |
Seradan görüntüler..
5 Eklenti(ler)
|
Serada iç mekan ...Orkideler...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 351007
Eklenti 351008 Eklenti 351009 Eklenti 351010 İsmini bilmiyorum..Telaştan da etiketine bakamadım...Harikaydı... Eklenti 351011 |
Çiçeklerden görüntüler....
5 Eklenti(ler)
|
Sukulentler....
5 Eklenti(ler)
|
Sera gezisine devaamm......:)
5 Eklenti(ler)
|
Rengarenk çiçek tarhlarına bakar mısınız......
5 Eklenti(ler)
|
Japon gülleri tek katlıydılar....
5 Eklenti(ler)
|
Berrin Hanım, teşekkürleer yine geziye çıktık. Harika.
Anlamadığım bu seracılar nasıl bakıyorlar bu bitkilere böyle. Benim yıldız çiçeğim topraktan soğanını bile çıkarttım. :( |
Sukulentler....Hindistan cevizi....
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Yeni Gine merhabalaaarr..:) Gece gece uykusuz olanlara bir gezi olsun dedim...Elimde kalan fotoğrafları sizlerle paylaşmadan geçemiyorum...:)
|
Teşekkürler Berrin Hanım inanın benim için de çook mu çok güzel, harika oluyor. Zevkle hem bahçenizi, hem seraları geziyorum. Ben zevk alıyorum, ellerinize sağlık. Teşekkürler.
|
Bu yaz yine bahçede kedi yavruları doğmuş.....:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 351046
Saksılarn içini yatak yaptıkları yetmediği gibi ,şimdide çatıdaki acemin arasını işgal edip ev kurmuşlar.....:))) Eklenti 351047 Eklenti 351048 Eklenti 351049 Beş yavrunun en kuduruğu işte buuu .......:)) Eklenti 351050 |
Merakla beni izliyorlardı....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 351051
Eklenti 351052 Eklenti 351053 Tanrı Aşkına ....Şu gözlere bakar mısınız.....:)) Eklenti 351054 |
İstanbul arka bahçede kalanlar.....
4 Eklenti(ler)
|
Soğuk ve yağmura karşı koyan kahramanlar......:))
5 Eklenti(ler)
|
Bodur dahlia,soğan begonyaları ve sakızlar....
4 Eklenti(ler)
|
Orkideler Uğur'un hediyeleri.....:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 351068
Eklenti 351069 Eklenti 351070 Eklenti 351071 Bu minik orkideyi de ,çok çok beğendi ve kendisine aldı....:)) Eklenti 351072 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025