![]() |
Alıntı:
|
İlk sayfadan itibaren tüm bahçenizi gezdim Nevzat bey.
Büyük emek vermişsiniz, bitki çeşitlerinizi çok beğendim, özellikle clematislerinize ve ceanothusa bayıldım. Sevgili Nurcanaybay da sormuş size, ben de sormak istiyorum, ceanothus gerçekten mavi mi açıyor, tüm yaz çiçekli kalabiliyor mu? Cemo'nun tavsiyesi olan süs havuzunu da düşünün bence, bahçenize çok yakışacaktır. Güzel bahçenizde mutlu bir yaz geçirmenizi diliyorum. |
Sayın Adalet Yağcı hanım, teşekkür ederim.
Ceanothus evet mavi açıyor tüm yaz değil ama uzun süre çiçekli, hep yeşil güzel bir bitki. Havuzu hala düşünüyorum bakalım ne zaman yapabilicem. |
5 Eklenti(ler)
Klematis Jakmanini, Küpeliler, Zambak, ve genel görüntüler.:o
|
Nevzat Bey;
Çok güzel bir bahçe oluşturmuşsunuz. Elinize sağlık. Düzenli, özenli ve seçkin bitkilerden oluşu beğenmemin ana nedeni. Sağlık içinde sefasını sürün. |
Orhan bey teşekkür ederim, tek meşguliyetim bahçe öyle oluncada iyi kötü bişeyler oluşuyo.
|
1 Eklenti(ler)
Hediye (7 nci. yıl toplantısında) çiçeğim.
|
3 Eklenti(ler)
Amarallis, Ceanothus çiçeği ve genel görüntü.
|
Alıntı:
|
Serpil özdemir hanım, çok teşekkür ederim.
Piilu gerçekten güzel, hem görünüş olarak hemde daha uzun süre çiçekli. Beylikdüzü Bauhaus'ta yakın zamana kadar vardı, bileydim yardımcı olurdum, yinede bakarım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Amariliys , tacını yeni takmış genç bir kraliçeye benziyor....Harika bir foto olmuş ..ellerinize sağlık sevgili nevzat arkadaşım....:))
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Amarallisler, gün güzeli, hebe..:o
|
4 Eklenti(ler)
Hemoracallis, hostalar, yasemin, klematis.:o
|
Nevzat bey amarlisler harika yasemin ve clematisler ayrı bir güzel böyle güzel bahçeler de gezdikçe daha çok bahçeli bir evim olsun diye dua ediyorum:)
|
Sayın günebakan teşekkür ederim, inşallah dilekleriniz kabul olur.
|
Hostalar çok güzel.. İki renklisinden bir saksı bende de var. Mavisinden de aradım ama bulamadım. Bir ara Istanbul peyzajda varmış.Ama ben gidene kadar tükenmiş :(
Benim hosta şu sıra çiçek açmak üzere. Toprağa dikmeyi düşünüyorum ama yer için bir türlü karar veremiyorum. Sprinklerin attığı su fazla mı sert vurur diye endişeleniyorum.Sizinkiler nasıl sulanıyor? |
Ben B.çamlıca fidanlığından almıştım, saksıda bitki bakmak benim için en zor iş.
Günde 2-3 saat güneş alan ve 3-4 metre ilersinde küçük bir spring olduğu bölgede şimdilik memnunlar.:o |
Sayın Nevzat çok düzenli ve itinalı bir bahçe ellerinize sağlık. Bahçenizde sağlıcakla oturun....Saygılar.
|
Sayın gülsu, çok teşekkür ederim.
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...imler-0012.jpg
Bu bahçenizin 2011 deki hali imiş. İlk fotoğraf. O günden bu güne harikalar yaratmışsınız. Tek tek sayamayacağım çünkü hepsini çok beğendim :) Hepsi birbirinden güzel, hatta şahane. Tertemiz, bakımlı bir bahçe. Ellerinize sağlık. Keyifle yaşayın o güzellikler içinde. |
Sayın füsunANK, sağolun teşekkür ederim.
Benim işim makina yedek parça işleriydi artık yapmıyorum, bahçe hakkında hiç bir bilgim yoktu, buradaki arkadaşlardan esinlenerek birşeyler yapmaya çalışıyorum, beğeniliyor olması benim için mutluluk verici. Selamlar, herşey gönlünüzce olsun. |
Sayın nevzat bey 1 yıl da bu değişim vallahi tebrik etmek çok az bence bu güzellikler için siz yinede acizane tebrik ve takdirlerimi kabul edin.
|
Sayın kılıç çok teşekkür ederim.
Fotoğrafın mart ayında çekilmiş olmasınında payı var tabi, kış ayı olması nedeni ile görüntü doğal olarak silik çıkıyo. |
5 Eklenti(ler)
Amarallisler ve farklı görüntüler..
|
5 Eklenti(ler)
Lilyum ve amarallis.
|
Sn Nevzat.
Bu bahçeye kem gözler nazar değmesin diye Birde nazar boncuğu tak. O yedek parça işini bende yaptım, Saygılar. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025