![]() |
Çok sevinirim Berrin hnm.
|
2 Eklenti(ler)
Leptospermum:o
|
Sevgili komşum, bu çalınız çok çok güzelmiş...Çalı sevmem ama en kısa zamanda bu güzellikten bir tane edineceğim....Gerçekten kıskandım bu harika bitkiyi....:))
Sadece şunu merak ederek soruyorum çiçeklenme süresi ne kadar ve kışın yaprak döker mi, dikenli mi ??... Selam ve sevgileerr.....:) |
Berrin hnm. ilkbahar ve sonbaharda çiçekleniyor, ve hep yeşil.
|
1 Eklenti(ler)
Nandina:o
|
1 Eklenti(ler)
Ateş dikeni, kuşların kışlık yiyeceği:o
|
1 Eklenti(ler)
Leptospermum:o
|
Sayın Nevzat, tekrar bakmak nasip oldu bahçe sayfalarınıza, bahçenizdeki güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Siz ve diğer arkadaşların katkısıyla da adını bilmediğim türleri öğrenmiş oluyorum:)
|
1 Eklenti(ler)
Kardan sonra elma.:o
|
2 Eklenti(ler)
Ateş dikeni ve kardan etkilenen amarallis.:o
|
1 Eklenti(ler)
Kar ve bahçe.:o
|
3 Eklenti(ler)
Bahçe ve kar:o
|
ellerinize saglık güzel bahçe yapmışsınız güle güle oturun
|
Sağolun teşekkür ederim, sn. seyfi0505.
|
Nevzat Bey 277. mesajdaki sarı çiçek orada yazılan isimlerden değil gibi geldi bana acaba adı ne bu çiçeğin.
|
Bu kadar çok çeşitle uğraşıp hepsinde de çok güzel sonuçlar elde etmişsiniz tebrikler Sn. Nevzat. İyi günlerde oturun güzel bahçenizde.
|
Merhabalar Nevzat bey
Bahceniz bitkileriniz rüya gibi huzur,saglik ve mutlulukla keyifli bir ömür gecirmenizi dilerim bu güzelliklerin icinde saygilar. |
Nevzat Bey merhaba; bahçenizi gezeyim istedim, sayfa 1 de görüntüler karşısında harikalar yaratmışsınız diyerek ve toplantıda amarallis sohbetimiz nasıl oldu, ne oldu yarım kaldı özür dileyerek ve heyecanıma verin diyerek ben bahçenizi gezmeye başlayayım.
|
Alıntı:
Sayın oceanheart, Bahsettiğiniz bitkinin adı doğrudur yani ateş dikeni... başka bir adı varsa onuda siz söylerseniz memnun olurum.:o |
Alıntı:
Sayın h doğan, sağolun teşekkür ederim, kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.:o |
Alıntı:
Merhabalar sayın zencefil çiçeği, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:o |
Alıntı:
Sayın YeniGine merhaba, bahçede uğraşmayı seviyorum öyle oluncada iyi kötü birşeyler çıkıyor ortaya.. Evet toplantıda konuşamadık.. ama olsun o kadar bile tanışmış olmaktan çok memnunum inşallah bundan sonraki buluşmalarda daha etraflıca konuşmak ümidiyle... selamlar:o |
Uğraşlarınız, emeğiniz karşılığını vermiş Nevzat Bey. Teşekkür ediyorum, ben de sizi ve bahçenizi tanımaktan son derece memnunum. İnşallah diğer toplantıya diyelim.
Sayın Nevzat Bey harika bir bahçeniz ve harika bitkileriniz var. Genelde benim bahçede olmasını istediğim bitkiler. Hepsi çok hoşuma gitti, çok güzeller, ellerinize sağlık, daha nice nice gönlünüzce inşallah. Nevzat Bey 'Katır Tırnağı' diye aradım farklı bir bitki ile karşılaştım. Çok güzel bir bitki. Nasıl elde edebilirim, yardımcı olabilir misiniz? |
Sayın YeniGine, samimi görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Katır tırnağını sanırım Bauhaus'tan almıştım, bu tarz bitkileri ithal bitki getiren büyük fidanlıklar satıyor, tabi yardımcı olurum, 2-3 ay içersinde çıkar ortaya, gördüğümde sizi haberdar ederim:o |
2 Eklenti(ler)
Amarallis açmaya devam ediyor.:o
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya devam:o
|
Sn. Nevzat, bahçenizi gezmek bu akşama kısmetmiş. Elleriniz dert görmesin, hepsi çok ama çok güzeller. Allah nazardan saklasın:)
Emekliliğimde uğraşmayı hayal ettiğim bahçeyi gezdim sanki. Hele uzaklardan denizinde görünmesi hayalimin olmazsa olmazıydı. Daha önce gezmiş olsaydım bahçenizi, toplantıda sizi sorularımla rahat bırakmazdım sanırım. 251 nolu mesajda ki güller enfes ama ben en üstte pembeye vuruldum. 188 nolu mesajda ki çalıya ise bayıldım. Güzel bahçenizde, harika manzarayla bizler içinde bir bardak çay keyfi yapın lütfen:) |
Sayın Pusarık, beğeni ve güzel temennnileriniz için çok teşekkür ederim, her sorunuzu memnuniyetle cevaplardım, bende sizi tanımaktan son derece memnunum.
Tekrar görüşebilmek ümidiyle... Selamlar sevgiler:o |
Sevgili komşum, Amarilys in resimleri harika ....Karlı bahçede de yatıp da yuvarlanasım geldi doğrusu .:)))...Ne kadar güzel yağmış bahçeye...Bari bir kardan adam yapsaydınız o canım karlar eriyip gittiler.....:)Bu ikinci karın resimleri herhalde....Selam ve sevgiler....:)
|
Sayın Berrin hnm. beğenileriniz için teşekkür ederim, Kardan adam yapma zamanlarımız çoktan geçti galiba...:))) soğukla aram pek yok denilebilir..:))) Selamlar.:o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025