![]() |
2 Eklenti(ler)
Bursa Gölköy gezisinde gördüğüm, ağlayan çınar.:o
|
Alıntı:
Daha önceki mesajımda 227. mesajdaki sarı çiçek yazacakken mesaj numarasını 277 olarak yazmışım kusura bakmayın. Ben aslında 227. mesajdaki sarı çiçeğin adını merak etmiştim. |
Alıntı:
|
Sayın h dogan, yaşı ile ilgili bir ibare yoktu ama benim tahminim 300-500 sene arası:o
|
Sayın oceanheart, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,bahsettiğiniz sarı çiçekli bitki, çalı türde olan Hemorocallis'tir.:o
|
Nazik cevabınız için çok teşekkür ederim Nevzat Bey. Çalı türü hemorocallisi ilk kez duydum ama çok güzelmiş açıkçası.
|
1 Eklenti(ler)
Balkon görüntüleri.:o
|
Offf amarlisler muhteşem Nevzat bey ikiside aynı renk galiba çok güzeller:)
|
Sayın günebakan, çok teşekkürler, hayır aynı renk değil, ortadakide beyaz açacak inşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Renkler...:o
|
Çok güzeller.Benim de ortadaki çiçekten var.Bizim burada bahar dalı deniyor.Sizin orada da aynımı ismi var...Sevgi ve Saygılar...
|
Sayın gülenyüz, japon ayvası, altın çanak da deniliyo diye biliyorum.
|
Sayın Nevzat bahar dalınız harika; peki hiç budama yapıyor musunuz?
|
Sayın YeniGine, yeni aldım seneye budanır sanırım.
|
Anladım Sayın Nevzat; kutlarım çok güzel renkli, çok güzel bir çalı almışsınız. Güle güle büyütün inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Amarallisler...:o
|
Sanki bir tanesi açık yeşil çiçekli mi Nevzat bey burdan öyle görünüyor:)
|
Evet sayın günebakan, onun rengi farklı limoni gibi, bu renkte bende ilk olanlardan.
|
Nevzat Bey,
Bahçenizi bugün ilk defa gördüm, başlangıçtan bugüne kadar resimlere tek tek baktım.Bahçenizi çok güzel düzenlemissiniz elinize sağlık harikaaa... Bundan böyle kıvırmak yok,sen kıvırsanda biz ağaçlar.net grubu (gezi gurubumu diyelim) çat diye kapınızı çalabiliriz hazırlıklı ol. selamlar, |
Yusuf bey, gezmekten fırsat kalırsa birşeyler yapmaya çalışıyorum:p
Bahçeyi beğenmenize sevindim, adımız hıdır elimizden gelen budur misali.... Buyrun her zaman beklerim, görüşmek üzere, selamlar.:o |
http://c1303.hizliresim.com/17/d/kzgk1.jpg
Resimdeki çiçeği, üstünde çiçek varken dikmiştim,sonraki 3 yıl hiç çiçek açmadı ve bu sene ilk defa çiçek açtı. -Çiçeğin adı nedir? -istekleri nelerdir? bir türlü öğrenemedim bee yaa |
Alıntı:
"Ağlayan Çınar"ımız 733 yaşında. Gerçekten de büyüleyici bir güzellik öyle değil mi? Yolu düşenlerin (ki Bursa- İzmir yolu üzerindedir) mutlaka Gölyazı köyüne (tarihi adıyla Apolyont) uğrayarak "Ağlayan Çınar"ı ve diğer güzellikleri görmelerini tavsiye ederim. Merak edenler için burada ayrıntılı bilgi de mevcut... Paylaşımlarınızdaki güzelliklerin paylaştıkça çoğalması dileğiyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
amarallisler:o
|
Offf açmış mı bunlar sondakinin rengi gerçekten foto da ki kadar yeşilmi acaba? Harika görünüyorlar:)
|
Evet yeşil aynen öyle, değişik bir renk daha önce görmemiştim.
|
1 Eklenti(ler)
Hepsi de çok güzel ama benim favorim bu :)
Yalova da var mıydı, bir kaç yıl önce bunu çok aramıştım. Eklenti 379872 |
Yalova'da yoktu Adalet hnm. bunu daha önce almıştım.
|
Sayın Nevzat; ben bahçedeki amarallisleri bırakın incelemeyi korkumdan bahçede yanlarına bile yanaşamıyorum. :( Şimdilik artık ne oldularsa belki 15-20 gün sonra bir bakarım ne durumdalar diye. :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025