![]() |
Alıntı:
Sayın Cymbelina, sağolun teşekkür edrim, uzatıyormudur dersiniz.... |
Uzatıyor olabilir Sayın Nevzat, tam olarak öyle olmasa bile dolaylı yoldan faydası mutlaka vardır böyle bir bahçenin:) İnsanın ruhu doyuyordur, yanısıra şükrediyordur insan, ayrıca stresi bir nebze de olsa azalıp mutluluk hormonu salgılanıyordur, bu tür şeyler işte:) Bunlar 7/24 sürekli olmuyordur belki, belki her gün göre göre göz alısıyor, zamanla önündeki güzelliğin kıymetini görmez oluyordur, alıştığı için. Bu kişiye göre de değişir, bahçe sahipleri daha iyi bilir ömür uzuyor mu uzamıyor mu;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Gül zamanı...
|
5 Eklenti(ler)
Sarmaşık gül, ilk açan lilyum'um, küpeli ve karışık görüntüler.
|
5 Eklenti(ler)
Vangela, küpeli, petunya, ceanothus, vs.
|
Nevzat bey ne kadar güzel ve bakımlı bir bahçeniz var. Bitkilerinizde sizin bu ilginizi karşılıksız bırakmamışlar. Ellerinize sağlık buradan herşey mükemmel görünüyor. Bahçenizi merakla takipteyim.
|
Sayın elifnaz, sağolun teşekkür ederim, bir yaştan sonra bahçe yaşamımın bir parçası oldu, güzelliklerine katkıda bulunabiliyosam ne mutlu bana, ayrıca siz arkadaşların motivasyonlarının payıda çok elbette.
|
Kardeşim vallahi ellerin dert görmesin...Bu ne bakım, temizlik, ferahlik....Çiçekler deseniz birbirinden güzeller...Güleri yolup yolup da kaçasım geldi...:)))... Hele o mavi mavi salkım ..ahh o nedir öyle ..Tanrı aşkına ...daha neler göreceğiz bakalım bu yaz boyunca..:)
Sessiz ve derinden gidenlerden korkunuz demişler ya çok doğru...:)) Yaz bombalarını yavaş yavaş patlatıyorsunuz sevgili Nevzat bey arkadaşım.... tekrar tebrikler...Gelip de bir çay içmek inşaallah bu yaz bize de nasip olur...:)) Sevgi ve selamlar ..Tanrı nazarlardan korusun.......:) |
Nevzat Bey bahçenize bayıldım, bahçenin ilk haliyle son hali arasında muazzam fark var, hem de bu kadar kısa sürede ... Tebrik ediyorum.
|
Alıntı:
İnsanın tek meşguliyeti bahçe olunca iyi kötü bişeyler oluyo, beğendiğinize sevindim, her zaman söylediğim gibi buyurun beklerim. Sevgiler, saygılar. |
Alıntı:
Sayın Canan, sağolun teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Cistus ve farklı bir görüntü.
|
Alıntı:
Sizin bu türde öyle bir denemeniz varsa bilmek isterim. |
Alıntı:
Budama şubat-mart aylarında yapılır. İlk yıl altta 30cm kalacak şekilde, ikinci yıl ve sonrasında gövde kısım 70-80 kalacak şekilde büyüyen tüm geri kalan aksan kesilerek yapılır. ;) |
Çok teşekkür ederim, ben malesef belirttiğiniz periyotu uygulamadım, (ilk yıl, ikinci yıl vs.) budama döneminde 30 cm. den budayacağım, umarım daha güzel görünür.
|
5 Eklenti(ler)
Enginar, ilk çiçeklenen domates, daha meyvasını göremediğim Gilaboru, sebze bahçesi, ve Goji bery.
|
3 Eklenti(ler)
lobelya, tohumu hediye lif kabağı, ve Ceanothus.
|
1 Eklenti(ler)
Piilu açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Birkaç güne kadar iyice kararır.
|
1 Eklenti(ler)
Sebzelerin son durumu.
|
3 Eklenti(ler)
Zambak, Sarmaşık gül, ve yasemin.:o
|
2 Eklenti(ler)
Elma, Eskalonya çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Farklı bir görüntü.
|
Nevzat bey, bahçeniz ve bitkileriniz çok güzel (maşallah ;) ). Geçen yıl gelip Pawloniayı alamadık bir türlü ama bu yıl bu güzel bahçede çay içmeye gelebiliriz ansızın :p Ne de olsa kapı komşu sayılırız...
|
Alıntı:
Yok artık bayılmıyorum sanırım kalp krizi geçireceğim :) Harikalar nazarlardan uzak . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025