![]() |
4 Eklenti(ler)
Bol bol çilek yedik bu yıl,
|
4 Eklenti(ler)
Begonvilde güzelliğini sergiliyenlerden di.Yoldan geçen bir bayanın resmini çektiğini gördüm.İçimden dedim ki garanti ağaçlar nettendir.
|
5 Eklenti(ler)
Güllerr,, ve bu gülleri ben yetiştirdim.
|
Sevgili Dağ Çiği; isminiz, bahçeniz,çilekeriniz, gülleriniz, küpelileriniz hele hele begonviliniz hepsi çok güzel ellerinize sağlık...
|
5 Eklenti(ler)
karışık,
|
Teşkkür ederim Arzu hanım,yetiştirdiğimiz tüm bitkiler çocuklarımız gibi, bir parçamız oluyor zamanla.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçenin altını üstüne getiren yaramazlarım
|
5 Eklenti(ler)
karışık,
|
5 Eklenti(ler)
Latinler çıldırmış gibi her yerdey di,Eklenti 247619
Fırça çalım yaz başı açmadı,bol bol sürgün yaptıEklenti 247620 Sarı kızım saçlarını savurdu durduEklenti 247622 sarmaşık gül zakkumu dolandı güzel bir görüntü olduEklenti 247623 |
4 Eklenti(ler)
küpelerr,
|
5 Eklenti(ler)
Zakkumun çiçekleri de ayrı güzel,
|
5 Eklenti(ler)
Küpe çiçeklerimin prensesi.Beni bu güzellikle buluşturan sevgili jezebele sonsuz teşekkürler.
|
5 Eklenti(ler)
karışık,
|
5 Eklenti(ler)
Ortancanın her çiçeği farklı tonda açtı,
|
5 Eklenti(ler)
Bu gecelik bu kadar yoruldum.
|
Sevgili arkadaşım,bahçen coşmuş hepiside bir birinden güzel.
Bahçenin asıl sahipleri dahada güzel nasılda moncuk moncuk bakıyorlar. Yüce rapbim her şeyi ne kadar güzel yaratıyor. Çok teşekkür ederim arkadaşım bu güzel kareler için ellerine sağlık. Sevgiler. |
Sevgili dağ çiği, seni yeniden bahçende güzel çiçeklerinle birlikte gördüğüme sevindim.
Yazın güzelliklerini bizlere tekrar yaşattın. Hepsini saymayacağım, ah o küpeler... Bir daha bu kadar uzatma olur mu? Sevgiyle... |
Sevgil dağ çiği,bahçenizi tesadüfen gördüm..Altı aydır bu sitenin üyesiyim, ama görememişim ve çok güzel şeyleri kaçırmışım ...Bayıldığım her şey sizin bahçenizde mevcut,çiçekleriniz, kedileriniz harikalar.... Şu anda sadece son sahifeyi gezebildim...Tekrar gelip bahçenizi ilk sahifenizden gezmek istiyorum...Ellerinize sağlık...Selamlar......
|
Bahçeniz çok şirin sayın dağçiği,küpelileriniz çok güzel açmışlar, ellerinize sağlık.
|
Sevgili Dağ çiği gülleri küpelileri seyrederken nutkum tutuldu maşallah her biri birbirinden güzel sarıkız mükemmel görünüyor lilyumlar begonyalar harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Küçük ama dolu dolu bir bahçe.
Emek verilmiş,buna mukabil karşılığı alınmış. |
Sevgili dağ çiği, bahçenizi dolaştım. Mesajları okudum, fotoğrafları tek tek inceledim (bazılarını neden kaydırarak yüklediniz?).
Güzel manzaralar, çiçekleriniz mest etti beni. Küpe çiçeklerinize hayran oldum ve itiraf edeyim begonvilinize imrendim. Bahçemde muhtelif türlerden denememe rağmen iki seneden sonra yaşatamadım. Güzellikler içinde mutlulukla yaşamanızı dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili dağ çiği,
Ne güzel uğraşınız var.İnsan resimlere ve bahçenizde dolaşınca ne kadar rahatlıyor.Biz böyle isek siz ne kadar haz alıyorsunuzdur kim bilir. Sevdiklerinizle beraber mutlu ve sağlıcakla olamanız dileği ile... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025