agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Dağ Çiği/ Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19015.htm)

dağ çiği 23-09-2011 21:46

4 Eklenti(ler)
Bol bol çilek yedik bu yıl,

dağ çiği 23-09-2011 21:53

4 Eklenti(ler)
Begonvilde güzelliğini sergiliyenlerden di.Yoldan geçen bir bayanın resmini çektiğini gördüm.İçimden dedim ki garanti ağaçlar nettendir.

dağ çiği 23-09-2011 21:58

5 Eklenti(ler)
Güllerr,, ve bu gülleri ben yetiştirdim.

arzuakyurek 23-09-2011 22:00

Sevgili Dağ Çiği; isminiz, bahçeniz,çilekeriniz, gülleriniz, küpelileriniz hele hele begonviliniz hepsi çok güzel ellerinize sağlık...

dağ çiği 23-09-2011 22:01

5 Eklenti(ler)
karışık,

dağ çiği 23-09-2011 22:03

Teşkkür ederim Arzu hanım,yetiştirdiğimiz tüm bitkiler çocuklarımız gibi, bir parçamız oluyor zamanla.

dağ çiği 23-09-2011 22:08

5 Eklenti(ler)
Bahçenin altını üstüne getiren yaramazlarım

dağ çiği 23-09-2011 22:19

5 Eklenti(ler)
karışık,

dağ çiği 23-09-2011 22:27

5 Eklenti(ler)
Latinler çıldırmış gibi her yerdey di,Eklenti 247619
Fırça çalım yaz başı açmadı,bol bol sürgün yaptıEklenti 247620
Sarı kızım saçlarını savurdu durduEklenti 247622
sarmaşık gül zakkumu dolandı güzel bir görüntü olduEklenti 247623

dağ çiği 23-09-2011 22:33

4 Eklenti(ler)
küpelerr,

dağ çiği 23-09-2011 22:40

5 Eklenti(ler)
Zakkumun çiçekleri de ayrı güzel,

dağ çiği 23-09-2011 22:45

5 Eklenti(ler)
Küpe çiçeklerimin prensesi.Beni bu güzellikle buluşturan sevgili jezebele sonsuz teşekkürler.

dağ çiği 23-09-2011 22:49

5 Eklenti(ler)
karışık,

dağ çiği 23-09-2011 22:53

5 Eklenti(ler)
Ortancanın her çiçeği farklı tonda açtı,

dağ çiği 23-09-2011 23:00

5 Eklenti(ler)
Bu gecelik bu kadar yoruldum.

sevim4 24-09-2011 10:04

Sevgili arkadaşım,bahçen coşmuş hepiside bir birinden güzel.
Bahçenin asıl sahipleri dahada güzel nasılda moncuk moncuk bakıyorlar.
Yüce rapbim her şeyi ne kadar güzel yaratıyor.
Çok teşekkür ederim arkadaşım bu güzel kareler için ellerine sağlık.
Sevgiler.

Sevgi Durul 24-09-2011 12:07

Sevgili dağ çiği, seni yeniden bahçende güzel çiçeklerinle birlikte gördüğüme sevindim.
Yazın güzelliklerini bizlere tekrar yaşattın. Hepsini saymayacağım, ah o küpeler...

Bir daha bu kadar uzatma olur mu? Sevgiyle...

berrinb 24-09-2011 12:26

Sevgil dağ çiği,bahçenizi tesadüfen gördüm..Altı aydır bu sitenin üyesiyim, ama görememişim ve çok güzel şeyleri kaçırmışım ...Bayıldığım her şey sizin bahçenizde mevcut,çiçekleriniz, kedileriniz harikalar.... Şu anda sadece son sahifeyi gezebildim...Tekrar gelip bahçenizi ilk sahifenizden gezmek istiyorum...Ellerinize sağlık...Selamlar......

senemr 24-09-2011 13:02

Bahçeniz çok şirin sayın dağçiği,küpelileriniz çok güzel açmışlar, ellerinize sağlık.

Periş 24-09-2011 15:34

Sevgili Dağ çiği gülleri küpelileri seyrederken nutkum tutuldu maşallah her biri birbirinden güzel sarıkız mükemmel görünüyor lilyumlar begonyalar harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

KAPTANzst 24-09-2011 15:56

Küçük ama dolu dolu bir bahçe.
Emek verilmiş,buna mukabil karşılığı alınmış.

Güler 24-09-2011 17:31

Sevgili dağ çiği, bahçenizi dolaştım. Mesajları okudum, fotoğrafları tek tek inceledim (bazılarını neden kaydırarak yüklediniz?).

Güzel manzaralar, çiçekleriniz mest etti beni. Küpe çiçeklerinize hayran oldum ve itiraf edeyim begonvilinize imrendim.
Bahçemde muhtelif türlerden denememe rağmen iki seneden sonra yaşatamadım.

Güzellikler içinde mutlulukla yaşamanızı dilerim.

dağ çiği 24-09-2011 21:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 862566)
Sevgili arkadaşım,bahçen coşmuş hepiside bir birinden güzel.
Bahçenin asıl sahipleri dahada güzel nasılda moncuk moncuk bakıyorlar.
Yüce rapbim her şeyi ne kadar güzel yaratıyor.
Çok teşekkür ederim arkadaşım bu güzel kareler için ellerine sağlık.
Sevgiler.

Teşekkürler canım,bu yaz bahçe keyifliydi ama bahçenin asıl sahipleri çok çiçeğimi telef ettiler.Yerde ekili olan küpe çiçeğimi hiç rahat bırakmadılar.Nasıl bir oyun anlatamam çiçeklere vuruyolar sallandıkça bir keyif onlarda sonunda tamamen kurudu çiçek.Birisi bir dalını kırsa kıyameti koparırım. Onlara laf yok,bahçe onlarınn.

dağ çiği 24-09-2011 21:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 862603)
Sevgili dağ çiği, seni yeniden bahçende güzel çiçeklerinle birlikte gördüğüme sevindim.
Yazın güzelliklerini bizlere tekrar yaşattın. Hepsini saymayacağım, ah o küpeler...

Bir daha bu kadar uzatma olur mu? Sevgiyle...

Teşekkür ederim ablacığım,bende sizinle birlikte olduğum için mutluyum.Sıcaklar, nem beni çok halsiz bırakıyor .Bahçede kan ter içinde iş yapıyorum.Normal bir insanın bir saatte yaptığı işi ben beş saatte ancak yapabiliyorum.İnanın bilgisayarda oturacak halim olmuyor.Neyse havalar serinledi ben de kendime geldim biraz.İnşallah hep beraber oluruz.

dağ çiği 24-09-2011 22:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 862611)
Sevgil dağ çiği,bahçenizi tesadüfen gördüm..Altı aydır bu sitenin üyesiyim, ama görememişim ve çok güzel şeyleri kaçırmışım ...Bayıldığım her şey sizin bahçenizde mevcut,çiçekleriniz, kedileriniz harikalar.... Şu anda sadece son sahifeyi gezebildim...Tekrar gelip bahçenizi ilk sahifenizden gezmek istiyorum...Ellerinize sağlık...Selamlar......

Çok teşekkür ederim Berrin hanım,güzel sözlerinizle mutlu ettiniz beni.kediler hayatımın bir parçası oldu artık.Bu yıl 20 den fazla yavru oldu onları yediricem korucam diye koşuşturup duruyorum.Ah birde ölenler olmasa.

dağ çiği 24-09-2011 22:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozger (Mesaj 862618)
Bahçeniz çok şirin sayın dağçiği,küpelileriniz çok güzel açmışlar, ellerinize sağlık.

Sayın Özger,teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Ben küpeleri onlarda beni sevdi.

dağ çiği 24-09-2011 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 862671)
Sevgili Dağ çiği gülleri küpelileri seyrederken nutkum tutuldu maşallah her biri birbirinden güzel sarıkız mükemmel görünüyor lilyumlar begonyalar harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

Sevgili Periş,beğenmenize çok sevindim.Sarıkızı deliksiz bir küpe ekmiştim yerini çok sevmiş her halde ordan sarkıp yerlere yayılmış.

dağ çiği 24-09-2011 22:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kaptanzst (Mesaj 862675)
Küçük ama dolu dolu bir bahçe.
Emek verilmiş,buna mukabil karşılığı alınmış.

Teşekür ederim Sayın kaptanzst, gerçekten küçücük bir bahçede her şeyi yetiştirmeye çalışıyorum.Toprakla uğraşmak öyle güzel ki verdiği huzur paha biçilmez.Bu arada büyük babam Trabzondan gelmiş buralara,dedemde Rizeden bize nerelisiniz diye sorsalar karadeniz deriz.

dağ çiği 24-09-2011 22:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 862700)
Sevgili dağ çiği, bahçenizi dolaştım. Mesajları okudum, fotoğrafları tek tek inceledim (bazılarını neden kaydırarak yüklediniz?).

Güzel manzaralar, çiçekleriniz mest etti beni. Küpe çiçeklerinize hayran oldum ve itiraf edeyim begonvilinize imrendim.
Bahçemde muhtelif türlerden denememe rağmen iki seneden sonra yaşatamadım.

Güzellikler içinde mutlulukla yaşamanızı dilerim.

Güler hanım, sizden bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti.Begonvili soğuklar gelince kalın bir muşambayla iyice sardım iki yıl bu yıl sarmıcam.Burda denize sıfır yerlerde bile begonvil yaşadığını gördüm cinsindenmi bilemicem.Yalova merkezde bir apartmanın beşinci katına çıkmış devasa bir begonvil gördüm.Yalova bizim buraya göre çok soğuktur.Çelik denemelerimde bu yıl bir tane çimlendirdim yaşata bilirsem size yollarım İnşallah sizinde muhteşem bahçenizde begonvilinizde olur.[Ben fotoğrafları kaydırdığımın hiç farkında değilim.]

UHUVVET 11-10-2011 14:08

Sevgili dağ çiği,
Ne güzel uğraşınız var.İnsan resimlere ve bahçenizde dolaşınca ne kadar rahatlıyor.Biz böyle isek siz ne kadar haz alıyorsunuzdur kim bilir.
Sevdiklerinizle beraber mutlu ve sağlıcakla olamanız dileği ile...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025