![]() |
4 Eklenti(ler)
Bunlar sevilmezmiEklenti 182230
|
Sevgili dağ çiği, heryer coşmuş ellerine sağlık.
|
Malesef ben yavrumun birini kayıp ettim biride hastalandı bir haftadır hiç bir şey yemiyor.
Çok üzülüyorum. küpe çiçeği çok güzel. |
Bu yavruların biri hayatta diğer ikisini kaybetik.malesef kedi yavrularını yaşatmak çok zor.Resimlerini hem yüklüyorum hem içim kan ağlıyor.birde diyorumki hepsi yaşasa o kadar kedi nasıl bakılır Yaradan şüpesiz her şeyin en iyisini bilir.Küpeler inşallah kışı sağ salim atlatır çok emek verdim.
|
Sevgili dağ çiği, ne güzel görüntüler. Kasımpatıların renkleri çok hoş. Kiviler, mandalinalar, hepsi coşmuşlar, sevildiklerini biliyorlar. Afrika menekşesini de bahçeye dikip tutturmuşsun ya, bravo doğrusu.
Buz çiçeğin kışın dışarda mı duruyor. Ben merdiven boşluğuna aldım, ama neşesi bozuldu sanki. Bir de küpeler, hepsi yaşıyor mu? Benim 5-6 saksı küpem sıcaklara kurban gitti. Şimdiye kadar bitkilerimin içinde yaşatamadığım, küpeler ve açelya. Ne kadar sevsem de bir daha edinmeyi düşünmüyorum. |
Çiçekler bahçeyi daha çok seviyor galiba ne ekersem tutuyor balkonda daha zor.Buz çiçeği geçen kış bahçedeydi bişe olmadı rahatlıkla dışarda bırakabilirsiniz.Küpeler den üç saksı kaybım oldu ama yedeklemiştim fideler iyi durumda.Ağaç altı istiyorlar hergünde duş katsızlar daha dayanıklı onlarda hiç kayıbım yok.açelya hiç denemedim, katlı küpeleri daha önce bende yaşatamıyordum bu yaz öğrendim dillerini.İngilizleri sabah güneşi alan arka balkonda baktım sabah akşam fısfısla ıslattım suzuz bırakmadım çok sıcaklarda demire örtü örtüp güneşlerini engelledim.Tabakların içlerinede kalın kum koydum
|
Dağ çiği yalova gibi çiçeğin ve meyvenin bol olduğu bir yerde yaptığınız bu güzelliklere teşekkür ederim her ne kadar bir ayağım yalovada olmasına rağmen arazi şartlarından dolayı benim bahçem siz değerli üye doslarımın bahçeleri kadar güzel olmasına çalışıyorum
|
Resimler çok güzel Yalova Tekirdağ'ane kadar çok benziyor.Kasımpatları çoşmuş ,sonbaharın en gözde çiçeği kasımpatı. Benmkilerin üzerinde minik siyah böcekler oluşmuştu .İlaçladım arap sabunuyla şimdi güzelleştiler.
|
Ne sevimli kediler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden balkondan görüntüler.
|
Benim favorilerim:;)
Mandalina ağacı, Kediler, Kasımpatılar, Pembe Küpeli veee.. Tüm manzaralar. Sağlık ve mutluluk içinde sefasını sürün.:) |
Sayın dağ çiği; 283 nolu mesajdaki bahçenin görüntüsü çok hoş. Sanki gizli bahçe gibi çok değişik geldi bana. Bitkilerin duruşu yapaylıktan çok uzak, sanki el değmemiş, filmlerde izlediğim ve hayran kaldığım yağmur ormanlarından görüntü izliyorum. Çok güzel.
|
Yaşadığınız yer çok güzel ne şanslısınız.Çilekleriniz bu mevsimde ağzımızı sulandırdı.Küpe çiçeğiniz de çok güzel görünüyor.
|
Sevgili öğretmenim,uzaylı,yeşil çay teşekkür ediyorum sizlere bahçeme gelerek beni onurlandırdınız.
|
Sevgili dağ çiği,
Öncelikle kendinize seçtiğiniz isim çok hoşuma gitti. Sizin gibi: Kır ,bayır orman ve dağlarda dolaşmayı seven biri olduğum için dikkatimi çekti. Sonra, bahçenize neden daha önce girip o, dogal samimi ve sıcak ortamı tanımakta geç kaldığıma üzüldüm. Bitki seçiminiz, soğanlı bitkileriniz, taşlı yolunuz, tarihi küpleri tanıtımınızla; sizde kendime benzer yönler buldum. Fotoğraflarınıza gelince: Siz, belki farkında değilsiniz ama, çiçek resimlerinin yanı sıra, DOĞAÇLAMA ÇEKTİĞİNİZ KARELER ÇOK ÇOK GÜZEL, çok iyi pozlar yakalamışsınız, Zeytin ağaçları, doğadan görüntüler, sevimli dostarınızın pozları göze çk hoş görünüyorlar. Henüz bahçenizin 5 sayfasına bakabildim, devam edeceğim. Size özelden de yazacaklarım olacak. Sevgilerimle.. |
Sevgili dağ çiği çok güzel kareler.Küpeye diyecek yok..
|
Sevgili hozat
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Dağ çiği adını bana bir arkadaşım takmıştı böyle anılmak benimde çok hoşuma gitti. .Yazılarınızın devamını bekliyorum,özelden yazacaklarınızı da merakla bekliyorum. |
Fikret bey, sizin bahçenizdeki güzellikler yanında benimki devede kulak.Çok teşekkür ediyorum size güzel sözlerinizle beni mutlu ediyosunuz.
|
5 Eklenti(ler)
Zeytin bahçemizde bulunan derenin birkısmı ormanlık,bende de dereleri çok severim birde etrafı orman olunca gizemli bir yer haline gelir gözümde.
|
5 Eklenti(ler)
Adım, adım zeytinliğe doğru gidiyorum galiba.Tek hayalim orda bir ev yapmak oldu orda yaşamak.
Hiç defne çiçeğine böyle bakmamıştım daha önce ne kadar güzelmişEklenti 189144 Annemler taş kumulu dedikleri bir yer vardı birşey ekmezdiler oraya bişey olmaz diye.Geçen kış enginar ektim oraya inatla ben oldururum diye.Bir ay öncede çilek diktim hemde ne güzel oldu.Artık evdekiler benime inatlaşmayı bıraktılar [baş edemiyolar ki]Eklenti 189145 Eklenti 189146 Baharda komşumuz kereviz fidesi vermişti ektim birdahada gidip bakmadım onları görünce ne sevindim bilemezsiniz.Eklenti 189147 |
Benim enginarlar gecen seneden beri büyüyemedi gitti. Sanırım yerlerini sevmedi. Enginar yemesem de, yaprak görüntüsü ve ciceği cok güzel. O yüzden 4 kök serpiştirmiştim arka bahceye. Bu bahar bol gübre vereyim, belki istediğim forma girerler.
Ellerinize sağlık, emekleriniz ziyan olmasın dağçiği.Ev hayalinizin gercekleşmesini diliyorum gönülden. |
5 Eklenti(ler)
Bahçemizin etrafındaki ormanlık alanda kocayemişler.[ATTACH]
[ATTACH]Eklenti 189151[/ATTACH][/ATTACH] Bu menengiç denilen ağaçmıdırEklenti 189152 Bu da çirkin kızım boncuk |
Alıntı:
Güzel dileklerin için çok sağal Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah. |
5 Eklenti(ler)
Eve birdaha kedi almıcam dedim bu yaz, kucağımda ölen kedi yavrusundan sonra.Döktüğüm göz yaşınını anlatamam.Tam onu unutmaya başladım köpeğimiz pankinin ölümü beni öyle sarstıki kendimi toparlamam baya uzun sürdü.Allah çekemiceğimiz acılar yüklemesin bize.
Bocuk sonbahar kedisi diğer iki kardeşi ölünce,onu almak zorunda kaldım.Çok yaramaz napıcam bilmem. |
Demek enginara gübre şimdi veriliyor. Hava yarın yağmazsa, bende gübre vereyim. Belkide gübre koymadığımdan gelişemedi benimkiler:(
|
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır bahçemi öyle ihmal etmişimki dördüncü sayfada buldum.Resimler çekildi ama zamansızlıktan foruma bile giremedim.Neyse bahçenin altıncı kattan görüntüsüyle başlıyalım resimlere.Eklenti 247576
gölsoğanlarımEklenti 247575 bu yıl benim için küpeli yılı oldu her yerdeler |
5 Eklenti(ler)
Clematis öyle güzel açtıki gelen geçenin gözü ondaydı.Cinsini bilmiyorum ama çiçekleri çok büyüktü.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025