![]() |
merhaba! çilekler için fikir almış oldum. çileklerim sizinki gibi iyi cins değil ama nasıl bakmam gerektiğini anladım. bahçeniz çiçekleriniz harika ! hele şirin yaramazlar bahçenin güzelliğini tamamlıyorlar. hep iyi günlerde bahçenizin tadını çıkarırsınız inşallah. selamlar
|
Merhaba dağ çiği
ilk sayfalardaki pencerede kedi aşağıdaki kasada oturan köpeğe pati atarken ki resim e yorum yapmamak için tuttum kendimi son sayfada yine karşılaşınca duramadım ne şeker kedileriniz var köpekle anlaşmaları da ayrı bir güzellik |
Sevgili UHUVET güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Gerçekten çok huzur verici bir uğraş.
Merhaba, sayın osbar çilekler için bilgi almanıza sevindim.Güzel sözlerinizle benimutlu ettiniz teşekkür ederim. Merhaba Ayhan bey,sözlerinizi okurken gözlerimden yaşlar döküldü.Adı köpekti belki ama çok insandan daha insandı.Şimdi yok biz onu hiç unutmuyoruz. |
5 Eklenti(ler)
yarım kalan resimleri yüklemeye fırsatım olmamıştı
dev dahlia ya bayıldım yerim olsa her renginden dikerdim.Eklenti 250924 çan sarmaşığımın ilk çiçekleri Eklenti 250925 yaz başı açmayan fırça çalım yaz sonu açarak beni sevindirdi Eklenti 250926 bu küpeleri ben yetiştirdim Eklenti 250927 düşen bir tohumdan kendiliğinden bahçede çıkan hintyağı üç metreyi geçtiEklenti 250928 |
5 Eklenti(ler)
kamelyalarım çiçekmi açıcak ne
Eklenti 250932 beyaz mavişim Eklenti 250933 SDurul ablamın,yolladığı tohumlardan çimlenen haseki küpelerim.İnşallah çiçeklerini açsınlar ziyaretine gidicez Eklenti 250934 yaprağı güzel yerde saksıdakinden çok daha canlı Eklenti 250935 geçen yıldan dökülen kudret narı tohumları eksen bu kadar verimli olmaz Eklenti 250936 |
4 Eklenti(ler)
karışık
|
5 Eklenti(ler)
zeytinliğimizde dere kenarında olan sarmaşık ilgimi çekti
Eklenti 250952 bu çiçeği bilen varmı acaba kimdir kimlerdendir Eklenti 250953 yine dere kenarında yabani clematis Eklenti 250954 Eklenti 250955 bir karış daldan yetiştirdiğim yasemin Eklenti 250956 |
5 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiğim çiçekler
Eklenti 250960 gözünün içine baktığım galla Eklenti 250961 mavişim,çok güzel resimler vardı ama diğer bilgisayarda kaldı Eklenti 250962 Eklenti 250963 Eklenti 250964 |
5 Eklenti(ler)
ördekleri kim sevmez
Eklenti 250968 |
5 Eklenti(ler)
karışık
|
5 Eklenti(ler)
karışık
|
4 Eklenti(ler)
sellukalar görenleri,koklayanları büyüledi.kivinin çiçeği sananlar da oldu.
|
5 Eklenti(ler)
sellukaları küçük saksılara ekmiştim,böyle güzel olucaklarını hiç tahmin etmedim.
|
4 Eklenti(ler)
çan sarmaşıklarım coştukça coştu.Demek insan bir şeyi çok istedimi Allah veriyomuş.Teşekkür ederim orhan hocam.
|
5 Eklenti(ler)
zıpçıktılar
Eklenti 251008 çok istediğim çiçekler birşekilde karşıma çıkıyor. Eklenti 251009 düşen bir tohumdan bana güzel çiçeklerini sunan cam güzeliEklenti 251010 fırtına geliyo Eklenti 251011 deniz kenarında begonvil Eklenti 251012 |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Dağ çiği güller küpeliler sardunya menekşelere bayıldım maşallah her biri birbirinden güzel kedicikler mükemmel görünüyor lilyumlar selluka,çansarmaşıgı,zıpçıktı harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Sevgili dağ çiği,bahçeni gezerken büyük zevk aldım hepiside içimi açdtı.
Ellerine sağlık. |
Sevgili dağ çiği, bahçene imrendim, dolu dolu çok güzel gelişmiş bitkilerin. Sonuç olarak güzel de açmışlar. Maşallah diyorum.
Minik pisiler de çok sevimli. Sevgiyle... |
***.bahçeniz çok güzel .bende Yalovadayım siz nerede oturuyorsunuz.benimde yeni küçük bir bahçem var birşeyler yetiştirmek istiyorum ama bende acemiyim biraz.sizlerden yardım almak istiyorum zahmet olmassa.sevgiyle kalın
|
Sevgili Dağ çiği bayıldım bahçenize ne kadar şirin ne kadar iç açıcı insana huzur veriyor.sizi kutluyorum.küpeli çiçekleriniz saksıdamı yoksa topraktamı çok güzeller.sizden biraz tohum isteyebilirmiyim mesela kırmızı çok çiçeğiniz var çok güzeller onlardan.sevgiyle kalın.
|
Küpeli'leri görünce gözlerime inanamadım :))
Yetiştirmekte zorlandığımız bitkiler daha çok dikkatimizi çekiyor sanırım ,çok güzeller. Ellerinize sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Uzunca bir zaman geçmiş,bahçemi ihmal etmişim.
Evdeki çiçeklerim, adını hatırlayamadığım çok sevdiğim bir sukulentEklenti 267883 Minik orkidem çiçek açıcağı günü merakla bekliyorum Eklenti 267882yine bir sukulent İki aydır topladığım evimi mis gibi kokutan nergislerim |
5 Eklenti(ler)
kendi çapımda sukulent düzenlemelerim
|
5 Eklenti(ler)
kardan önve bahçe
|
5 Eklenti(ler)
Ve kar yağdıı,
|
5 Eklenti(ler)
Kar da kardelen başka oluyor.
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 267906Kar ın güzelliğide başka.
Eklenti 267907 Eklenti 267908 clematis sürgünde Eklenti 267909 selluka tohumları hala yeşil Eklenti 267910 |
5 Eklenti(ler)
Bu güzelleri unutmuşum
|
Bu kadar çok çeşit bu kadar güzellik her şey yerine yakışmış zorlama olmayan doğal bir bahçe seyreyle gönlüm seyreyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025