![]() |
Hoşgeldin, sevindim şimdi, şimdi birisi görse, neden gülümsediğimi merak eder.
Zaman zaman hepimize aynısı oluyor. Herşeye rağmen hayat yaşamaya değer. Sevgiler... |
Hoş buldum sevgili arkadaşım, çok haklısın hayat yaşamaya değer.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Artık tam Sevgili Barış Manço' nun ''Binboğa' nın Kızı'' adlı şarkısından bir dizeyi yazmaya sıra gelmişti ki geldiniz.
''Bir göründün, bir yok oldun, serap misali.'' İyiki geldiniz. Çünkü; bayağı bir iz bırakmıştınız.:) Sizi, bir gazete muhabiri gibi, o tarihi küple çektirdiğiniz fotoğrafla hatırlayacaktım...;) |
Sevgili Dlk, Sevgili Orhan abim, ilginiz için teşekkür ederim.Bu yaz bedenende ruhende çok yoruldum.Havalrın sıcaklığı aşırı nem bana hiç iyi gelmedi kendimi inzivaya çektim biraz.Sizleride bahçemide çok ihmal ettim neyseki havalar soğuyunca kendime geldim.
|
Aman kendize iyi bakın.Gerçi havalar dengesiz ama olsun.Kendinizi koruyun.
|
5 Eklenti(ler)
Yaz boyu resimleri çektim ama yüklemeye fırsatım olmamıştı.Temmuzda çektiğim resimler.Eklenti 181866
kendiğiğinden çıkan nektarin Eklenti 181867 Eklenti 181868 Domateslerden iyi verim aldımEklenti 181869 Böğürtlenler çıldırmış gibiydi verim çok olmasına rağmen çok iriydiler.Eklenti 181870 |
Haklısınız Fikret bey kendimi hiç korumadım. Elimde değil bahçeye girdiğimde kendimi kaybediyorum.Bu tprak aşkı hiç birşeye benzemiyor.
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 181871
ilk kızaran domates kırmızı kurdaleyi hak etti Eklenti 181872tohumluk oldu Eklenti 181873 halamın bahçesinde dikenlerin içinde yaşam savaşı veren yabani yaseminEklenti 181874 Eklenti 181875 |
5 Eklenti(ler)
bahçede iş yaparken beni gizlice izleyen biri varEklenti 181882
akşam vaktinde çekilen güllerEklenti 181883 [ATTACH][ATTACH]Eklenti 181886[/ATTACH][/ATTACH] |
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH]Eklenti 181889[/ATTACH][/ATTACH]
Eklenti 181890 şunların güzelliğine bakarmısınızEklenti 181891 |
Güzel görüntülerin için teşekkürler sevgili dağ çiği, Bir daha bu kadar uzun kaybolma. Sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
Mayısta diktiğim yediveren ahududuEklenti 181892
Eklenti 181896 Küpeler[ATTACH]Eklenti 181894[/ATTACH] Eklenti 181895 |
Sizler burda var oldukça kaybolmam sevgili arkadaşım.
|
5 Eklenti(ler)
camgüzeli tohumu almıştım üç dört yıl önce pakete hiç dikkat etmemişim hibritmiş bayağıda pahallıydı diğerlerine göre.Zar zor birtane çimlendi bahçeye diktim devasa büyüdü küçük küçükte çiçekler geçen yıl.ondan dökülen tohumlar bu yıl kendiliğinden çıktı hiç çiçek vermediler birdahamı hibrit...Eklenti 181898
lobelyalarEklenti 181899 Eklenti 181900 yere diktiğim küpe çiçekleri, önümüzdeki yıl AEklenti 181901llah nasip ederse yere çok dikicem Eklenti 181902 |
Yalova`da olunca bitki bulma derdi de kalmiyor tabii... Istanbul`da yasarken ben de Yalova`dan kasa kasa cicek alirdim. Ciceklerinizin hepsi de cok güzel, cok keyifli ama ben en cok beyaz güle bayildim. Cok zarif... Sebzeler meyveler de cok istah acici. Mutluluk ve saglikla tadini cikarmanizi dilerim.
|
5 Eklenti(ler)
yol kenarına yaptığım çiçekliğimdenEklenti 181906
hint yağı ve süs kabaklarıEklenti 181907Eklenti 181908 bizim burda kabaklar dam üstlerine verilir[ATTACH]Eklenti 181910[/ATTACH] |
Valla çiçek çeşitlerini forumdan öğrendim bende bir cam güzeli hastalığı vardı yetiyodu bana.Şimdi arkadaşların bahçesinde gördüğüm çiçeklerden benimde olsun istiyorum.Bahçe küçük sebzesizde yapamam alışmışız tadına ne olucak halim bilmem.Çevremde beğendiğim güllerden kasımda ekiyorum nedense kırmızılarla pembe güller tutuyo anlamadım.
|
5 Eklenti(ler)
bahçeden görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
ilk hasatEklenti 181916
zakkum açmaya hazırlanıyoEklenti 181917 Eklenti 181918 evde ne kadar uğraştıysam kıvırcık menekşeyi kökletemedim bahçeye ektim üstünüde kapadım pet şişeyi sonuçEklenti 181919 |
4 Eklenti(ler)
Kıymetli ingilizler arka balkonda baktım onları, aman ne itibar gördüler yinede ikisini kaybettim.
|
Sevgili dağçiği,özlemiştik seni bahçeni hepiside çok güzel.
Ama benim gönlüm küpelerde maşallah sağlıklı görünüyor. |
Herşey güzel.O yapraklar arasında kedi ne yapıyor.Sevimli şey.
|
Bende sizleri özledim Sevim hanım,küpeliler bizi fena bağladı kendine.
|
Ahh Fikret bey o sevimlilikleriyle beni kandırıyolar bahçeyi maf ettiler bu sene.Bir gün bahçeye inerimki Kol bastı olynamışlar sanki çiçeklerin üzerinde düğünleri vardı her halde.SEvmek böyle bir şey kızamıyosunuz.
|
5 Eklenti(ler)
Kasımda kasımpatılar
|
5 Eklenti(ler)
Yerdeki kasımpatılara ne olduysa bozuldular tek tük açtılar saksıdakiler güzeldiEklenti 182205
Eklenti 182206 [ATT ACH]182207[/ATTACH] kiviler olgunlaştıEklenti 182208 bol bol üzüm yedik yoldan gelen geçen deEklenti 182209 |
5 Eklenti(ler)
Arkadaşımın hediyesi frenk üzümü daha önce hiç görmedim meyvesini çok merak ediyorumEklenti 182210
Eklenti 182211 biraz manzara |
5 Eklenti(ler)
Çimlenmiyen biber tohumlarını kılıç saksısına dökmüşüm hiç hatırlamıyorum. Bir bakarımki biber büyüyor çok hoşuma gitti doğanın işine karışılmazEklenti 182220
[ATTACH]182221[/ATTAEklenti 182221 Burası tam istediğim gibi oldu[ATTACH]182222[/ATTAC gelenin geçenin gözü kaldı mandanilalarda Eklenti 182223. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025