![]() |
5 Eklenti(ler)
Hozat Öğretmenim'e ve kır çiçeklerini seven herkese...
Eklenti 305432 Eklenti 305433 Eklenti 305434 Eklenti 305435 Eklenti 305436 |
5 Eklenti(ler)
|
Kır çiçekleri dökülsün yüreğine
sevgili durul ablam |
Sevgili arkadaşım çok güzel ellerine sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Kusura bakmazsanız ben bu çiçekten kendime pay çıkartıyorum;)
Eklenti 305569 İğne oyası gibi nasıl ince bir güzelliği var. Muhtemelen küçük bir bitkidir ve insanlar görmeden üstüne basıp geçiyorlardır. Sizin o güzellikleri gören gözlerinize sağlık:) |
Nevsunecim düşüncelerimi çok güzel ifade etmişsin. Sdurulum çok hoş çekimler , çok teşekkürler...
|
Gelişin bahar olacak, gülüşün kır çiçekleri...
demiş şair. Sizde bu güzel çiçeklerle bizlerin yüzüne birer gülücük kondurdunuz sağolun. |
1 Eklenti(ler)
Sayfamızı ziyaret eden, sayın Halil Önen, esk nisagül, sevim4, nevsune, jineop, smiy hepinize teşekkür ederim. Bu kadar güzel bahçenin içinden, bizim mütevazi kır çiçeklerini beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Alıntı:
Önceleri çok miktarda balıklarımız vardı. Ya çalındılar ya da hemen öldüler.:( Alıntı:
Bu kır çiçeği sizin için sayın nevsune.:) Eklenti 306000 Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca beğenilerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar... Sevgiler... |
5 Eklenti(ler)
Pazar gününden genel görüntüler...
Eklenti 306017 Eklenti 306018 Eklenti 306019 Eklenti 306020 Eklenti 306021 |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
(''Kıskan'' butonu da olsun :p) |
4 Eklenti(ler)
Deutziayı üzerindeki bir kaç tomurcuğu ile geçen sene almıştım. Bizde ilk açışı sayılır. Fotoğraflar çok oldu ama hepsi değişik.:rolleyes:
Eklenti 306027 Eklenti 306028 Eklenti 306029 Eklenti 306030 |
5 Eklenti(ler)
Bu gecelik son görüntülerimiz...
Eklenti 306031 Eklenti 306032 Eklenti 306036 Eklenti 306033 Eklenti 306037 |
Sdurul, gerçi fiyat geçen senenin ama o bitkiyi kaça almıştınız.. Burda satıcı 30 tl dedi pahalı geldiğinden önemsememiştim..
Jineop'un ve sizin bahçenizde görünce çok özendim.. Bitkinizde halâ birçok tomurcuk var.. Nasıl coşacak kimbilir.. :) |
Sevgili selis, bir önceki mesajınıza daha sonra cevap yazacağım, size güzel bir sürprizim olabilir.;)
Deutziaya gelince, onu ben bilinçsiz aldım. Üzerinde bir kaç çiçek vardı. Satıcıya adını sorduğumda ağaç küpesi dedi. Ben de hemen aldım. Araştırdığımda ağaç küpesi değil de havlu püskülü olduğunu öğrandim. İyi ki dona dayanıklı imiş.:) Kesin fiatını hatırlamıyorum ama beş lirayı geçmiyordu sanırım. Otuz lira çok pahalı, bari büyük müydü? |
5 liraları duyunca sinir oluyorum.. :p
Fazla büyük değildi.. Bana da satıcı mısır patlağı demişti ;) Dona dayanıklı olduğunu söylemeniz iyi oldu.. Bence bahçede kesinlikle olmalı.. |
Zeytinlerin ve cevizlerin olduğu alan ne güzel otsuz görünüyor. Tabi bu hale getirene kadar nasıl uğraşmışsınızdır. ;)
Kirazlarınızda verim nedir? Bizimkiler de yine yok; yine yok. 6-7 yıl oldu ağaçlar ekileli. En son fidanları aldığımız yere gidip bayağı bir laf ettim adamlara. Mahkemeye vereceğim sizi, 6 yıldır olan zararımı ödedeceğim dedim yarı şaka yarı ciddi. ;) |
Sayın SDurul,
İzninizle sayın sakdağ'a bir şey söylemek isterim. Daha sonra silerim. Kirazlarda dölleyici olmazsa meyve vermez diye biliyorum. Bizim Ayaş'da ki bahçede dölleyiciler kurumuştu, biz sorunu anlayana kadar meyve alamamıştık. İsterseniz, bir de öyle araştırın. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 306187 Eklenti 306188 Kirazlarda verim iyi gibi görünüyor. Bir kaç ağaç meyve vermiyor. Onların dallarına dölleyici için başka bir cins aşılanacak. Sayın mandalinici'nin dediği gibi dölleyici yoksa meyve tutumu olmuyor. |
Alıntı:
Deutziayı ilk kez gördüm. Bahçem olmadığı için çalı türleri bodur olmadıkça genelde pek ilgimi çekmez ama bunun çiçekleri çok güzel. İlgi çekmeyecek gibi değil. Güle güle büyütün. Bahçenize oldukça hoş bir renk katacak. Campanula glomerulata sümbül çiçekli kampanula değil mi? Bu yıl ben de onun tohumlarını zengardendan aldım ama çimlendiremedim bir türlü. Zaten bu yıl ciddi bir çimlendirme özürlülüğü yaşadım. Herhalde toplu halde daha güzel görünecektir. Ben de çiçeklerini sizlerde severim artık. Sevgili SDurul bahçenizin güzelliği ve mutluluğunuz daim olsun. Sevgiler:) |
Sevgili Durul, fotoğraflar mükemmel, modeller mükemmel, ellerine sağlık canım.
Bakır rengi olan gülün ve diğer hepsi, insanın başını döndürüyor. |
Sevgili nevsune, mesajınızı okuyunca duygulandım. Güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.:)
Campanula glomerulatayı köklü olarak sevgili jineop göndermişti. Aynı bitki uyanmış, yanında yöresinde tohumdan çimlenen yok. Buna da şükür, çünkü bu bitkiyi çok sevdim. Uyanmasaydı üzülürdüm. Açmış hali burada.:) Sevgiler... |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 306391 Eklenti 306392 Diğerleri, Eklenti 306394 Eklenti 306393 Eklenti 306395 |
5 Eklenti(ler)
Güller...
Eklenti 306400 Eklenti 306401 Eklenti 306402 Eklenti 306403 Muskariler tohum kesesi oluşturmuş. Eklenti 306404 |
5 Eklenti(ler)
İlginç böcekler.
Eklenti 306412 Eklenti 306413 Salyangoz kabuğu, sanırım içi boş. Eklenti 306414 Önceden görmeye bile tahammül edemezken alıştım galiba.:dilli: Kompost çukurundan toprak alırken çıktı. Oldukça besiliydi.:dilli: Eklenti 306415 Bir önceki görüntüden sonra oldukça sevimli geldi.:) Uğur böcekleri bu sefer iki taneydi. Fakat aynı karede görünmediler bir türlü. Eklenti 306416 |
5 Eklenti(ler)
Delfinyumların boyu bir metreye yaklaşmış. Önceden boyları çok kısaydı.
Eklenti 306421 Eklenti 306422 Eklenti 306423 Sincapların kırdığı ceviz kabuğunda çimlenen sabah sefası.:) İlginç. Eklenti 306424 Sayın tturt'un gönderdiği tohumlardan çimlenen sabah sefası. Bakalım nasıl açacak, yaprak yapısı ve rengi farklı. Eklenti 306425 |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Dünden görüntüler...Sondan başa....
Eklenti 307220 Eklenti 307221 Yağışlar, ilaçlama, çapa derken bazıları geç kaldı. Dün kavun, soğan, mısır, fasulye ekimi yapıldı. Ayrıca tohum takas etkinliğinden hediye gelen tohumlardan yetiştirdiğim domates fidelerini de diktik. Eklenti 307222 Eklenti 307223 Hava epey kararmıştı, flaşlı çektim. Kirinia Roxelana/Ağaç Esmeri. Eklenti 307224 |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Selis'e sevgilerimle. Bu pembe O'na... Eklenti 307285 Diğerleri... Eklenti 307287 Eklenti 307286 Eklenti 307288 Eklenti 307289 |
Her şey çok güzel,
hele son karelerinize isimleri ile hitap etmeniz çok hoş. kolay gelsin,belli ki daha çok iş var. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025