|  | 
| 
 1 Eklenti(ler) Ama ben ne diyeyim şimdi, bu baba ve oğula? :mad: Zeytinlerin karlarını silkmeye gidilecekti. Sen gelme, ''biz benzinlikten çizmeleri çeker, yaya ineriz'' dedi, baba olanı.:mad: Oğul olanı da fotoğraf paylaşmış. Ne göreyim araçla inmişler. Öyle olsun. Yine fotoğraflarını (ç)aldım. Nasılsa eve gelirler...:rolleyes: Eklenti 637067 | 
| 
 Günaydın  Sevgili Sdurul Anneler olmayınca babalar ve çocuklar böyle yaramazlıklar yaparlar:) | 
| 
 Evet, Sevgili günebakan, o zamandan beridir maalesef bahçeye gidemedim. Kendileri birer bahaneyle gidip duruyorlar. :rolleyes: Bahçe rüyama girmiş dün.:rolleyes: Ters laleler filizlenmiş.🌼🌼🌼 En çok da saksıdan bahçeye geçirdiğim kanayan kalpleri merak ediyorum.❤❤❤ | 
| 
 Kanayan kalpleri kışında suluyormusunuz yoksa uykuyamı yatıyor bende de 2 tane var kısın sulamadım hiç baharda sulamaya başlarım diyorum am çokta bilgim yok | 
| 
 Sevgili günebakan, benim üçüncü kanayan kalplerim, son edindiğim pembe ve beyaz. İlk ve ikincisinde nasıl davranacağımı bilemediğimden sonuç hüsran olmuştu.:(  Yenilen güreşçi misali tekrar edindim. Saksıda kötü olan kalplerimi bahçeye götürdüm. Yağmur ve karla sulandılar, son gittiğimde henüz filizlenmemiştiler. Umuyorum ki bu kez yaşayacaklar. Yeşerdiklerini gördüğümde burada müjdeleyeceğim.:rolleyes: Bu arada, buradaki bilgiye göre -39.9 dereceye dayanıklı bir bitki.:) | 
| 
 Teşekkür ederim Sevgili Sdurul bende ilk defa deniyorum bakalım ne olacak:) | 
| 
 Sevgili Durul'cuğum, 4104, 4105, 4106 nolu mesajlarındaki kırağı düşmüş bitkilerin fotoğraflarına bayıldım... | 
| 
 4104, 4105, 4106 nolu mesajları ara şimdi... Bulmasam iyiydi... Böyle fotoğrafları eklemeseniz mi sanki, bu kadar işin gücün arasında düzgün bir fotoğraf makinası aldıracanız zorla, uğraş dur sonra... | 
| 
 Pek çok kırağı fotoğrafı çekmiştim. Sayın TCM ve Ada'cigim için ekleyecektim fakat silmisim.😏😏😏 Bu kış bahçeye henüz gidebilmis değilim. Eşim her gün orada, ağaçların budaması ile uğraşıyor.😃😃😃 Ben merakta ve Eskişehir'deyim. Kardelenler açmıştır, diğer soğanlılar uç vermiştir. Bahçeyi özlediğim kadar fotoğraf çekmeyi de özledim.🤔🤔🤔 | 
| 
 5 Eklenti(ler) Sonunda çok özlediğim bahçeye Pazar günü kavuştum. Hava henüz ısınmadı, son durum budur.::rolleyes: Ağaçların budanması sürüyor. Bu sene kendi buduyor.:rolleyes: Eklenti 639208 Eklenti 639209 Kanayan kalplerde kıpırtı yok. Sümbüller bile yeşermemiş. Yeşerenler....:) Eklenti 639210 Eklenti 639211 Eklenti 639212 | 
| 
 Ablacım 3. fotoğraftaki nedir? | 
| 
 Üçüncü resimdeki (Bana göre üçüncü resim tabi) lale. | 
| 
 Kardelen Çiçeği değil mi? Benim bahçede de var. Bizim buralarda kardelen diyorlar. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 2 Eklenti(ler) Alıntı: 
 Sayın Muda, Sayın pria'dan erlicheer nergis aldıyanız, nergislerle birlikte gelmiştir. Sayın pria bir kaç sene önce, nergis soğanları ile birlikte göndermişti, bu değişik yapraklı laleleri. Açmış hali böyle.:) Eklenti 639832 Gelelim bu seneki nergislere, tomurcuk yapmışlar. Sarı katmerli açacak.:) Eklenti 639833 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Teşekkürler... Ağaçlara bordo bulamacı atılıyor.😃 Video çekmiştim ama yükleyemedim.😃 Birkaç taze görüntü. Maalesef fotoğraf yüklenmiyor. Sonra tekrar denerim.☀☀☀☀ | 
| 
 4 Eklenti(ler) Sonra tekrar denediğimde fotoğrafları ve videoyu eklemekte sorunla karşılaştım. Fotoğrafları telefondan PC ye aktararak paylaşıyorum.:) Bugün yağmurlu, ben gitmedim. Eşim giderek biraz depoyu toparlamış. Yağmur kesilmeyince hiç bir iş yapamadan geri geldi.:rolleyes: Fotoğraflar geçen haftadan.:) Bordo bulamacı hazırlama ve atma. Eklenti 640663 Eklenti 640664 Nurtopu gibi, yeni çapa makinası almışız.:) Marşlıymış, daha az yoruyormuş.:rolleyes: Eklenti 640665 Çuhalar pembe pembe açmışlar. Eklenti 640666 Şimdilik başka da bir şey yok.:rolleyes: Havaların ısınmasıyla canlanacak bahçenin doğasından, yeni paylaşımlar dileğiyle...:) | 
| 
 Ailecek en sevdiğimiz animasyonu dün tekrar seyrettik zevkle. Çapa makinası ilaçlama aparatını görünce 
 Ben de çapa makinası alma arifesindeyim, ne aldınız, niye onu aldınız, nereden kaça aldınız ve önerileriniz müsait bir zamanda kısaca bahsederseniz sevinirim. Bir de ilaçlama makinası nasıl bir şey, epey uzağa atıyor.. | 
| 
 Sayın TCM, eşimden öğrenip en kısa zamanda bilgi vereceğim. :) Animasyon çok güzelmiş bu arada. Çok değişik budama aletleri de alındı bu sene. Bahçe için her bir şey alındığında, ''alınacak başka şey kalmadı'' sözleri edilse de, alımlar devam ediyor.:mad: Gördüğünüz ilaçlama motoru da emekliye ayrıldı, şimdi atomizer makina geliyormuş.:rolleyes::mad::mad::mad: | 
| 
 Sevgili SDurul,Kolay gelsin,Ürününüz bol olsun inşallah | 
| 
 4 Eklenti(ler) Sevgili ozbey, hoş gelmişsiniz. Teşekkür ederim. Sevgilerimle... Alıntı: 
 Marka, Yağmur torg 300, 7 EP diesel, marşlı. 4.750 TL. Markanın bayiinden getirttik. Eşim daha az yorucu olduğunu söylüyor. Fotoğrafını çektiğimde aksesurları sökülmüştü. Asıl görünüşü öyle değil, ben de şimdi internetten baktım. Yeni budama makası sandığım alet, yüksek dal meyve toplama aletiymiş. Fotoğrafını ekliyorum. Eklenti 641290 Eklenti 641291 Geçen yıl aldığım, aksıda çürüme tehlikesi atlatan ters lalelerden birisi kurtulmuş. Eklenti 641293 Ve kanayan kalpler filizlenmiş. Çok sevindim. Eklenti 641292 | 
| 
 4 Eklenti(ler) Nergisler yavaş yavaş açma hazırlığında. :) Eklenti 641296 Eklenti 641297 Eklenti 641298 Eklenti 641299 Badem açmış, bu sefer fotoğraf çekmedim.:rolleyes: | 
| 
 Benım nergızlerı salyangoziar yedı:((( Sevgili Sevgi Yine olmadı laptop sanırım..:((( | 
| 
 Olağanüstü bir bahçe... Emeğinizi takdir ediyorum.  ❤️ | 
| 
 5 Eklenti(ler) Alıntı: 
 Alıntı: 
 Önceki yıllarda bol bol eklediğim meyve çiçeklerinden bir kaç kare.:) Eklenti 642757 Eklenti 642759 Eklenti 642758 Eklenti 642760 Eklenti 642761 | 
| 
 5 Eklenti(ler) Panorama çekim denemem. Yakında her yer yeşerir. Eklenti 642766 Sürülme işi bitti. Kazayağı ile tekrar enine geçilecek.:) Eklenti 642765 Yabani çuhalar. Eklenti 642769 Sarı yıldız her yerde. Eklenti 642768 Kır çiçeği.:) Eklenti 642767 | 
| 
 5 Eklenti(ler) | 
| 
 4 Eklenti(ler) Güllerin çiçeksiz ama en güzel zamanları. Bitsiz, böceksiz taptaze yapraklar.:) Eklenti 642782 Evvel zaman sümbüllerim. Eklenti 642783 Eklenti 642784 Eklenti 642785 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 21:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025