![]() |
2 Eklenti(ler)
Küçük tombul kırmızı biberlerde çiçek açıp biber vermeye devam ediyorlar.
|
5 Eklenti(ler)
Pembe domateslerinde çoğu yaprakları kurumasına rağmen çiçek açıp meyve veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Benim gece-gündüz sıcaklık farkının yüksek olmasından kaynaklandığını düşündüğüm domates çatlaklığına bir örnek. Bu çatlaklığın benim bilgi eksikliğinden bilemediğim başka nedenleri de olabilir.
|
5 Eklenti(ler)
Domateslere devam.
|
2 Eklenti(ler)
Biberlerde sonradan çoşup dökmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene salatalıklardan istediğimiz verimi alamadık kısmet seneye. Geçtiğimiz hafta sonundan bir fotoğraf.
|
3 Eklenti(ler)
Cape'ler sonradan çoşuyor çoşunca da her yeri kaplıyor. Capeler büyümeye, çiçeklenmeye, meyve vermeye ve de meyvelerini olgunlaştırmaya devam ediyorlar. Üç hafta sonra bahçeye gittiğimizde meyvelerini yiyebileceğimizi düşünüyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Pepinolar sezona iyi başlamıştı sonradan durgunluk dönemine girmişlerdi, Eylül ayında onlarda çoştu. Şu an pepinolar da çiçek açmaya, meyve vermeye, meyvelerini büyütüp olgunlaştırmaya devam ediyorlar. Şu ana kadar üç pepino yedik.
|
4 Eklenti(ler)
Sayın Adalet Yağcı'nın son koyduğu fotoğraflardan özenerek ilerki mesajlarda koymayı düşündüğüm geçtiğimiz hafta sonu çektiğim sardunya fotoğraflarını öne alıyorum. Bahçe sardunyasız olmaz değilmi, havası bir başka oluyor. Ayrıca eşimin hep fovorisidir sardunyalar.
|
4 Eklenti(ler)
Sardunyalara devam.
|
1 Eklenti(ler)
Ahududunun son hali
|
1 Eklenti(ler)
Frenk üzümünün son hali
|
1 Eklenti(ler)
Bektaşi üzümünün son hali
|
1 Eklenti(ler)
Sultaniye üzümünün son hali
|
1 Eklenti(ler)
Rus Kokulu İzabelle siyah Üzüm'ün son durumu
|
Bahçenize bak bak bitiremedim. 220metrekare olduğuna inanamıyorum.
Bahçenizde çok çeşidiniz var ama kalabalık görüntü yok. Çok hoşuma gitti. Her bir bitkinin çok emekle, özenle yetiştirildiği, yerleştirildiği belli. Fotoğraflar için teşekkürler. Hem bahçenizdeki güzellikleri gördük hem de bahçelerimiz için fikir edindik. Özellikle sebze bahçesinde yüksek bölüme diktiğiniz çilek fideleri çok hoşuma gitti. Çileklerin çiçekleri ve meyveleri daha rahat görünür olmuşlar.:rolleyes: Bu arada yerelmasıyla ilgili mesajınızı Bahçe düzenlemede meyva ağaçları ve sebzeler başlığına da kopyalıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Avustralya Karadutu'nun son durumu. Destek çubuğunun boyunu uzatmam gerekiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Pican Cevizi yanlardan tomutcuklar vermişti. Yapraklandı bu mevsimde normalmi bilmiyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Passiflora'nın son durumu. Çok arsız önümüzdeki sene sonu tüm duvarı kaplayabilir.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizin son zamanlardaki müdavimi çekirge fotoğraf çekerken adeta poz veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemize diktiğimiz andan itibaren siyaha çalan kadife gül bize çok asil gelmiştir. Daha güzel, kokulu güllerimiz olmasına rağmen bunun havası bir başka geliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz gala yapraklarını iyice döktükten sonra tekrar yapraklanmaya başladı.
|
4 Eklenti(ler)
Şu güzele bakarmısınız.
|
1 Eklenti(ler)
Açelya'yı toprağa aldık.
|
1 Eklenti(ler)
Gül hatmiyi'de toprağa aldık. Saksıdan çıkartırken toprağı biraz dağıldı umarım sorun olmaz.
|
1 Eklenti(ler)
Begonya'nın son durumu gayet iyi görünüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Yaz Orkidelerinin (Peacock Orchid) soğanlarını bir'i dışında topraktan çıkarttım. Bu yıl üç'ü çiçek verdi diğerleri yapraklandı ama çiçek vermedi. İşyerinde saksıya diktiklerimde yapraklandı ama çiçek vermedi. Soğanları sayın Ninina84'ün yaptığı organizasyon'dan almıştım. Soğanlar oldukça küçüktü. Topraktan çıkarttığımda oldukça büyüdüklerini gördüm. En büyük olan çok fazla çiçek vermişti. En ufak iki tanesi çiçek vermedi. Sanırım çiçek vermesi için soğanların belli bir büyüklükte olması gerekiyor. Seneye hepsinin çiçek vereceğini düşünüyorum. İşyerimdeki soğanların boyutlarıda çiçek açmayanlarla hemen hemen aynı. Toprakta bıraktığımda çiçek vermemişti. Yapraklarını kesip toprakta bıraktım. Soğuklara dayanıp dayanmayacağını, dayanırsa gelişimin nasıl olacağını görmek istedim.
|
1 Eklenti(ler)
Saksıdaki limonumuz.
|
3 Eklenti(ler)
Kışı geçirmeleri için işyerime getirdiğim hibiscus'lar çiçek açmaya devam ediyorlar.
|
5 Eklenti(ler)
Bu Kasımpatılar işyerinin bahçesinden. Kasım ayında Sapanca'da olamadığımızdan ben bahçeye kasımpatı koymadım. Fakat bu güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025