![]() |
2 Eklenti(ler)
Yaprak döken manolyayı 2006 yılının son baharında almıştık. 2007 Yılının baharından itibaren MarNisan aylarında çiçekleniyor. Oldukça gelişti ve büyüdü. Mukayese için iki fotoğraf koyuyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Bu yıl aldığımız hicaz nar'ı yeni sürgünler vererek güzel gelişiyor.
|
1 Eklenti(ler)
2006 Yılında komşumuzun hediye ettiği iki adet limon ağacı büyük saksılarda duruyordu bu yıl bir tanesini toprağa aldım, umarım kışı çıkartır ve donmaz. Bu ağacın durumuna göre diğer limon ağacını da seneye toprağa alacağım ya da saksısını büyüteceğim. Toprakta olanın genel durumu şu an için iyi gözüküyor.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kamelya tomurcuklanmaya, tomurcuklarını büyütmeye devam ediyor, Kasım ayında beyaz çiçeklerini açacak.
|
2 Eklenti(ler)
Peacock Orchid (yaz Orkidesi) çiçek vermeye devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Ege Tropic Garden'den (Tufan Bey) aldığım Goji Berry oldukça gelişti 2 yaşından itibaren meyve verdiklerini okumuştum bakalım önümüzdeki sene az da olsa goji berry yiyebilirmiyiz.
|
1 Eklenti(ler)
Baston gülümüz tomurcuk vermeye ve çiçek açmaya devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Yer örtücü bu mevsimde sanki çoşmuş.
|
2 Eklenti(ler)
Pepinoların bu mevsimde bu kadar yoğun yapraklanması, çiçeklenmesi ve meyve vermesi normalmi bilmiyorum. İlk pepino deneyimimiz.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bodur Granny Smith elma'nın meyvelerinin bir kısmını aceleci davranıp Eylül ayında yemiştik kalanları kısmetse bu hafta sonu toplayacağım.
|
1 Eklenti(ler)
İncir ağacının son durumu. Hemen önündeki pikan cevizlerinden bir tanesi.
|
1 Eklenti(ler)
Üç plumeria daha şapkalarını atıp asıl yapraklarını çıkarmak üzereler, bu hafta sonu onlarıda İstanbul'a getireceğim.
|
2 Eklenti(ler)
Sarmaşık gülümüz çok gelişti. Baharda yan duvarın yanına bahçe kapısı ile uyumlu demirden gülün sarabileceği bir şeyler yaptırmak istiyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Gül bahçesinin geçtiğimiz hafta sonundaki durumu.
|
1 Eklenti(ler)
Kayısı ağacının son durumu
|
1 Eklenti(ler)
Kadife gülün şu asaletine bakarmısınız.
|
2 Eklenti(ler)
Batı mazılarını (Thuja occidentalis), ilk diktiğimizde çok küçüklerde ve arlarında mesafe vardı. Aralarında mesafe kalmadı oldukçe geliştiler. Boylanmasınlar diye üstten buduyoruz. Mazıların arasında limon selvi'ler var.
|
1 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz hafta sonu Granadilla, Hibiscus Luna Pink Swirl , Full Grand Duke Yasemin ile fotoğrafta görünmeyen Beyaz Hibiscus ve Selluka'yı soğuklardan etkilenmesinler diye işyerime getirdim.
|
1 Eklenti(ler)
Cosmos'ların keyfi hala yerinde.
|
5 Eklenti(ler)
Sabah sefaları açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Toprağa aldığım limonun keyfi yerinde meyvelerini olgunlaştırıyor. Bir tanesini fotoğrafta en aşağıda olanı koparttık tadı çok güzel ve 3-4 çekirdek anca çıktı.
|
2 Eklenti(ler)
Papatya familyasından olan çiçekler açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı yapraklı acer'in yaprakları iyice yeşilleşti. Kış aylarında yapraklarını dökmüş olacak.
|
1 Eklenti(ler)
Latin çiçeği sonradan açıldı, boyu uzuyor ve çiçek vermeye devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Sonbahara inat, açmaya devam.
|
1 Eklenti(ler)
Kamelyanın goncoları çoğalmaya ve irileşmeye devam ediyor, kasım ayında güzel çiçeklerini açacak inşallah.
|
4 Eklenti(ler)
Cherry domatesler çiçeklenmeye ve meyve vermeye devam ediyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
Sarı ampul domateslerin yaprakları kurumasına rağmen meyvelerini vermeye devam ediyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025