![]() |
Sayın tturt,
Merhabalar. Geçen seneki etkinlikten gelen bezelye sizdendi sanırım. Geçen sene ekmiştim. Çimlenmemişlerdi. Bu sene tohum bohçasını açınca bezelye poşetinin dibinde bir tanecik kaldığı görünce öylece toprağa ekmiştim. 1 hafta geçmeden çimlenmiş. Bu bezelyenize çok ama çok benziyor. http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1128431 Bu da bahçemizdeki bezelye http://www.agaclar.net/forum/sebzele...tm#post1286601 Tohumluk bırakıp seneye daha fazla ekmek istiyorum. Şimdi meyve vermeye başladı. Acaba tane yapıyor mu? |
Evet bezelye.
Bir şey yapmanıza gerek yok meyveye dönüştükten sonra hızla büyüyecektir. İki çeşitti bir araka denilen taneli olan diğeri tanesiz olan hangisi sizdeki bilemedim. |
Sayın tturt, bahçeniz tek kelimeyle muhteşem. Botanik bahçesi gibi. Çok güzel ve değişik türleriniz var. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Sağlıkla kalın....
|
|
Oylama bu gece yarısı 12 de bitiyor, desteğinizi bekliyorum. Oylamaya buradaki linkten katılabilirsiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır fotoğraf eklememiştim.
Bu sabah bahçeden. Eklenti 508338 Eklenti 508339 Eklenti 508340 Eklenti 508341 Eklenti 508342 |
5 Eklenti(ler)
Lisianthuslardan bazıları.
Eklenti 508343 Eklenti 508344 Eklenti 508345 Eklenti 508346 Eklenti 508347 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Açık olan yasemin ve ortancalardan bazıları.
Eklenti 508363 Eklenti 508364 Eklenti 508365 Eklenti 508366 |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sayın tturt,
Maaşallah bahçeniz cennet gibi. Tam bir huzur ortamı rengarenk çiçekler. Çalışmalarınız için sizi kutluyorum. |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Uluslararası Hibiscus Derneği'nin sonuçları bu yılın 2. Dergisinde yayımlandı. 2014-2016 Dönemi için sizlerin desteği ile yönetim kuruluna seçilmişim hepinize çok teşekkür ediyorum.
Dergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.delatorre.ph/newsletters/hiv14n59.pdf |
Çok sevindim Sn tturt başarılar dilerim.
|
Sayın tturt; maşallah çiçekleriniz her zamanki gibi harika. Ellerinize, gönlünüze sağlık.
Tebrikler, yönetim kurulu çalışmalarınızda başarılar. Sayın tturt benim japon gülümü unuttunuz sanırım. :o |
Alıntı:
Bu sene Mart başında hibiscusları dışarı almıştım. Sonra ki soğuklardan çok etkilendiler. Tümü yapraklarını döktü yeni toparlandılar. yeni yeni çiçek açmaya başladılar. Bende 3 haftadır arabayı eşime bıraktığım için Sapanca'dan arabasız gelip gidiyorum. Bu nedenle geçikti. Çiçeğiniz ayrıldı size verilmesi vakit alacak sadece. |
Sayın tturt çok teşekkür ediyorum, sağolun. Bu habere sevindim. Dikebileceğim yeri hep ayarlamaya çalışıyorum hep hayal ediyorum kırmızı şuraya sarı buraya, yok yok sarı şuraya kırmızı buraya... :o
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025