![]() |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili cemo'nun hediye ettiği küpe saksısında 3 farklı haseki küpesi var.
Eklenti 448363 Eklenti 448364 Eklenti 448365 |
3 Eklenti(ler)
tturt first love hibiscus rose sinensis
1. Gün Eklenti 448366 2. Gün Eklenti 448367 3. Gün Eklenti 448368 |
Alıntı:
İlk fotoğraftakine iyi bak, çelik alırım senden:) Normal küpe bunlar, haseki değil. |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Çok güzeller...
|
Küpe çiçeklerine hayran kaldım. Hele ilk fotoğraftaki mükemmel. İlk kez bu rengini görüyorum.
|
2 Eklenti(ler)
İlk iki çiçeği 1. fotoğraftaki gibi olan çapraz döllenmiş tohumdan yetişen bu hibiscus rosa sinensis'in 3. çiçeği ise 2. Fotoğrafta görülüyor. Bakalım bundan sonraki çiçekleri nasıl olacak.
Eklenti 448663 Eklenti 448664 |
küpe çiçekleri ve hibiscuslar harikalar ben neden tutturamıyorum bu küpeleri anlamıyorum.
|
Sn. Tturt plumeria yı ve sellukayı ne zaman içeri alalım? Sapanca nın havası bizimkiyle çok benzer ya ondan :)
|
3 Eklenti(ler)
Dün acan çiçek bugün solar da , sana rengi gösteremem diye, koştur koştur makina alıp geldik:))
Makinayı satıcıya ayarlattım.( ben ayarlayana kadar çiçek solar çünkü:p) Hemen fotoğrafladım. Epey acık bir sarı, beyaza yakın. Henüz tomurcuğu olmayan ise, sanırım tohumdan yetiştirip bana verdiğin. Umarım o da tomurcuklanır. Teşekkürler bu güzellik için. |
Sevgili Tturt hibiscuslere bayıldım gerçekten muhteşemler küpelerde ayrı bir güzel sanki orda mavi bir küpe gördüm sanki rengi geçekten mavimi yoksa fotoğrafta mı o renk çıkmış?
|
Alıntı:
|
Muhteşem:)
|
Alıntı:
İlginç ama bu renk bende hibiscus hiç olmadı. Acaba hangi çelik bu renk yalınkat olarak çıktı. Sarı katmerli vardı, beyaz vardı. Beyaz katmerli var. Gerçekten çok ilginç. Güle güle büyüt. Artık ben senden çelik alırım:) Diğeri de çok iyi gözüküyor. Büyük ihtimalle seneye çiçek verecektir. |
Kardeş
Nasıl yani, sende olmayan bende mi oldu:) Ama bunun atası sensin. İlginç. Valla bir düşüneyim çelik verirmiyim:)) Diğer celiklere iyi bakayım, belki onlar da farklı cıkar:) |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
tturt first love beş gün açık kaldı. İlk defa bir hibiscus rose sinensis'in beş gün açık kaldığını gördüm.
Eklenti 449768 Eklenti 449769 Eklenti 449770 Eklenti 449771 Eklenti 449772 |
2 Eklenti(ler)
Bu sezonun ilk çapraz döllenmiş hibiscus rosa sinensis tohumlarını filizlenmeleri amacıyla toprağa ektim. Bu sene ilk defa küçük kaktüs tohumları kullanıyorum. Bakalım nasıl sonuç alacağım. Toprak harcı %60 perlit %20 bahçe toprağı %20 ince torf.
Eklenti 449774 Eklenti 449775 |
Fevkaladenin fevki tam bu çiçeklere yakışan cümle.
|
Sayın tturt sizin bu Hibiscusların renklerine hayranım, Sn Cemonun çiçeğinin rengide tatlı bir renk.
|
Alıntı:
Bahçenizdeki bütün bitkiler çok güzel ama sarkan çiçek delisi olarak ben buna bayıldım. |
5 Eklenti(ler)
Çapraz döllenmiş hibiscus tohumlarından yetiştirdiğim hibiscus rosa sinensislerden biri daha ilk çiçeğini açtı. İsmini tturt salmon pink koyduk.
Eklenti 450276 Eklenti 450277 Eklenti 450278 Eklenti 450279 Eklenti 450280 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025