![]() |
Orhan bey sizin bahce gec canlandi belki ama ataga gecti yakinda hepimizin bahcesini bastirir. Saglikla tadini cikaracaginiz bir sezon dilerim.
|
Sevgili bettyycim;
Bu sene birde kokulu olduğunu farkedince, bende çok sevdim.. |
Alıntı:
Güzel dileğinizi, bende sizin için paylaşıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Orhan ağabeyim hiç bu güzellikleri bırakır da, İstanbul'a gelir mi.
Sağlık ve mutlulukla tadını çıkarın ağabeyim. Hanımelinin renklerine de vuruldum haberiniz olsun. Fotoğrafdaki arkadaş size kavuşmayı bekliyor. Saygılar sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sana yalancı çıktım. Ama elimde değil. Planlamama göre, mayıs sonunda orada olacak, hem oradaki işlerimi hale-yola koyacak, hem sizin bir çayınızı içmek için uğrayıp o güzel bitkiyi alacak. seçimlerdede oyumu kullanacak ve geri dönecektim. Havaların beklenmedik biçimde hergün yağışlı gitmesi, bütün işlerimi hep geciktirdi. Hala viyollerde dikemediğim, fidelerim var. İnan. Hanımeli, kök sürgünlerinden üretilebilir sanırım. ;) Bir şeyler düşünürüz. Fotoğraftaki arkadaşı, sana sıkıntı olacak biliyorum ama özelden adresimi vereyim, bana ödemeli olarak en yakınındaki kargo şirketi ile gönderiver be canım kardeşim. Seni oyaladığım için çok üzgünüm. Özür dilerim.:( İnandıklı'lara; yürekten saygı, sevgi ve selamlar. |
Sevgili Uzaylı;
Umuyorum, en kısa zamanda, en güzeli yakalayacaksınız. Bizlerde, keyifle bahçenizi dolaşacağız. Yardımlaşma konusunda, ben payıma düşeni gönülden kabulleniyorum. Selam ve sevgiler. Kolay gelsin. |
Sevgili Orhan hocam hanımelinin rengine bayıldım ateş dikeni harika sebzeler ve meyve ağaçları saglıklı görünüyor bu güzellikleri bizlerle paylaşmanız çok güzel çok düzenli bir bahçe kısaca tek kelimeyle harika ellerinize o güzel yüreginize saglık Mersinden selamlar
|
Merhaba Orhan Hocam,
Nasılsınız? İşleriniz bir hayli çok görünüşe göre. Kolay gelsin diyorum. Selam ve sevgiler. Ara sıra balkonda benim için de bir bardak çay için. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Cumhur;
Teşekkür ederim. Balkonda çayın lafımı olur. Mutlaka içeceğim. Seni düşünerek. Dün, alıcan' dan geldiğini söylediğim 1795 no' lu mesaj-ilk fotoğraftaki tomurcuklu bitki, portakal renkli ilk çiçeğini açtı. Onun fotoğrafını sana armağan ediyorum. Sevgiyle kal... Eklenti 220953 |
Alıntı:
Hanımeliyi satın alırken, bende sertifikadaki fotoğrafını çok beğendiğim için almıştım. İyi ki almışım. Ateş dikenini her yıl fazla büyütmeden çit budar gibi buduyorum. Bu nedenle dallar daha sık, çiçeklenme yoğun oluyor. Bahçemi beğenmeniz beni gururlandırıyor. Sağolun. |
Orhan bey ;
çalı türü bitkileri sizin bahçenizden takip ediyorum.Çoğunu yakından görmüşlüğüm bile yok maalesef.Ellerinize sağlık. İsmini bilmediğiniz çiçeklerden biri kaliforniya gelinciği ,rengi ile göz alıcıdır.Bol tohum verir , orada kışı çıkarırmı bilmiyorum ama tohumları size yeter. Peygamber çiçeğini de çok beğenmiştim ,bakalım sizin ki ne reng açacak. |
Alıntı:
Mevsimlik bitkilerimden o muhteşem çiçekli bitkinin, Kaliforniya Gelinciği olduğunu birkaç dakika önce, ''Bu bitkinin adı nedir? Başlığında Sayın üzüm' den öğrendim. Mademki bol tohum veriyor, kışı çıkarmasada yine ekerim. Çünkü çok albenili. Peygamber çiçeğini sizde tanımıştım. O nedenle mor açacak diye bekliyorum. Paketinin üstündede mor çiçekler vardı zaten. Farklı renk çıkarsa tohum paylaşımı ile renkleri çoğaltırız.:p Selam ve sevgilerimle. |
Bugün Mirbe'den çok sevindirici bir haber almıştım. Bugün şanslı günümdeyim. Harika bir hediye oldu benim için. Ne kadar teşekkür etsem azdır.
|
Benim peygamber çiçekleri yaz sonunu bile çıkaramamıştı maalesef.Ama bu yıl da pazara getirirler eminim .Tekrar alıp yaşatmaya çalışacağım.Deneye yanıla dillerini çözeceğiz elbet :))
|
Cumhur Baba;
Yaşamın boyunca, en kötü günün bugün gibi olsun! |
Alıntı:
Tohum paketini, yapı marketlerden birinde gördüm, farklı renklerde bir mevsimlik buldum, düşüncesiyle aldım. Sonra Google' da sordum. Gösterdiği adres, yanlış anımsamıyorsam sizin bahçe idi. Sizin bahçede gördüğümü kesin! Bakalım bu sene bendekiler ne kadar dayanacak? :confused: |
Alıntı:
Israrcı bir izlenim verdiğim için asıl ben sizden özür dilerim. Sıkıntı ya da zahmet, bunlar söz konusu dahi olamaz, o benim en değerli misafirim. Siz İstanbul'a dönene kadar ona en güzel şekilde bakacağım. Saygılar, sevgiler... |
Sayın Hocam bahçenizi zevkle gezindim.Harika bir bahçe.Emeğinize sağlık. Ancak hanımeline tutuldum. Daha önce hiç görmemiştim. Umarım bende edinebilirim. Birde hocam hazeran çiçeğiniz çok hoş. Sanırım çok tohumu olacak. Sizden tohum edinmem mümkünmü. Kaç kez ektim ama yetiştiremedim. Tohumundan mı bilemiyorum. Hazeran formundaki çiçekleri çok seviyorum. Onların boydan boya çiçekli oluşu bahçede güzel duruyor. İnşallah rahasızlık vermemişimdir. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
|
Bahçeyi baştan sona gezdim çok güzel olma yolunda ilerliyor. Sitedeki bahçecilerde ki en çok ibreli sevgisi sizde olması beni dahada mutlu etti. Bu ağaçlarının güzelliğini anlayan sayılı insanlardansınız. Sağlıklı mutlu günler diliyorum.
|
Sayın gülsu;
Bahçeme hoşgeldiniz. Mutluluk verdiniz. Hazeranların bir kısmının tohumunu alıyorum. Kasım ayında hatırlatırsanız size posta ile gönderirim. Selam ve sevgiler. Sayın Kalyon; Çok teşekkür ederim. Evet ben ibrelileri çok seviyorum. Ancak, çok yavaş büyüdükleri ve büyüyünce çok yer kapladıkları için sınırlı sayıda ibreli edindim. Tercihlerimi, nadir bulunan birkaç tür ile sınırlı tutmaya çalıştım. Herşey gönlünüzce olsun.. |
5 Eklenti(ler)
Ben Galatasaray' lı değilim ama, güllerim arasında öyle bir gül varki, tam Galatasaray' lı.:p
Eklenti 222494 Eklenti 222495 Eklenti 222496 Eklenti 222497 Eklenti 222498 |
5 Eklenti(ler)
Calistemon(Fırça Çalısı) tüm güzelliklerini sergilemeye başladı.;)
Eklenti 222501 Eklenti 222502 Eklenti 222503 Eklenti 222504 Eklenti 222505 |
Sanki koku duydum bir an... Taa Cemo'nun sayfadan aldım bu kokuyu. :) Orhan abi ne güzelll güller bunlar.Hepsine maşallah. Sana da tabi. Allah sizi nazardan saklasın..
|
5 Eklenti(ler)
Peygamber (Mısır) çiçeği çiçeklenmeye başladı.
Eklenti 222511 Eklenti 222512 Eklenti 222513 Eklenti 222514 Eklenti 222515 |
Alıntı:
Valla bahçem ancak güzelleşmeye başladı. Duymasın ama cemo' nun satacak bir çiçeği kalamadığı zaman bende çoğalacak. :D Malum biz yazı daha geç yakaladık. O nedenle hiç bırakasım yok.:p Sevgi ve selamlar. |
Kuş olsam aha bu cennete kon sam.
Sevgili Orhan hocam harikasınız elleriniz dert görmesin,galatasaraylı değiliz, bizler, takımlar ve partiler üstü insanlarız,biz tüm takımların renklerine göre forma dikeriz tabi ki kıymetini bilene:) Sevgili hocam,bahçemizin bir yıl sonraki halini şimdi den görüyorum Sevgili berrinb hocam'ın banim bahçem'e atfettiği bu cümleyi ''FEVKALADENİN FEVKİN DE''Sizin hak ettiğinizi düşünüyor ve sizin bahçenize nazarlık olarak takıyorum:) Sevgili hocam şu an felaket bura da dolu başladı fırtına çıktı hayılısı bakalım:) |
5 Eklenti(ler)
Sevgili alıcan' ın tohumlarını Batman'dan gönderdiği, Kaiforniya Gelinciği ve Sarı papatya' da çiçeklenmeleri artanlardan..
Eklenti 222516 Eklenti 222517 Eklenti 222518 Eklenti 222519 Eklenti 222520 |
Alıntı:
Sen ne güzel, sen ne ince, sen ne mütevazı bir insansın ya! Dilerim bu gönül zenginliğin sana, sonsuz mutluluk ve sağlık getirir. (Burada da bulutlanma başladı.;)) |
5 Eklenti(ler)
Alacalı Zakkum' um bu sene nihayet açacak!:p
Eklenti 222521 Eklenti 222522 Eklenti 222523 Abutilon çiçeklerini taşıyamaz halde! Eklenti 222524 Ponpon güller açmak için sıra bekliyor. Eklenti 222525 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025