![]() |
Sevgili Fikreteren;
İzmir güzel şehir. İyi gezmeler. Sen, Bostanlı pazarında bir şeyler bulursun. Yoksa Samsun'a eli boş dönmen, çok şaşırtıcı olur.:p |
Orhan beyciğim.teşekkür ederim.Samsun a elim boş dönmeyeğim kesin. Onun garantisini veririm.
İzmir den Clemantis bakmak için bauhaus a gideyim dedim. Çocuklara sordum bur da yokmuş.Çok üzüldüm.Benim için büyük kayıp. |
Sn Orhan abi,Nasılsın yorgunluğu attın mı üzerinden.Memleketimin havasını soludun geldin.Ciğerlerin bayram etmiştir.Saygılar sunarım.
|
Sevgili gülenyüz;
Evet dinlendim. Havalar soğuktu ama her şeye rağmen keyifliydi tabii.:) |
Sevgili fikreteren, bauhaus'a clematisler geldi. Gerçi uyanan bitkiler daha çok az ama bayağı clematis gelmiş.
|
Alıntı:
Özür dileyerek mesajınıza bir yorum yazmak istiyorum, Sayın Fikreteren. İzmir de Bauhausun olmayışına bizler de üzülüyoruz. Clematis sadece Avrupa çiçekçilikte bulabilirsiniz İzmir de. Bol ve çok çeşitli sardunyaları da. :) Yalnız şu an çok küçük clematisler,geçtiğimiz hafta yaptığımız ziyarette görmüştüm. İnciraltındaki seraları da gezebilirsiniz. Selamlar. |
Orhan Bey
Bahçenizi gezen sessiz ziyaretçilerinizdenim.Çok beğenerek izliyorum. Yüklediğiniz, Bauhaus resimleri de , güller de çok güzel. İstanbul yolculuğuna çıkaracak bizleri. :):) Selamlar. |
Sayın Güler ve Hülya hanım teşekkür ederim.ilk işim baumax a gitmek. Samsun da olsaydım oradaki gençler çiçek geldi diye haber veriyorlardı .Ulaşım da kolay.
|
Sn. orhanözbilgiç; 100.üncü sayfayla dalya demişsiniz, nice güzel paylaşımlara.
Saygılar... |
Alıntı:
Bahçeme her gelen konuk beni tabiiki mutlu ediyor. Sağolun. Gerçektende İstanbul'da da clematis bulabileceğiniz tek adres gibi Bauhaus. İzmir' dede açılması sizler için bir kazanım olur. |
Alıntı:
Seni kıskandım, bende İzmir'e gelmeye karar verdim.:p Şaka şaka... Ancak İzmir'e geleceğim doğru. Cuma günü öğleden sonra gelip, o gece Bornova'daki ablamda kalacak ve cumartesi sabahı Aydın Ortaklar Öğretmen Okulu'ndaki eski mezunlar pilav gününe katılacağım. Malum ben oranın 1967 mezunuyum. Oradan memleketim olan Denizli-Buldan'a geçeceğim. 18 mart salı günü tekrar İzmir2e ve akşamında İstanbul. Anlayacağın, bırak leyleği havada görmeyi, ben leylek oldum.:D:D:D |
Her zaman leylek olsak ne iyi olur.Gezip dünyayı görürüz.Vallahi İzmir e gel diyecektim.Şaka demişsin ama yinede geliyorsun.Ne güzel eski dostları göreceksin.Güle güle git ve gel
|
Alıntı:
|
Sayın sadecegeçen;
Bahçeme hoş geldiniz. Gerçekten muhteşem bir ağaç. Aklıma getirdiniz. Bu yaz gittiğimde birde boy fotoğraflarını çekeyim. |
Orhan bey 100. sayfanız hayırlı olsun . Nice 100 lere...
|
Çok teşekkür ederim Sevgili KAPTANzst.
|
Merhaba Orhan öğretmenim. Bahçenizde dolaştım biraz. Selamlar, saygılar.
|
Cumhur Babaaa! Sen herzaman gel. Şiirlerinle, şarkılarınla, türkülerinlede gel!:D
|
Orhan bey Sarı çiçek açan şakayık hiç görmedim.
Şakayıp çiçek açtığında resimleyip burada paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler |
Sayın Kerem50;
Aslında bende, kendi bahçemde ilk kez göreceğim. Arkadaşlarımızdan Alcen'in bahçesinde var. Ona heveslenip bende aldım. Bakalım etiketindeki gibi sarı olacak mı? Zira bazen bitkiler, yanlış etiketlenmiş olabiliyor.;) Sarı şakayığının fotoğrafını, bahçe sayfamda mutlaka göreceksiniz. |
Sn. Orhan Özbilgiç; sayfanızın sessiz takipçilerindenim. Yapı marketler bölümündeki paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Geçen hafta bauhausa gitmiştim. Bol bol fotoğraf çektim. Eve gelince onları küçültüm ve tam resim yükleyecektim ki siz zaten paylaşmışsınız. Bende clematis ve üzümsü meyveler gelmiş diye sevinerek haber vereyim demiştim.
100. sayfanızda hayırlı olsun. Daha nice sayfaların sağlıcakla olmasını dilerim.:) |
Günaydın Orhan beyciğim.100 sahife hayırlı olsun.Site 100 sahifede hediyede bulunuyordur umarım.
|
Sevgili Orhan Abim,
Sezonu açmışsın, bayağı yol da almışsın. Hayırlı, bereketli olsun. Bahçen çok keyifli görünüyor, havaların biraz daha ısınması ile iyice şenlenecektir. Sevgi ve hürmetlerimle. |
Alıntı:
Gülünce gülden güzel, dudak pembesi rengin Mis koksa da olamaz, Mayıs gülleri dengin Papatya, lalelerle her yıl süren bu cengin Gönlümdeki galibi, yine sensin Şakayık |
Kafkas gülünüz benden. Fidesi hazırdır.
|
Alıntı:
Bahçemi takip ediyor olmanız beni mutlu etti. Sağolun. Yapı marketlerde satışı olan bitkiler başlığını bende sıkça takibediyorum. Hani olur ya, çok beğeneceğim bir bitki gelmişse diye. Tabi bu bahaneyle fotoğraf çekiyor ve yayınlayarak çorbaya birazcıkta ben tuz atıyorum.:) Demek ki aynı fotoğraf karelerini çekmişiz. Sağlık olsun. Dilerim sizde dalya dersiniz. Dostlar uğradıkça sizinde sayfalarınız birer ikişer artacaktır mutlaka. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gerçekten, o kadar iyi olduki bu ara ziyaret. Nisan ayına pek iş kalmadı. Gittiğimde rölantide çalışsam yetecek. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
Ellerine ve yüreğine sağlık. |
bu da ''100. sayfa'' son mesajı olsun sayın Orhan Özbilgiç; bahçene bir göz atayım dedim ama 1,2,3,4,5,.....ooooo ...100 sayfa ha maşallah hepsini gezemedim vakit yetmiyor ama gezeceğim parça parça, gerçekten ellerine sağlık güzel iş çıkartmışsınız, sizlerden öğreneceğimiz çok şey var... saygılarımla
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025