agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Orhan Özbilgiç / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17292.htm)

Orhan Özbilgiç 09-03-2013 16:15

Sevgili Fikreteren;
İzmir güzel şehir. İyi gezmeler. Sen, Bostanlı pazarında bir şeyler bulursun. Yoksa Samsun'a eli boş dönmen, çok şaşırtıcı olur.:p

fikreteren 09-03-2013 16:51

Orhan beyciğim.teşekkür ederim.Samsun a elim boş dönmeyeğim kesin. Onun garantisini veririm.
İzmir den Clemantis bakmak için bauhaus a gideyim dedim. Çocuklara sordum bur da yokmuş.Çok üzüldüm.Benim için büyük kayıp.

gülenyüz 09-03-2013 18:40

Sn Orhan abi,Nasılsın yorgunluğu attın mı üzerinden.Memleketimin havasını soludun geldin.Ciğerlerin bayram etmiştir.Saygılar sunarım.

Orhan Özbilgiç 09-03-2013 19:32

Sevgili gülenyüz;
Evet dinlendim. Havalar soğuktu ama her şeye rağmen keyifliydi tabii.:)

Güler 09-03-2013 19:57

Sevgili fikreteren, bauhaus'a clematisler geldi. Gerçi uyanan bitkiler daha çok az ama bayağı clematis gelmiş.

Hülya 09-03-2013 22:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 1116603)
Orhan beyciğim.teşekkür ederim.Samsun a elim boş dönmeyeğim kesin. Onun garantisini veririm.
İzmir den Clemantis bakmak için bauhaus a gideyim dedim. Çocuklara sordum bur da yokmuş.Çok üzüldüm.Benim için büyük kayıp.

Orhan beyin izniyle :)
Özür dileyerek mesajınıza bir yorum yazmak istiyorum, Sayın Fikreteren.
İzmir de Bauhausun olmayışına bizler de üzülüyoruz.

Clematis sadece Avrupa çiçekçilikte bulabilirsiniz İzmir de. Bol ve çok çeşitli sardunyaları da. :)

Yalnız şu an çok küçük clematisler,geçtiğimiz hafta yaptığımız ziyarette görmüştüm.

İnciraltındaki seraları da gezebilirsiniz.
Selamlar.

Hülya 09-03-2013 22:58

Orhan Bey
Bahçenizi gezen sessiz ziyaretçilerinizdenim.Çok beğenerek izliyorum.
Yüklediğiniz, Bauhaus resimleri de , güller de çok güzel.
İstanbul yolculuğuna çıkaracak bizleri. :):)

Selamlar.

fikreteren 10-03-2013 07:03

Sayın Güler ve Hülya hanım teşekkür ederim.ilk işim baumax a gitmek. Samsun da olsaydım oradaki gençler çiçek geldi diye haber veriyorlardı .Ulaşım da kolay.

milaca2010 10-03-2013 16:07

Sn. orhanözbilgiç; 100.üncü sayfayla dalya demişsiniz, nice güzel paylaşımlara.
Saygılar...

Orhan Özbilgiç 10-03-2013 16:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hülya (Mesaj 1116881)
Orhan Bey
Bahçenizi gezen sessiz ziyaretçilerinizdenim.Çok beğenerek izliyorum.
Yüklediğiniz, Bauhaus resimleri de , güller de çok güzel.
İstanbul yolculuğuna çıkaracak bizleri. :):)

Selamlar.

Hülya Hanım;
Bahçeme her gelen konuk beni tabiiki mutlu ediyor. Sağolun. Gerçektende İstanbul'da da clematis bulabileceğiniz tek adres gibi Bauhaus. İzmir' dede açılması sizler için bir kazanım olur.

Orhan Özbilgiç 10-03-2013 16:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 1116988)
Sayın Güler ve Hülya hanım teşekkür ederim.ilk işim baumax a gitmek. Samsun da olsaydım oradaki gençler çiçek geldi diye haber veriyorlardı .Ulaşım da kolay.

Fikret Bey'ciğim;
Seni kıskandım, bende İzmir'e gelmeye karar verdim.:p
Şaka şaka...
Ancak İzmir'e geleceğim doğru. Cuma günü öğleden sonra gelip, o gece Bornova'daki ablamda kalacak ve cumartesi sabahı Aydın Ortaklar Öğretmen Okulu'ndaki eski mezunlar pilav gününe katılacağım. Malum ben oranın 1967 mezunuyum.
Oradan memleketim olan Denizli-Buldan'a geçeceğim. 18 mart salı günü tekrar İzmir2e ve akşamında İstanbul.

Anlayacağın, bırak leyleği havada görmeyi, ben leylek oldum.:D:D:D

fikreteren 10-03-2013 16:47

Her zaman leylek olsak ne iyi olur.Gezip dünyayı görürüz.Vallahi İzmir e gel diyecektim.Şaka demişsin ama yinede geliyorsun.Ne güzel eski dostları göreceksin.Güle güle git ve gel

sadecegeçen 10-03-2013 18:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 496954)
Eklenti 102674

Gerçekten bundan daha kalın gövdeli bir çınar görmedim. Üstelik, en ufak bir iç çürümesi yok!

Not: Bahçeme yaklaşık 500 m. uzaklıkta.

Bende ilk defa bu kadar kalın gövdeli çınar görüyorum. İNANILMAZ...

Orhan Özbilgiç 10-03-2013 20:05

Sayın sadecegeçen;
Bahçeme hoş geldiniz. Gerçekten muhteşem bir ağaç. Aklıma getirdiniz. Bu yaz gittiğimde birde boy fotoğraflarını çekeyim.

KAPTANzst 10-03-2013 21:32

Orhan bey 100. sayfanız hayırlı olsun . Nice 100 lere...

Orhan Özbilgiç 10-03-2013 21:34

Çok teşekkür ederim Sevgili KAPTANzst.

Cumhur Tonba 10-03-2013 21:56

Merhaba Orhan öğretmenim. Bahçenizde dolaştım biraz. Selamlar, saygılar.

Orhan Özbilgiç 10-03-2013 22:52

Cumhur Babaaa! Sen herzaman gel. Şiirlerinle, şarkılarınla, türkülerinlede gel!:D

Kerem50 10-03-2013 22:56

Orhan bey Sarı çiçek açan şakayık hiç görmedim.
Şakayıp çiçek açtığında resimleyip burada paylaşabilirmisiniz?
Teşekkürler

Orhan Özbilgiç 11-03-2013 04:59

Sayın Kerem50;
Aslında bende, kendi bahçemde ilk kez göreceğim. Arkadaşlarımızdan Alcen'in bahçesinde var. Ona heveslenip bende aldım. Bakalım etiketindeki gibi sarı olacak mı? Zira bazen bitkiler, yanlış etiketlenmiş olabiliyor.;)

Sarı şakayığının fotoğrafını, bahçe sayfamda mutlaka göreceksiniz.

Sevgi 11-03-2013 07:14

Sn. Orhan Özbilgiç; sayfanızın sessiz takipçilerindenim. Yapı marketler bölümündeki paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Geçen hafta bauhausa gitmiştim. Bol bol fotoğraf çektim. Eve gelince onları küçültüm ve tam resim yükleyecektim ki siz zaten paylaşmışsınız. Bende clematis ve üzümsü meyveler gelmiş diye sevinerek haber vereyim demiştim.

100. sayfanızda hayırlı olsun. Daha nice sayfaların sağlıcakla olmasını dilerim.:)

fikreteren 11-03-2013 07:35

Günaydın Orhan beyciğim.100 sahife hayırlı olsun.Site 100 sahifede hediyede bulunuyordur umarım.

tturt 11-03-2013 07:47

Sevgili Orhan Abim,

Sezonu açmışsın, bayağı yol da almışsın. Hayırlı, bereketli olsun. Bahçen çok keyifli görünüyor, havaların biraz daha ısınması ile iyice şenlenecektir.

Sevgi ve hürmetlerimle.

Cumhur Tonba 11-03-2013 10:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 1117633)
Sarı şakayığının fotoğrafını, bahçe sayfamda mutlaka göreceksiniz.

Merakla bekliyoruz. Kendisi gelmeden Erol Başçı'nın şiirinden bir dörtlükle methiye düzelim sarı Şakayığınıza.

Gülünce gülden güzel, dudak pembesi rengin
Mis koksa da olamaz, Mayıs gülleri dengin
Papatya, lalelerle her yıl süren bu cengin
Gönlümdeki galibi, yine sensin Şakayık

Benol Hazaroğlu 11-03-2013 20:14

Kafkas gülünüz benden. Fidesi hazırdır.

Orhan Özbilgiç 11-03-2013 20:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi (Mesaj 1117647)
Sn. Orhan Özbilgiç; sayfanızın sessiz takipçilerindenim. Yapı marketler bölümündeki paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Geçen hafta bauhausa gitmiştim. Bol bol fotoğraf çektim. Eve gelince onları küçültüm ve tam resim yükleyecektim ki siz zaten paylaşmışsınız. Bende clematis ve üzümsü meyveler gelmiş diye sevinerek haber vereyim demiştim.

100. sayfanızda hayırlı olsun. Daha nice sayfaların sağlıcakla olmasını dilerim.:)

Sevgi Hanım;
Bahçemi takip ediyor olmanız beni mutlu etti. Sağolun.
Yapı marketlerde satışı olan bitkiler başlığını bende sıkça takibediyorum. Hani olur ya, çok beğeneceğim bir bitki gelmişse diye. Tabi bu bahaneyle fotoğraf çekiyor ve yayınlayarak çorbaya birazcıkta ben tuz atıyorum.:)
Demek ki aynı fotoğraf karelerini çekmişiz. Sağlık olsun.
Dilerim sizde dalya dersiniz. Dostlar uğradıkça sizinde sayfalarınız birer ikişer artacaktır mutlaka.
Selam ve sevgilerimle.

Orhan Özbilgiç 11-03-2013 20:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 1117653)
Günaydın Orhan beyciğim.100 sahife hayırlı olsun.Site 100 sahifede hediyede bulunuyordur umarım.

Çaktırma...''100. sayfa'' diye bir pasta gönderdiler. Diyabetli olmama rağmen, sadece kendim yedim....;)

Orhan Özbilgiç 11-03-2013 20:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tturt (Mesaj 1117658)
Sevgili Orhan Abim,

Sezonu açmışsın, bayağı yol da almışsın. Hayırlı, bereketli olsun. Bahçen çok keyifli görünüyor, havaların biraz daha ısınması ile iyice şenlenecektir.

Sevgi ve hürmetlerimle.

Canım kardeşim;
Gerçekten, o kadar iyi olduki bu ara ziyaret. Nisan ayına pek iş kalmadı. Gittiğimde rölantide çalışsam yetecek.
Selam ve sevgiler.

Orhan Özbilgiç 11-03-2013 20:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1117722)
Merakla bekliyoruz. Kendisi gelmeden Erol Başçı'nın şiirinden bir dörtlükle methiye düzelim sarı Şakayığınıza.

Gülünce gülden güzel, dudak pembesi rengin
Mis koksa da olamaz, Mayıs gülleri dengin
Papatya, lalelerle her yıl süren bu cengin
Gönlümdeki galibi, yine sensin Şakayık

İşte benim ''Cumhur Babam'' bu. ;)
Ellerine ve yüreğine sağlık.

attar 14-03-2013 14:16

bu da ''100. sayfa'' son mesajı olsun sayın Orhan Özbilgiç; bahçene bir göz atayım dedim ama 1,2,3,4,5,.....ooooo ...100 sayfa ha maşallah hepsini gezemedim vakit yetmiyor ama gezeceğim parça parça, gerçekten ellerine sağlık güzel iş çıkartmışsınız, sizlerden öğreneceğimiz çok şey var... saygılarımla

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025