![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bu bahçelerde kimisi çiçek kimisi sebze , bazılarıda her ikisini birden yetiştiriyor ..
Eklenti 160019 Eklenti 160020 Eklenti 160021 Eklenti 160022 Eklenti 160023 |
Sevgili Finduk'cuğum, harika karelerle gönlümüzü şenlendirdin, bizleri bu güzelliklerle tanıştırdığın için çoook teşekkürler.
Bir sebze bahçe bahçesinin nasıl olması gerektiğini gösterdin bize, o ne düzen, tertip, tabii belediyelerinizin de hakkını teslim etmek gerekir. Emine hanımın bahçesi de çok güzelmiş, ellerine sağlık, bizden selam ve sevgilerimizi götür kendisine. Senin bahçene gelince; ne söyleyebilirim ki, her şey fevkaladenin fevkinde, inanılmaz güzellikler yaratıyorsun, mükemmel. Daturalar için sevindim, bir ay sonra tomurcuklanmaya başlar sanırım, gelişim onu gösteriyor, bol çiçekler verip seni mutlu etmesini diliyorum canım. |
Findukcum gönlüne bereket. Fotoğraflar harika. Çiçek çiçek olmuş evin çevresi. sebzeler çok güzel yetişmişler. Sağlıkla huzurla tüketin:)
|
Sevgili Adalet ablacığım ,
Ben teşekkür ederim , bahçemi şereflendirdin.Sevgili Emine ablamda az önce buradaydı kahve içtik , sizlerin bahçelerini gezdirdim ona. Çok beğendi bahçelerinizi. Selamını ilettim kendiside çok selam ve sevgiler gönderiyor sizlere . Sizlerin deneyimleri ve tavsiyelerinizle bende birşeyler yapmaya çalışıyorum ablacığım. Sizin gibi ustalarım tarafından beğenilince de daha da bir keyifleniyorum. Daturalar saskıdansa direk toprağı daha çok seviyorlar anlaşılan.Saksıdakini toprağa dikince gelişimi daha güzel oldu. Sabırsızlıkla bekliyorum artık tomurcuklanıp açmasını . Tekrar tekrar teşekkür ediyorum çiçek ablacığım bu güzellikler senin sayende .. Hollandadaki kardeşinden kucak dolusu sevgi ve selamlar ... |
Sevgili Sevim.K ablacığım çok teşekkür ediyorum. Bahçeler sizler gibi değerli ziyaretçilerle güzelleşiyor..
Kucak dolusu sevgi ve selamlar .. |
Sevgili finduk52, iş yapıyordum biraz dinleneyim, güzellikler göreyim, gözüm gönlüm açılsın dedim, gerçektende öyle oldu her şey meyveler, sebzeler, çiçekler çok güzel sağlıkla tadını çıkar sevgiler:)
|
Sevgili Satı Uğurtan çok teşekkür ediyorum . Kucak dolusu sevgiler bizlerden de sizlere ..
|
Sevgili finduk52;
Yaklaşık 10-15 gündür bahçeleri gezememiştim. Galiba, sizin bahçenizde birçok güzelliği kaçırmışım. Fotoğrafların büyük bir bölümü görünmüyor. Yükleme hatası nedeniyle mi ne? Ama görüldüğü kadarıyla, bahçe düzenleri hayranlık uyandırıcı.:) Görmesekte, daha önce bakma fırsatı bulan arkadaşlarımızın yorumlarından, herşeyin mükemmel olduğu anlaşılıyor. Sağolsunlar, onlar bizim gören gözlerimiz olmuşlar. Ancak yinede fotoğraflarla ilgili sorunu, bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımızdan birinin yardımıyla çözebilirsiniz sanırım.:confused: Sağlık ve mutluluk dileklerimle. |
Sevgili Orhan ağabeyim , fotoğrafları şimdi yeniden gözden geçirdim. Bende hepsi görünüyor. Belki de sizin baktığınız saatlerde hostingde geçici bir sorun oluşmuş olabilir. Bazen olabiliyor öyle bir durum.
Eğer sorun hala devam ediyorsa sizde bildirirseniz çaresine bakayım. Esenlikler diliyorum .. |
Sevgili Finduk, bazı fotoğraflarınız bende de görünmüyor. Bilginiz olsun diye yazdım.
|
Sevgili SDurul hakikatende önceki resimlerden 2-3 tanesinin birde yeni eklediklerimden 1 tanesinin linki eskimiş. Onları düzelttim. Umarım diğerleri görünüyordur. Baştan sona kontrol ettim, şuan bende hepsi görünüyor.
Bilgi için çok teşekkür ederim , kucak dolusu sevgiler .. |
Fotoğrafların bazıları görünmemeye devam ediyor, bilginize. Sevgiler...
|
Sevgili SDurul, bende hepsi şuan göründüğü için hangilerinin sizlerde görünmediğini anlayamıyorum. Mesaj numarası ile kaçıncı resim olduğunu belirtseniz ? Birde bugün bahsettiğim Emine ablama gideceğim az sonra birde oradan bakacağım orada durum nedir .
Sevgiler .. |
Sevgili Finduk, 9. sayfadaki fotoğraf görünmeyen mesaj nolarını yazıyorum. Bunlardan bazılarında bazı fotoğraflar yarım açılıyor, bazıları hiç görünmüyor. Mesaj No: 253, 254, 255, 256, 257 de sadece son resim görünür, 259, 261, 262, 268, 269, 270.
Sorunun düzelmesi dileğiyle, sevgiler... |
Sevgili SDurul, numaralarını yazdığınız tüm mesajlardaki fotoğraflar açılıyor, sizin bilgisayarda bir problem olabilir mi acaba?
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Finduk'cuğum, benim campanulalar nihayet birer ikişer açmaya başladı ama hepsi de beyaz :(
Seninkiler kadar canlı değiller, çiçekleri çok seyrek ama çok güzeller. İlk fotoğrafını senin bahçene yüklüyorum. |
Alıntı:
Sanırım problem benim bilgisayarda. |
Sevgili SDurul, inanın bugün Emine ablama gittiğimde onun bilgisayarından da girip baktım, resimler görünüyordu. Bu durumda bende bilemiyorum ne yapabilirim . Birde bir soru acaba internet explorer mı yoksa başka bir tarayıcımı kullanıyorsunuz ? Bazen sorun bundan da kaynaklanabiliyor .
|
Alıntı:
Bahçeme sunduğun bu güzellik için çok teşekkür ederim sevgili Adalet ablacığım . Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. |
Benim tarayıcım Google Chrome, başka arkadaşlar 9. sayfadaki fotoğrafların tamamını görebiliyorsa sorun bendedir. Sevgiler...
|
3 Eklenti(ler)
Oldum olası Avusturyanın evlerine gıpta ederdik eşimle. İzine arabayla giderken yol boyunca balkon korkuluklarına asılmış muhteşem renklerde çiçekler cezbederdi bizi , gözlerimizi alamazdık.
Her ne kadar oralar kadar olmasa da oralara özenerek benzerini yapmayı denedik .Önceden aşağıda cam kenarında yerde duran saksıları yukarı çıkardık. Biz böyle tam olmasa da görüntüye bayıldık. Siz ne dersiniz ? Sevgili SDurul ve sevgili Orhan ağabeyim inşaalah bu defa fotoğraflarda bir aksilik çıkmaz . Eklenti 160024 Eklenti 160034 Eklenti 160035 |
Sevgili finduk bunlar görünüyor, sorun yok. Pencerenin altındaki çiçekler çok güzel, adlarını yazabilir misiniz?
|
4 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet ablacığım işte karşında senin güzeller ..
Akşam sefası henüz fazla boylanmamasına rağmen (sanırım ön bahçede tüm gün güneş aldığından , arkadakilerde henüz tomurcuklanma yok )tomurcuklarını gösterdi . Görebildiğim kadarı ile de aynı çılgın annesi gibi karışık renkli olacak çiçekleri. Bu arada bir böceklenme söz konusu oldu , hemen ilaç sıktım. Eklenti 160036 Muhteşem kara gözlü suzanlar. Ama tohumunu almayı başarabilirsem seneye askılı saksılara dikip aşağı sarkıtacağım. Adalet ablacığım bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum. Bu güzelle senin sayende tanıştım . Eklenti 160037 Eklenti 160038 Sevgili Adalet ablacığım , daturada coştukça coşuyor bu ara .İyice serpilmeye başladı. Eklenti 160039 |
Alıntı:
Pencere önündekilerin hepside sakız sardunya . İlk saksılara diktiğimde küçük cılız birşeydiler. Oldukça coştular. En sağdakini yeni alıp diktim. Oda diğer ikisi gibi coşacak inşaallah. Kendiliğinden olmasa da hasedinden çatlayıp coşacak :D |
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği geçen cuma bir bauhouse da gördüm , çok ilgimi çekti. Capcanlı renginin yanısıra çiçeklerine dokunduğunuz zaman kağıt gibi kupkuru. Ama eşimle dikkatimizi çeken birşey daha tam ne olduğunu anlamadığımız bir zaman diliminde çiçekleri kendi kendine kapanıverdi. Ertesi gün baktığımızda yine açmıştı.
Resimde bazı yerlerinde geçmeye duran çiçeklerinde dağılmaya başlayan kısımlarını topladım tohum sanarak. Emin değilim ama deneyeceğim ya tohumsa çıkarsa hesabı. Eklenti 160040 Eklenti 160041 Eklenti 160042 |
3 Eklenti(ler)
Uzun boylu bir karanfil (dianthus 'Dynasty' )çeşidi. Kendisi bahçemin yeni bireylerinden ..
Eklenti 160043 Sevgili Çiçeksever plox dediğin çiçek bu olabilirmi acaba ? Ben benzettim ama ... Eklenti 160044 Ön tarafa yeni alıp diktiğim çocukluğumun callası . Bahçelerin önünden gelip geçerken ne kadar da imrenerek bakardım onlara . Hala çok seviyorum. Eklenti 160045 |
5 Eklenti(ler)
Bahçemin yeni bireylerinden biri daha .Coreopsis grandiflora 'Sunfire'. Bir yerde arıları uğurböceklerini çektiğini okumuştum yanılmıyorsam .
Eklenti 160048 Eklenti 160049 Ön tarafa yeni aldığım kırmızı gülüm. Eklenti 160050 Eklenti 160051 Eklenti 160052 |
5 Eklenti(ler)
Dahlialarda coşmaya başladı . Diğer dahliam henüz tomurcukta , bu bodur olanı aceleci çıktı.
Eklenti 160027 Eklenti 160028 İsmini bilmediğim bu çalıyı sökmeyi düşünüyorduk , bunun içinde iyice dipten budamıştım baharda yeşermeden.Biz sökene kadar da o bir gayretle güzelliğini gösterme çabasına girdi ki beni sökmesinler .. Eklenti 160025 Eklenti 160026 Bodur kadife çiçeklerim.. Eklenti 160029 |
4 Eklenti(ler)
Ortancamda açmaya başladı ..
Eklenti 160053 Ben size coşacak demiştim ... Eklenti 160054 Bu sarı güzelide cuma günü aldım . Çiçeklerine bayıldım. Ama ne olduğunu ve çok yıllıkmı onu bilemiyorum. Eklenti 160055 Eklenti 160056 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025