![]() |
Sevgili finduk52, ben mesaj yazarken sen bebişin resmini yüklemişsin, bende rahatsızlık duyunca hastalık sandım böyle rahatsızlığa can kurban:)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok şirin sağlıkla büyütün sevgiler. |
sayın finduk 52
yavrucuğunuzun tüm sevenleriyle beraber ismine layık bi şekilde sağlık ve huzur içinde yaşamasını diler ömür boyu mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun inşallah |
sevgili Finduk52
çok şükür dünyanın en güzel çiçeğini kucağınıza almışsınız:p,maşallah çoookkk şirin bir bebek,inşallah ismi gibi huyuda güzel olur,sizler için hayırlı bir evlat olsun,sağlıkla torunlarınızıda görmenizi dilerim aramıza geri döndüğünüz için çok sevindim ;) |
Sevgili Finduk52 bebeğiniz çiçeklerin en güzeli maşallah. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Dönüşünüz muhteşem oldu. |
Maşallah yakışıklıya... Sağlıklı, huzurlu, mutlu, anneciği ve babacığıyla, upuzun bir ömrü olsun...
|
Sevgili Finduk52 dünyanın en güzel çiçegi maşallah allah analı babalı büyütsün sevgiler selamlar...
|
Allah analı babalı büyütsün
Allah bağışlasın Bebişiniz çok tatlı maşallah nazar değmesin |
Sizlerle birlikte, sağlık ve uzun bir ömür diliyorum.
|
Tüm yakınlarıyla birlikte sağlıklı, mutlu upuzun bir ömür diliyorum... Gıdışından benim için de kokla lütfen...
|
Sevgili Finduk, bebiş büyümüştür, hayırlısıyla. Bizimki bile yirmisinde beş ayını dolduracak.
Yavaş yavaş sesler çıkarmaya başladı, yakında dede, babaanne demeye başlayacak. Haberlerini bekliyoruz. Türkiye'den kucak dolusu sevgiler... |
Sevgili Finduk'cuğum, Muhammet Kerem 6,5 aylık oldu, bütün yaz görünmedin.
Sevgili Durul merak etmiş bak, hepimiz merak ediyoruz seni, nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun. Kısacık bir ceee...deyiver canım. |
Sevgili Finduk, nerelerdesin merak ediyoruz. Umarim hersey yolundadir. Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025