![]() |
2 Eklenti(ler)
Domatesimde sorun var sanırım yinede direniyor kıyamam,diğer resim de baharat ekmek için hazırladığım bölüm baharat tohumu bulabilirsem en yakın zamanda akicem.
|
Sevgili Mormenekşe,
Bahçeni epeyce geliştirmişsin.eline sağlık. Nar ağacın çok güzel, sanıyorum tatlı nar. bendeki ekşi nar, meyvesi seninki kadar olunca pembeleşmeye başlıyor. bir de merak ettim kaçyıllık bir nar ağacı acaba? Sevgilerimle.. |
1 Eklenti(ler)
Sayın K.gursan' dan gelen lisilerim sağlıklı büyüyorlar bu sene çiçeklerini görebilirmiyim bilmiyorum,ama kendisine bir kere daha teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Akşam sefalarım yüzümü kara çıkarmayan çiçeklerimden tahminimden kolay yetişiyormuş.
Ateş çiçeklerimin keyfi yerinde sevdikçe gelişiyorlar. Melisam resmen çıldırdı çok şımarık sevildiğini biliyor. |
1 Eklenti(ler)
Süs biberlerim de yüzümü güldürdü ama geçen tadına bakayım dediğimde hiç de gülemedim oldukça acılar.
|
1 Eklenti(ler)
Yanılmıyorsam tavuskuşu orkidem çok hoş kokusu var.Akşam olduğunda daha net koku yayıyor.Melisa,yasemin ve tavuskuşu orkidesinin kokuları arasında akşam çayının tadına doyum olmuyor.
|
Ben bu orkideyi de çok sevdim, kokusu neye benziyor?
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da yeni denemelerim,abim matbaacı ofset baskılar için kullanılan folyolardan birkaç tane kullanılmış folyo almıştım, onları külah haline getirip zımbaladım.Kenarlarından tel geçirip toprak doldurdum ve bahçe demirlerine monteledim.Çiçeklerim için değişik bi saksı modeli oldu.
|
Merhaba sevgili Ülker hoşgeldin,valla çok hoş kokusu var vanilyaya benzer tatlı bir koku.Tavsiye ederim muhakkak edinmelisin yavrularsa ben kesin veririm.Ben geçen kış Hocam100'den almıştım keşke daha çok alsaymışım diyorum şimdi.
|
1 Eklenti(ler)
Son glayölüm de açtı,bunun rengide çok hoşuma gitti.
|
Anlaşılan bu yıl, Hocam100'e de abone olacağım, ne güzel çiçekler üretmiş.
Dilerim bol bol yavrular ve kokusu buralara kadar gelir. |
1 Eklenti(ler)
Küpelimde oldu nihayet,geçen gün seraya gittiğimde gördüm onu daha önce hiç farketmemişim ya da seracı bayan yeni getirdi.Hemen aldım şimdi sırada haseki küpelisi var nasıl bulurum bilmem ama aramalara başladım.
Küelinin dibinde görünen çiçeğimin adını bilmiyorum ben full yaseminine benzediği için almıştım satın aldığım bayanda tam olarak bilmiyor. |
İnşallah sevgili Ülker, yeterki yavrulasın burdan koku beklemek yerine dibinden duyarsın kokusunu.Benim Hocam100'den aldığım bütün çiçek soğanları güzel gelişti,sadece yumrulu begonya ve sümbülteberler çok üzdü onlarda da herhalde ben bakım hatası yaptım.
|
Yetiştirmek istediğim bitkiler arasında, sümbülteber de var.
Seneye, sipariş listemi kabarık tutacağım. |
Bahçede değişiklikler olmuş yine. Boş durmamışsınız;)
Sevgili mormenekşe karanfil çeliği bgöndericem unutmadım ama daha çok minik o nedenle oynatmak istemedim yerinden:) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Geri dönüşüm çalışması yaptım biraz.10.marifet.sitesinden gördüklerimden faydalanarak bende bişeyler yapmaya çalıştım.Hazır yoğurt kapağından nazar boncuğu yaptım,çöp şişe slikonladım.
|
1 Eklenti(ler)
Yine yarımlık pet su şişesinin üst kısmından mavi çiçeği,alt kısmından laleyi,kapağından da nazar boncuğu :)
|
1 Eklenti(ler)
Buda tuvalet kağıdının rulosunu 1cm kalınlıklarla keserek yaptığım çiçek,herbirini boyadım slikonla birlrştirip ortasına yapay çiçek yerleştirdim ve yine çöp şişe slikonladım evde olan yapay çiçek yapraklarıyla da süsledim.Yine pet şişe kapağından nazar boncuğu da yanında.
|
Çok güzel ellerine sağlık mormenekşe:) . Benzer çalışmaları küçük çocuklar için elişi çalışmaları ararken yabancı bir eğitim sitesinde görmüştüm.:)
|
Sevgili mormenekşe, bahçendeki gelişime bayıldım. İlk zamanlar uğramış daha sonra yazarım demiştim fakat site büyük yolu kaybettim. Kısmet bu güneymiş. Ama artık kurtulamazsın adresi kaydettim. Kahveye, çaya da geleceğim. Bu arada köpüşler ne yapıyor yardım ediyor mu? yaramazlar sana. 130'daki saksılara bayıldım. Yapım aşamasını da gösterebilir misin? zahmet olmayacaksa, ben de balkon için yapmak isterim.
sevgiler. |
Sevgili Mor Menekşe,
Mavi çiçeğine bayıldm.Harika şeyler üretmişsin kutlarım. |
mormenekşe, harika çalışmalar yapmışsınız, elinize sağlık. Nazar boncuklarına bayıldım:)
|
Çok güzel, renklenmiş bahçe.
|
Elinize sağlık mormenekşe. Adım adım çok güzel anlatmışsınız ve yapmışsınız. (Bahçeli bir ev istiyorum, darısı başıma. )
|
Mormenekşe bahçen çok güzelleşmiş emek verdiğin belli.130.mesajda gördüğüm folyolar çok hoş olmuş devamını dilerim.Fikrini ilerleyen zamanlarda çalabilirim;) çiçeklerinle ve köpüşlerinle huzurla yaşa.
|
Sevgili arkadaşlar,hepinizin beğenisine teşekkür ederim,sevgili Berduray seni takip ederken edindim bu fikirleri,yani bu güzelliklerde senin payın büyük arkadaşım.
Sevim hanım,gerçekten çocuklara uygulatabilirsiniz bu çalışmaları hem zevkli hemde masrafsız.Eşim ben bunları yaparken ''çocuk gibisin onlarla oynayacağına şu defterleri işle,agaclar.net'e bi takılıyosun sohbet arası iş yapıyosun'' dedi anlıyacağınız o bile çocuk uğraşısı olarak gördü. Sevgili Mavincan,her zaman beklerim lütfen gel sedirde oturup kahve içmek keyifli olur.O sedirin müdavimi arkadaşlarım var geldiklerinde ne büroya,ne içeriye sokamıyorum.Lütfen burda içelim kahvemizi diye tuttururlar.Yağmurumuz gitti stajer elemanımıza verdik o bakıyor ama çok özledim bakalım belki bugün getirecek sevmem için.Bulut duruyor yaramazlığa son gaz devam ederek,akşam yaptığım bütün süsüleri çıkarmış biraz onarıp tekrar koymam gerekecek.Sorduğunuz saksıların yapımı çok kolay,ikisi zaten keten şarap torbası, ben içine fidan torbası ve toprak koydum sadece,diğeri 35*50 bi folyoydu onu eskiden gazeteden yaptığımız gibi külah yaptım ve zımbaladım o kadar üstten de tel taktım.Teneke ve plastik kutulardan saksı yapımı başlığına da bi göz atın isterseniz. Sevgili Jineop,sağol arkadaşım istersen sana da yapar gönderirim, senin bahçendeki çiçeklerin arasında sönük kalır ama, olsun en azından benden de bi parça bulunur. Sevgili Defne.D,sağol arkadaşım beğendiğin için sevindim,aslında geri dönüşümde kullanılacak o kadar çok şey var ki elimizin altında.Sadece biraz düşünmemiz ya da araştırmamız gerekiyor o kadar. Sevgili Lale76,teşekkür ederim umarım çok kısa sürede isteğine kavuşursun,istemeye ve dua etmeye devam et.Ben o kadar çok dua ettim ki anlatamam,en sonunda Rabbim vereyim de sussun bari dedi :) Hiç bıkmadan usanmadan iste hayal et,bahçende nerelere hangi çiçekleri ekeceğini tasarla ve olacak de.Olurmu acaba diye düşünme olacak diye düşün.Senden en kısa sürede müjdeli haber bekliyorum arkadaşım,kimbilir belki şubat ya da mart ayında bu müjdeyi verirsin ne dersin? Sevgili KARADENİZ37,teşekkür ederim güzel bakıp güzel görmek bu olsa gerek.O yaptığım saksıları kendim buldum ürettim o yüzden beğenilip yapılması bana gurur verir.Ama saksı süslerinin fikrini çaldım yok yok ödünç aldım :)Bulut'u da çiçeklerimi de çok seviyorum,onlar benim verdiğim sevgiyi eksiksiz geri veriyorlar,aramızda gerçekten çok başka bir bağ var.Her zaman beklerim arkadaşım sevdiklerinle ve sevenlerinle mutlu günler dilerim. |
Sevgili mormenekşe yok mu yeni gelişmeler bahçende :confused:
Bak gelip yerleştim en güzel köşeye, merakla bekliyorum görsellerini. Sevgiler.;) |
5 Eklenti(ler)
Zıpçıktım açtı, beyaz mavişimle yarışıyor ikisi de nazlı bir gelin gibi.
Begonyalar da kendi kategorilerinde yarış halindeler.Laf aramızda bende onları dopinglemek için herbirini birinci ilan edicem :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025