![]() |
2 Eklenti(ler)
Biberlerim beni hayal kırıklığına uğrattı. Pazardan "Kandıra biberi" fidesi almıştım.
Biçimsiz şekilsiz uzamayan, kıvrılan güdük bir biber çıktı. (kandıran pazarcıyı kınıyorum ) :) |
1 Eklenti(ler)
Asma_üzüm..
Kükürt uygulaması yapmadığım için iyi verim alamadım. |
4 Eklenti(ler)
Geçen yıl Selahattin hocadan aldığım,
Oya. Beyaz Erguvan. Gül ibrişim. Defne. |
1 Eklenti(ler)
Bu yıl bahçe de yetiştirdiğim kağıt çiçeğim.
|
Sevgili habibe hepsi güzel sefasını sür biberler hariç sendeki dert bendede oluştu süs biberi diye aldığım fidelerden 4 çeşit biber çıktı,birde şunu anlayamadım domates rendesini besin diye çiçeğe mi veriyosunuz??
|
Seneye Süs biber tohumu isterseniz (ilgili konu başlığında var bakarsınız.beğenirseniz) ben veririm size.
Domates ve yemek kabağı rendesini sadece ful çiçeğine ve arap ful çiçeğine veriyorum. Evet besin diye. Forumda önerilmişti. |
1 Eklenti(ler)
Bahçenin nazar boncukları.. :)
|
Sevgili Habibe az önce bahçenizi dolaştım itiraf edeyim iftar öncesi rahatlattı ve sakinleştirdi beni zamanın nasıl geçtiğini faketmedim bile.Ellerinize emeğinize sağlık.Köpük içine ektiğiniz çiçeklerden gözümü alamadım, adeta gözüm kaldı ne kadar şık durmuşlar, ilk kez görüyorum o çiçekten buralarda yok.Asmanınız altındaki çaya ben de talibim benim yerime de için lütfen(orta şekerli olsun).Glayöreriniz coşmuşlar adeta bayıldımve 154.mesajınızdaki kağıt çiçeğinizi de ilk görüyorum güle güle büyütün ve minik kediler çok tatlılar (nane maydonozdan uzak tutun malum pislikleri ve tüyleri hastalık sebebi olabiliyorlar.sağlıcakla...
|
Teşekkür ederim hüzün. Köpük içinde ki buz çiçekleri benim de çok hoşuma gidiyor sık sık sulama isteğinden başkaca bir dertleri de yok.
Kediler 2 aydır bahçedeler. Bahçeden topladığım her şeyi önce sirkeli tuzlu suda bekleterek yıkıyorum. Sizin için orta şekerli çay içeceğim :) Sevgiler. |
Kediler ne güzel.yakışmışlar.
|
2 Eklenti(ler)
Sizin de geçmiş bayramınızı kutlarım arkadaşım.
Teşekkürler. Çok sevinçliyim. Defalarca tohumdan çimlendirip kimini çürüttüğüm, kimini büyütüp kırmızı örümceklere heba ettirdiğim sellukalardan sonra, Ödemişten getirttiğim sellukam açtı. Çok sevindim çok...:o (Salyongozu şimdi gördüm :mad: ) |
1 Eklenti(ler)
Üzerinde ki pas lekesine benzeyen benekler neden acaba?.
|
allah razı olsun sabah sabah resimleriniz içimi açtı yiyemeyipde yemiş kadar olduğunuz çileklerde beni güldürdü umarım benimde öyle bir bahçem olur.
|
Allah sizden de razı olsun.
Dilerim tez zamanda bu isteğiniz gerçekleşir. |
Aman da aman İzmir güzeli sonunda açmış ne de güzel yapmış =)
Mis gibi kokuyor değil mi, bizim içinde bol bol koklayın Habibe Hanım... Sevgiler ;) |
Sevgili Habibe hanım, gözleriniz aydın, sellukacılar kervanına iyi haberlerle katılmışsınız.
Aman o salyangozun icabına bakın hemen, nasıl da kuruluvermiş en güzel yere :-( Darısı bizim sellukalara, ben saksıya aldım, bu seneden ümit kalmadı artık :( |
Ben de kıskandım ama sizinkine maaşallah diyeyim, öyle nazarım değmez ama yine de demek lâzım.
|
Sn Habibe,maaşallah sellukanız azmin elinden kurtulamayacağını anlayıp sizi mutlu etmiş.Bu güzellik karşısında sevincinize katılmamak ne mümkün.Bahçenizde,sellukanızın karşısında güzel bir kahve keyfi harika olur.Ellerinize emeğinize sağlık.Sevgiler.
|
Sevgili Sebo, Adalet, Güler, Hazan-z sevincime ortaklığınız için teşekkür ederim. Evet sebo mis gibi kokuyor. Darısı tüm arkadaşlarıma.
|
arap fulüm
1 Eklenti(ler)
Minicik boyunla, bana güzel kokulu çiçeklerini sunan arap fulüm
|
Habibe, Sellukan da Fulün de çok güzel çiçeklenmişler maşallah. Sellukanın kokusu çok mu yoğun?
|
Koklamak için burnunu değirdiğin de çok güzel net bir kokusu var. Uzaklaştığımda bu kokuyu alamadım.
Çiçeğinin sayısı çok olsaydı, uzaktan da alabilirdim gibime geliyor. Hepi topu 2 çiçek :) seneye inşallah. Edinmedinse hemen edinmelisin. Çiçeğinin o muhteşem görüntüsü bile yeter. |
Tohumunu toplayıp verirsen ekerim :)
|
Sevgili habibe,
Bahçende dolaşmaktan büyük zevk alıyorum, ara ara gelip şöyle bir dolaşıyorum, içim açılıyor. Her çiçek ayrı güzel, her köşe ayrı özellik taşıyor. Yola devam, bu sevda bitmez.. sevgilerimle. |
Merhaba sevgili habibe bahçeni zevkle gezdim, sellukan ve arap fülün harika.
Emeğine sağlık. |
Sayın Habibe hanım, bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel, yakından ilgilendiğiniz nasıl da belli oluyor. Beyaz patlıcanı ilk kez sayenizde tanımış oldum, acaba mor patlıcan' dan tad olarak farkı varmı ? Bahçenizde, keyifli muhabbetler temenni diyorum.
Ellerinize sağlık. |
Sevgili Limon tohum verirse inşallah. Lafı mı olur ;)
Yine diyorum ki, Herkesin bir sellukası mutlaka olmalı. |
Teşekkür ederim Sevgili Hozat. Gezinen gönlünüze sağlık.
|
Benim de olur değil mi sevgili habibe?
Çok özür dilerim bahçedeki mesajını görmemiştim, daha sonra farkettim ve cevabını yazdım. |
Sağol Sevim4, sizin de gönlünüze sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025