![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Satı bu söz senin için de geçerli. Bana tek dalını bırakmak şartı ile ne istiyorsan al. :) Sebo, Pasifloranın eli kulağında. Bu gün yarın açar. Tepelerinden budamıştım küsmüş gibi yapıyorlar.. (Lakin hazırlıkta gibi :) ) Teşekkürler Orhan bey. Amin. Allah hepimize ağız tadı versin. Nurcanaybay hanım, gerçekten de hiç bitlenmedi. İlginç. Çiçeklerinin süresi kısa malesef. Yeterince boya gitti zaten, bundan sonra dallarını budaklarını kesmem ;) Teşekkür ederim. Hhatice haklısın beklemeye değer. Allah ömür versin de bekleriz.. yine görürsen eğer, resimlersin e mi :) |
Alıntı:
Küçük çiçekli mi?. Büyük mü?.. (Aklıma düşürdünüz şimdi).:D |
1 Eklenti(ler)
Goji bery,
(kurt üzümü) Şaşırtmayı ne zaman yapmalıyım?. Bahçeye mi saksıya mı?. |
Sevgili habibe, çok teşekkürler, benim bahçemde senin, istediğini alabilirsin, canım benim o güzel yüreğine sağlık.
|
Havaların dengesizliği fidelere zarar verebilir bence saksıya yapın. Şaşırtma içinde bir kaç gün daha bekleyin derim. Henüz küçük gözüküyorlar ya da bana mı öyle geldi acaba :)
|
Nerde bu güzel bahçenin sahibi?
Uzun süredir uğramamış, hadi artık güzellikleri sergile merakla bekliyoruz:) |
Alıntı:
İlk baharda çok yoğun açıyor ama yaz boyu aynı yoğunlukta açmıyor, daha seyrek açıyor, hafif de bir kokusu var. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Satı seni mi kıracağım. Hemen bir kaç fotoğraf çekip geldim :)
Kımızı güller.. |
2 Eklenti(ler)
Bu garibim eski briket duvar aralığından çıkmış.
|
3 Eklenti(ler)
Geçen yıl hercai menekşesi bulunan alana, tohumdan çimlendirdiğim kına fidelerini diktim.
Az ileride küçük boş bir alan vardı oraya da hazır fide olarak aldığım begonyaları diktim. Yine tohumdan yetiştirdiğim papatya fidelerini de, begonyalarla aynı hizaya diktim. (Geçen yıl glayöl soğanlarını çıkartmayı unuttuğum için aynı noktadan irili ufaklı glayöller oluştu. Umarım gelişebilirler. ) Amaryllisler de açtı. Çiçekleri bittiği için çekmedim. |
3 Eklenti(ler)
Oya nın son hali.
Son toplantıda aldığım tek kök (dağıtılan) Adaçayı. ve lavantalar. |
3 Eklenti(ler)
Güllere bi haller oldu. Tane sayısı çok fazlalaşmasının yanında, açık kalma süreleri azaldı.
Kış tatlısı çok yavaş büyüyor. Her sene, aynı kütük üzerinde açan mantarlar :) |
2 Eklenti(ler)
Pasiflora yine sağlıklı ve büyümeye gelişmeye en azimli bitkilerden.
Avustralya Dutu için ne kadar övgü dizsem hakediyor. Bu sene meyveden yıkıldı daneleri de daha iri oldu. Dut severlerin mutlaka bu cinsini de edinmesini isterim. |
2 Eklenti(ler)
Meyve miktarını artıranlardan biri de erik.
Hepsini yedik tabi :) bu kalanlar kuşların hakkı. Kendiliğinden yetişen yabani erik, önceleri yeşil can eriği gibi. Daha sonra kızarıyor. |
Sevgili Habibe, canım arkadaşım, iyiki resim yükle dedim, yoksa bu güzellikleri nasıl görecektik, kırmızı sarmaşık, pasiflora ve dutun coşmuş, eline koluna yüreğine sağlık, çok teşekkürler sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Ters domatesim. :)
|
5 Eklenti(ler)
Sn.Romantikden 1 hafta önce edindiğim üzümsüler.
|
2 Eklenti(ler)
Asmalarda üzüm..
|
1 Eklenti(ler)
Yasemin..
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda balkonda ki güzellerim.
(Sedum toplantıda dağıtılan) |
5 Eklenti(ler)
Süs biberlerini sökmemiştim. Bu yıl kendiliğinden yeşerdi yine.
Bu güzel bitki aloe vera saksısında kendilinden çıktı.. adı nedir bilmiyorum. Güler hanımın verdiği mavişler 3 köktü. Birisini anneme verdim. |
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerim.
(serçe parmağım kadar olana bakın :) çiçek açtı inanılır gibi değil) |
3 Eklenti(ler)
Devam...
En son fotoğrafta ki Adenium ve parlak hasan |
3 Eklenti(ler)
Saksıların topraklarını tazelerken, geçen seneden kedi tırnaklarının tohumları karışmış.
Süs biberi köklerini bıraktığım saksılarda ortaya çıktılar. |
Alıntı:
Kaktüslerin ve sukulentlerinde çok güzeller :) |
O top top kaktüslere hasta oldum ;)
|
Sn habibe sarmaşık gülleriniz yerlerine sığmaz olmuş,üstelik üzümün tahtına göz koymuşlar.
Gerçekten görüntü çok güzel çiçeklerinizde öyle.Mantarlarda yerini bulmuşlar onlarda görselliği tamamlamış. Bahçenizde keyifli sağlık dolu günler dilerim. |
Sevgili Habibe Aloe saksınızda hazeran çiçek açmış, takip edin, tohum da yaptı benimkiler.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025