![]() |
Alıntı:
|
Helal hoş olsun sevgili hüzün afiyet bal şeker olsun.
Her zaman kapımız açık buyrun gelin sevgili nurcanaybay. |
Hafta sonu bahce
5 Eklenti(ler)
Hafta sonu domateslerin arasındaki otları yolmak için plan yaptık ama yağmur izin vermedi. Bizde fırsat bu fırsat deyip hem piknik yaptık hem resim çektik.
|
Bahceden
5 Eklenti(ler)
Devam
|
Bahceden
4 Eklenti(ler)
Şeftaliler
|
Bahce
3 Eklenti(ler)
Şeftaliler devam
|
Sevgili Birol bey hepsi çok güzel de şeftaliler bir başka:) Herhalde yakında yenebilcek hale gelmiş olurlar, hayırlı , bol bereketli kazançlar diliyorum:)
|
Birol bey, maşallah, şeftaliler olmak üzere, yapraklarında hiç hastalık da görünmüyor.
Bu sene Şubatta sizin tavsiyeniz üzere göz taşı verdim, şimdi kıvrık yok ama bir kaç yaprakta mantar gördüm, hemen fungusit yaptım. Bu miniş Mersin'li mi? Üzerinde meyveler oluşmuş, çok güzel. |
sevgili acemifüsun
Şeftalilerin bir cinsi bu hafta sonuna kadar havalarında durumuna göre olacak gibi, diğer cinsin daha bir aylık zamanı var. Güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın. |
Adalet hanım merhaba
Şeftalilerimde herhangi bir hastalık yok iştahları çok iyi, keyifleri yerinde. Göztaşından başka hiç bir ilacda vermedim. Sizde gördüğünüz mantarlı yaprakları koparın ağaçdan uzaklaştırın yeter bence. Gördüğünüz miniş Bodrumlu. Ozbey hanım sağolsun gönderdi bu sene başında. Sizin gönderdiğinizi evin hemen girişine dikmiştim ama nedendir bilmiyorum yerini sevmedi sanırım pek iştahlı görünmüyordu bende yerini değiştirdim, şimdi keyfi yerinde, üzerinde meyve olsun öyle resimleyecektim ama sizin için hemen resimleyip buraya koyacağım. Sağıcakla kalın. |
Birol bey kırk bir kere Maşallah çiçekler meyveler ne kadar canlı, uzaktan gülümsüyorlar sanki.ŞEFTALİLERDE HARİKA GÖZÜKÜYOR çok severim ellerinize sağlık.
|
Çok teşekkürler sevgili dağ çiği sağlıcakla kalın.
|
bahçede yürüken şöyle sulu sulu şeftalilere uzanıp kopartacak ve oracıkta yiyeceksin,,
ellerinize sağlık. |
Size bir şey söylüyeyimmi sevgili hüzün akşama kadar bahcede dolanıyorum çoğu zaman aklıma bile gelmiyor koparıp yemek. İçinde olduğundanmıdır nedir bilemiyorum artık. Ama söylediğiniz çok güzel bir şey dalından koparıp hemen oracıkta yemek.Sağlıcakla kalın.
|
Dün den, bu güne çok emek verilmiş, çok ter dökülmüş. Sayın Birol, yürekten kutluyor, kolaylıklar diliyorum.
Sevgi ve sağlıkla kalın. |
Teşekkürler zafer bey
Tüm bahce dostlarının bahceleri gibi emek ve ter ayrılmaz ikili oldu. Sağlıcakla kalın |
Karpuzlar
5 Eklenti(ler)
Sevgili bahtiyar02 dostumun verdiği eski iri siyah çekirdekli karpuzların şimdiki hali. Zeki beye tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
|
Birol bey bahçeniz çok güzel olma yolunda ilerliyor dilerim istedikleriniz olur sevgiler.
|
Çok teşekkür ederim sevgili tarıkger
Bu arada affınıza sığınarak soruyorum denizlinin neresindensiniz acaba, eşimin ailesi denizli lisesinin oradan onun için sordum sağlıcakla kalın. |
[QUOTE=Birol;656537]Sevgili bahtiyar02 dostumun verdiği eski iri siyah çekirdekli karpuzların şimdiki hali. Zeki beye tekrar tekrar teşekkür ediyorum.[/QUOTE
Sevgili Birol dostum; Bu senede şeftalilerinizin maşallahı var.Ellerinize sağlık. Yerli karpuz fidanlarınızdan 3 ve 4'üncü resimdekiler çok sulanmış gibi geldi.Sulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz? Karpuz fidanıda domates gibi meyveye yatmayana kadar sıklıkla sulamayın.Haftada bir bana göre yeterli. Saygılar sevgiler. |
Sevgili bahtiyar02
Teşekkür ederim ilginize karpuzları haftada iki defa bol su ile suluyordum bundan sonra dediğiniz gibi haftada bir defa normal sulayacağım meyve tutana kadar. Sağlıcakla kalın. |
Sevgili Birol, maşallah bahçeniz bolluk ve bereket dolu.
İnsanın kendi yetiştirdiği meyvelerin tadı da kimbilir nasıl güzel olur. Şeftali en çok sevdiğim yaz meyvelerindendir. Allah ağız tadı ile yemek nasip etsin, emeklerinize sağlık. |
Teşekkür ederim sevgili ozbey
İnsanın sadece kendi yetiştirdiği meyve değil, kendi diktiği yetiştirdiği bitki çiçek ne varsa emek verilen tadı hazzı bir başka oluyor. Sağlıcaklakalın |
Bahceden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Bahcemizden
|
Bahceden
5 Eklenti(ler)
Sellukam tekrar canlandı
|
Resimlere devam
1 Eklenti(ler)
Sevgili Nail beyin verdiği pembe domateslerin tohumlarından bol bol yetiştirip bende arkadaşlara dağıtmak istiyorum.
Nail beye teşekkürlerimi tekrar sunuyorum. |
Bahcemizden
5 Eklenti(ler)
Arap şeftalilerimiz gecen hafta bitti sıra r1 ve 10 numaralara geldi
Şeftalilerime organik sertifikası almak için başvurdum. Kaç tane ağacım olduğunu sordular şeftali olarak 120 ağaç deyince kurtarmaz ve üç seneden öncede çekirdekli meyvelere alınamıyacağını söylediler. Maliyeti ağır ve kimyasal ilaç kullanmasam bile belgenin alınmasının garantisi olmadığını için vazgectim. |
Sevgili Birol,
kimbilir bir ay sonra supriz misafiriniz olabilir:rolleyes: |
Birol bey şeftaliler çok güzel görünüyor bizim bahçemizdekiler daha kızarmadı geç kızarıyorlar galiba:)
|
Başımın üzerinde yeriniz var aysel hanım. Ama ne olur şeftali sonrasına kalmayın.:o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025