![]() |
Sayın lir çok teşekkür ederim.
|
4 Eklenti(ler)
Sonbahar gelince komşuları bir telaş alıyor.Kimisi yufka açar açar tarhana ..kimi komşum da siyah üzümden pekmez yapıyorlar.Bu arada incirlere dadanan yok değil.Boşuna dememişler komşuda pişen bize de düşer diye. Bahçemde incir olmadığı için bizim yaptığımız da aynı
|
3 Eklenti(ler)
Doğa için çal.Ne için çalarsan çal.beyinler aynı.Kumu deniz almasın diye dalgakıran yapılıyor.Üç dalga kıran o kocaman canım kumsala gölge düşürdü.Acaba Türkiye 'nin etrafını dalga kıranla mı çevrilecek.Dünya da böyle mi yapılıyor acaba?Düğüm yakın gelecekte çözülür.Ne yapmak istedikleri ortaya çıkar...
|
5 Eklenti(ler)
Yürüyüş yolumuz üzerinden bazı resimler.
|
5 Eklenti(ler)
300-400 mt ileriden ırmak geçiyor.
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Hozat resimlerde tarih olmazsa daha iyi olur demişti. Ben de fotoğraf makine dan tarihi kaldırdım.
|
3 Eklenti(ler)
son..
|
Fikret abicim hayat sana güzel :) Biz taştan şehirde yaşıyoruz ve kıskanıyoruz da :)
|
Fikret bey, ne kadar bakir kalmis dogal güzellikler... Dalgakiranlar pek hos durmuyor ama belki deprem tehlikesi icin yapilmistir.
|
Furkan' cığım merhaba ,sen yaşıyormusun.Ben mi farkında değilim yoksa.Gel misafirim ol.stres atarsın.Canım benim......
|
Alıntı:
|
Ne yazik bizden sonraki kusaklari hic düsünmeden yasiyoruz. Burada da ormanlarin cogu özel mülk oldugu icin sahipleri agaclari odun ya da mobilya yapimi icin düsüncesizce satiyorlar. Avusturya`nin bir cok bölgesinde toprak kaymasi büyük bir sorun. Gecen yil haberlerde sürekli asiri yagmurlardan temelinden kayan evler gördük. Dünyada üzülecek o kadar cok sey var ki ama elden gelen bir sey yok.
|
5 Eklenti(ler)
Yazın biz dönünce meydan hayvan besleyenlere kalıyor.At,inek.koyun.kedi,köpek,ne ararsan var.Hele inekler ne bulsa yiyorlar.Diken li gül.incir ağacı ,sarmaşıklar vs.
|
Doğru söylüyorsun sayın Çiçeksever.Fert olarak yapacağımı yapıyorum ama yeterli değil .herkesin duyarlı olması lazım.
|
Alıntı:
|
Furkan' cığım,Memleketin neresi düzgün ki emekliliği düzgün olsun.Yazın İstanbul a gelme imkanım var.gelirsem seninle görüşmek isterim.
|
Her zaman beklerim abicim çok sevinirim :) Kapılarımız ardına kadar açık
|
Sn. Fikreteren, bunca kötülüğe rağmen yine de cennet gibi yerler kalabilmiş, bir de herkes sizin gibi düşünse oralar ne olacakmış.
|
Furkan'cığım mail adresime cep telefonunu gönderirsen memnunu olurum.Açılan kapılar in de çok teşekkür ederim.
Sevgili Kiraz kötü düşüncelerin önüne geçilemiyor.Çok güzel yerler ama başta koruyacak olan korumuyor. |
5 Eklenti(ler)
Bu sene jacobinia iki kez çiçek açtı. Amerikan sarmaşığının kızarmış hali çok hoşuma gidiyor ama bendeki kızaran cinsi değil herhalde. Oya ağacı ise yapraklarını kızarttı.Bu da hoşuma gitti.
|
Bu sene datura ekmedim kendiliğinden çıktı ve kasım ayında açtı.Tabi bu durumda tohum olmadı.
|
4 Eklenti(ler)
İzmir den aldığım arap küpesi, kasımpatı ve üçüz çiçeği, safran ve begonvil
|
4 Eklenti(ler)
Yazlıkta sevdiğimiz minnoş herkes gidince bize sığındı.Sanki 40 yıllık kedimiz.Fırsat bulunca kuş yakalamak için ağaca çıkıp saklanıyor.Kızımla biber topluyoruz.
|
Bir defa ki sefere kendime göre dikey bahçe yapmaya çalıştım. Bakalım beğecekmisiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Menekşelerim açtılar...
|
5 Eklenti(ler)
menekşeler ve yılbaşı çiçekleri
|
3 Eklenti(ler)
Bu pazar yazlığa gittim. CLEMANTİSLER kurumuş haliyle çiçek açmışlar ama renkleride değişmiş
|
Menekşelerim açtılar...
|
Sevgili fikreteren;
Bu güzellikleri yerinde görmek şart oldu;)Sayenizde İnsanın içi açılıyor.Ellerinize yüreğinize sağlık. Saygılar sevgiler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025