![]() |
Sayın fikreteren, Bahçenizi büyük bir zevkle dolaştım
Herşey harika elinize sağlık.. |
Sevgili Bahtiyar buyrun evim ve bahçem sizlere her zaman açık.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
Sevgili Vehibe hanım bahçemi zevkle gezmeniz beni çok memnun etti.Çok teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Yeni dizayn..
|
1 saattir bahçedeyim:) çıkamadım.Çok güzel.Ellerinize yüreğinize sağlık.Şimdilik komşuları tek tek dolaşıyorum..
|
Çok teşekkür ederim mtavlı.Beni mutlu ettiniz.Övgü dolu sözlerden bizler daha mutlu oluyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Lisiantrus tohumlarını toprakla buluşturdum.Geçen sene şubat yılın
da dikmiştim geç çiçek açtılar. Bu sene erken ekim yaptım.yeni yeni çıkmaya başladılar. |
Fikret bey bahçeniz çok güzel ellerinize saglık.
|
Alıntı:
Bitkiyi yakmazmı ?**** toprağa zarar vermezmi. |
Sayın gülperi çok teşekkür ederim. Sevgili gülperi odun külünü bitkiye değdirmiyorsunuz.Potasyum bakımından zengin.Güllerinizin dibine odun külünü bitkiye değdirmeden koyun ve toprakla karıştırın.Hiç bir zararı yok.Eskiden ben çocukken külleri bahçeye dökerlerdi.Niye döktüklerini bu gün daha iyi anlıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Dikey bahçe ve suda yüzen çiçekler...
|
4 Eklenti(ler)
devam...
|
2 Eklenti(ler)
devam
|
Sayın Fikret Eren ...son iki sahife beni fena çarptı..:))Harika manzara resimleriniz ,göl kıyısına çekili kayık...Koşan atlarınız,,Aman Tanrım çiçeklerinizin hangisini saymalıyım hepsi harika ...Hele de top top pembe olanı....Son sahifelerdeki duvarınıza hayran oldum...Bu tasarımı her an çalabilirim:)) Vaktim müsait olduğunda diğer sahifelere de korkarak bakacağım da inşaallah başıma başka buluşlar çıkarmazsınız..:))
Sudaki çiçekleri de çok beğendim..Suyun üzerindekiler de çiçek mi ...Harika görüntüler ve örnek buluşlarınız için teşekkürlr...Ellerinize sağlık...Selamlar sevgiler..:)) |
Sayın fikreteren, Dikey bahçeniz bir harika, Çok güzel bir buluş. Çiçek sevdası insana neler yaptırıyor. Elinize sağlık:)))
|
sayın fikreteren dikey bahçenize bayıldım harika olmuş...bahçenize çok emek vermişsiniz ama değmiş ...ellerinize ve yüreğinize sağlık....sevgilerimle...
|
Sayın Fikreteren;
Bu bahçe gez gez bitmez, Bak bak doyulmaz.. Bir dahaki gelişimde çayımı hazır edin daha çok zaman geçirmek isterim.. :-) Saygılar.. |
Sizi kutluyorum çok beğendim.bu kesinlikle aşk.azıcık sevgiyle olmaz.doğa aşkı.o kadar çiçek çeşitiniz varki başım döndü inanın.fakat samsundaysa eviniz nasıl yetişiyor samsun çok sıcak olmaz bildiğim kadarıyla.sizi gönülden kutluyorum.sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili Vehibe ve bıcırıK beğendinize çok sevindim.Darısı sizlere.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fikret Bey,
Bahçeniz ve bahçe düzeniniz favorilerim arasında her zaman yerini korur,zaman zaman girip dolaşmaktan kendimi alamam. Bahçe, kaprisli bir sevgiliye benzer. Sizi ne kadar yorup, uğraştırsa da onun nazını çekmeye razı olursunuz.bitmeyen bir sevdadır çünkü... Her köşenizde ayrı bir ahenk var, musiki dinler gibi. Ellerinize sağlık. |
Sevgili Hozat çok teşekkür ederim. Biz kaprisli bu sevgiliyi sevmezsek bunca eziyete katlanabilirmiyiz. yanılmıyorsan 1084 ten sonraki resimlerimde tarihleri kaldırdım.Bana böyle bir tavsiyede bulunmuştunuz...
|
Çok naziksiniz, önerimi olgulukla karşıladığınızı biliyorum.
Bu tavsiye benim görüşüm değildi. Fotoğraf konusunda iki profoyonel kişi tarafından bana önerilmişti. Birisi, Sami Günerin öğrencisi olan damadım, diğeri de "foğraf ağacı" atölyesinin öğretmeniydi. Ben de her fotoğrafıma tarih koyuyordum. meğerse tarihin görüntüsü güzel bir karenin bütünlüğünü bozarmış. |
Sayın Fikret Eren yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim..:)
|
Sevgili Fikret Eren
Yeni yılınızın sevdiklerinizle, sağlık sıhhat başarılarla dolu geçmesini dilerim.Mutlu yıllar Dikey bahçenize bayıldım mükemmel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler ;) |
Sayın Fikret Eren
Yeni yılınızı kutlar sağlıkla huzurla bir yıl geçirmenizi dilerim. Ayrıca dikey bahçenizi çok beğendim. Değişik olan her şey hep ilgimi çekmiştir. Sizinde dikey bahçeniz bende yeni fikirler üretmeme sebep oldu. Bahçenizin güzelliği zaten tartışılmaz bir güzellikte böyle ilginç görsellikler daha da güzelleştiriyor.. Selamlar.... |
Sevgili berrinb ve Periş iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Yeni yılın sizlere bol şans getirmesini dilerim.
Sayı fatma sunay değişiklikleri uygulamak en büyük zevkim.Tabii ki yer müsait olmayınca duvarları bile değerlendirmek gerekiyor.Aklımda yeni fikirler var.Allah nasip ederse seneye değişik görsellerle karşınızda olacağım.Dolayısıyla yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. |
Fikret bey, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025