![]() |
5 Eklenti(ler)
Ardıç ve sedirler
Eklenti 85469 Kaymak ağacı ve uğur böceği:(Bakalım kışa dayanacak mı) Eklenti 85470 Karanfiller ( karanfillerin rengi değişken olur ki çok değişik renkler çıkıyor.Oysa daha önce sadece tek renkti) Eklenti 85471 Antep fıstığı (doğal bonsai gibi.) Eklenti 85472 Karışık ibreli ağaçlarımız: Eklenti 85473 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Çok güzeller, ellerinize sağlık.
|
Sarı güle bayıldım,harika...
|
Ben, göle bakmaktan pek çok güzeli kaçırmışım .Ellerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
|
Burası bahçe değil, başka bir şey. Ne denir ben de bilmiyorum ama harika...
|
Ellerinize sağlık. Bahçeden ziyade milli park gibi. Özellikle gülleriniz çok sağlıklı. Renkleri canlı ve göz alıcı. :)
Sefanız olsun. Sağlıkla.. |
Sn. Nariçi, manzaranız da, bahçeniz de çok güzel olmuş. Yağmuru da ayrı güzelmiş, ellerinize sağlık.
|
Sevgili nariçi, güzel bahçeniz tam da dinlenilecek bir mekân. Manzara fotoğraflarınız mükemmel bence. Tam da kartpostal olacak gibi.
Ayağımda çizmelerimle bahçenizde dolaşırken kopardığım bir ot parçası dudaklarımın arasında, kâh sağa, kâh sola bakarak, bazen de eğilip güzel kır çiçeklerini koklayarak, güllerinizi okşarak vakit geçirmek çok hoş. Zaman zaman da güzelim manzaraya bakıyorum, insanı nerelere götürüyor bir bilseniz. Ben böyle bir bahçede avare olurum da hiç çalışamam. Herşey o kadar doğal ve güzel ki, anlatabilmek için kelime haznem yetmiyor diyebilirim. Ellerinize sağlık. Huzur ve mutluluk içinde sağlıkla ve sevdiklerinizle beraber doya doya tadını çıkartınız. (Size verdiğim söz baki: Cattleyanız size ulaşmayı bekliyor) |
5 Eklenti(ler)
Herkese teşekkürler, size de bahçelerinizde hep mutlukla zaman geçirmeniz dileğiyle! Eklenti 93030
Bahçede bunlar da var, detay: Eklenti 93031 Eklenti 93032 Eklenti 93033 Eklenti 93034 |
5 Eklenti(ler)
Bunları da ekleyeyim:
Eklenti 93052 Eklenti 93053 Eklenti 93054 Bu yabani çiçek-ot radika, sabahleyin çiçek açar saat sekiz-dokuz civarı solar. Saka kuşları bu çiçeklerden birşeyleri severek yiyorlar: Eklenti 93055 Eklenti 93056 |
Manzara,güller ,ağaçlar, kır bitkileri ,gün batımı, hangisini yazsam. Çok güzel.Sevgiyle kalın.
|
Bahçenizin doğal görünümü, göl manzaranız herşey çok güzel. Sevdiklerinizle birlikte huzurla keyfini çıkartın.
|
Sayın Nariçi, Sizin kurmuş olduğunuz -Y. Değerli Taşlar- grubuna, son 2-3 hafta'dan beri fotoğraf yükleme işi ile cebelleştiğim'den, bahçenizi ziyaret etmek ancak nasip oldu. Ziyaret etmem ile dumur'a uğramam'da bir oldu. Şöyle'ki, bahçenizin ilk sayfasın'dan okumaya ve resimlere bakmaya başladım ve, ne kadar güzel bir manzara, tevekkeli M. Gökçek Gölbaşında'ki arsaları boşuna kapatmıyormuş, ne güzel yerler, diye düşünmeye başlamıştım, biraz aşağı'da meyveleri görünce, bunlar Ankara'nın soğuğun'da nasıl yetişiyorlar acaba? diye düşürken, dumura uğradığım yer geldi. Bir arkadaşımız -Gölbaşı- nereye bağlı diye sormuş ve sizin, Adıyaman cevabını okuyunca, damdan düşmüş gibi oldum. Ben sizi, Ankara-Gölbaşı'nda yaşıyor zannediyordum. Hemde sizin gruba üye olduğum'dan beri!!
Sizin'ki bahçe değil, sanki cennetten bir köşe gibi. Büyükbabam hep şöyle derdi, Güzel insanların yaşadığı yer, hep güzel olur. ( aslan yattığı yerden belli olur, deyimi'nin başka versiyonu). Bu forumda'da hep güzel insanlar var ve yaşadıkları yerleri'de kendileri gibi güzel yapıyorlar. |
Bir bahçe çevresiyle iç hatlarıyla bu kadarmı güzel olur. Resmen hayran kaldım bahçenize. Forum içinde gördüğüm en güzel bahçe desem hakkını yememiş olurum. Baktığınız her yerde görebileceğiniz her türlü güzellik. Ormanı andıran doğal ortamı,meyve ağaçları,sebzeleri,kır bitkileri,hayvanları vs. vs. leri ile şahane. Bahçeniz manzarası ve güzelliğiyle kesinlikle tescillenmeli...
|
Ankara gölbaşı Gölü (Mogan) ankara'nın avantajının rantını taşıyor, Mogan gölü çevresi topoğrafik bakımdan değişik görünüm ve manzaradan yoksun. Oldukça da küçük, Eğmir daha manzaralı ama o da çok küçük ve kirlilik tehdidi altında.
İltifatınıza teşekkür ederim, ama eleştirileri de beklerim. |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Sn Nariçi bahçeniz de manzaranız da çok güzel, ellerinize meklerinize sağlık, güle güle oturun inşaallah
|
Sayın Nariçi; Sizin bahçeniz yok ormanınız var resmen. Nasıl bir duygu, bu kadar ağacın, yeşilin içinde yaşamak?
Kır çiçeklerinin olduğu, yabani hayatın içinde ne muhteşem. Hem güller var hemde kır çicekleri. Ellerinize sağlık. |
Çok güzeller.
|
5 Eklenti(ler)
Dinlenme yeri
Eklenti 112073 bahçede ki mantarlar (adını bilen arkadaş yazabilir) Eklenti 112074 Eklenti 112075 Eklenti 112076 Eklenti 112077 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025