![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Gaurayı Sonbaharda budamıştım, bu bkış çok sert geçtiği için acab mı diyordum ama yapraklarını çıkartmaya başlamış. ![]() Dahası, sanırım tohum yapmış ve onlar da çimlenmiş, anneleri daha yeni yaprak çıkartırken bebiş gaura çiçek bile açmış ![]() ![]() Beyaz mavişim kışı kazasız atlatmış, kışın yayla - 10 derecelerin de altına inmiş, bir çok bitki bu derecelere dayanabiliyor demek ki. ![]() Gece mumu yayıldıkça yayılmış, sevgili Ozbey, teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Ribeslerin 3. yılı, geçen yıl meyvesini göstermişti ama bu sene çok cömert. ![]() 4 Ribesi de aynı gün dikmiştim, sadece bir tanesi çok güzel gelişti. Duvar dibinde katmerli gülhatmiler ve gün güzeli var. ![]() Potensilla, dilerim yanlış hatırlamıyorum. Küçük sarı çok hoş çiçekleri olduğunu öğrendim, bu yaz tanışırız inşallah. ![]() Monardalar çok güzel yayıldılar, 2 yıl önce tek bir köktü. Yapraklarının kokusu harika. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede çok iş vardı, iki gün kaldım, terastaki sardunyalarımın kuruyan yapraklarını ve dallarını temizleyip topraklarını değiştirdim. Son ziyaretimden bu yana fazla bir değişiklik yok. Çilekler çiçekte, bu sene reçel yapacak kadar çıkacak anlaşılan. ![]() Nereden nasıl geldi bilmiyorum, sebze bahçemde bir dut büyümeye karar vermiş, yeri uygun değil, Sonbaharda başka bir yere alınacak. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Multi Blue ![]() Dr.Ruppel ![]() Kalifornia gelinciği ![]() Dört yıldır gözüne bakıp da bir tek çiçek göremediğim elmamı bir ay önce tehdit ettim ![]() "Bu sene de meyveni göremezsem seni kesip aşı yapacağım" dedim, korkmuş galiba ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Haseki küpesi hâlâ çiçekli. ![]() Koyu pembe katır tırnağı açmış, yerini değiştirmeyi düşünüyorum. ![]() Pervane yaseminim yerini sevdi, bolca dallandı, uzayıp sarıyor. ![]() Astilbe uyanmış, bu sene onu yarı gölge bir alana toprağa alacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|