![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Dolu ve sürekli yağmurdan ortancalarım da nasibini aldı, kırmızı renk olanının rengi pembeye döndü. ![]() Hepsi de iri çiçekli açtılar, seneye bahçeme yirmi kök kadar ortanca dikilecek. ![]() ![]() Bu gün demirci geldiğinde demir tozu sordum, getireyim abla dedi, nasıl sevindim anlatamam, mavi ortancalar için çok elzem. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarı suzanlarım hızla büyüyorlar. ![]() Beyazlar da öyle, bahçenin çeşitli yerlerine sarı ve beyaz suzan diktim. ![]() Bu da büyümeye devam etmesi için bir takla atmadığım kaldı dediğim sellukam. Son günlerde bir hayli hareketlendi, sanırım yerine alıştı, gübre şerbetine devam. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Ribesleri alırken çok heyecanlanmıştım, ama hiç gelişmediler. ![]() Acaba bunların adetimi böyledir, yoksa yerlerinden mi hoşnut değiller, bir ara şimdiki durumlarını da fotoğraflarım. Sayın Mutlu Kutlu dan aldığım solanumlar harika çiçekler açıyorlar, üç kök almıştım, birisine ağaç formu vermeye çalışacağım, tabi kıyabilirsem. ![]() Şeftaliler kızarmaya başladılar, bir haftaya kadar koparmalık olurlar, bu ağaç erkenci. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|