![]() |
|
![]() |
#541 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Almira, gürgür dede geldikçe telefonların fişini çekip bilgisayarı kapatıyorum. Bu gün ikici parti yağmurumuz yağdı, onbeş gündür bahçeyi sulamıyorum, yağmur suluyor gerektikçe ![]() Ben hiç böyle bir Temmuz yaşamadım 30 senedir Mersin'deyim, yazın yarısı bitti, biz daha gözümüzü açamadık, yağsın tabii de, bitkilerim hastalanacak diye korkuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım, Adana da bugün tam bir felaketti. Çiftçilerimize büyük zarar vermemiş olmasını dilerim. Önce şiddetli bir fırtına; öyle ki balkon kapısı kapatmaya gücüm yetmedi, cam başıma geçecek diye çok korktum; ardından sağanak yağmur. Ziya Paşa Bulvarı kanala döndü bir anda. Temmuz'da böylesini ben de hatırlamıyorum. Hayırlısı diyelim... Sevgiler... Düzenleyen maki01 : 14-07-2009 saat 15:56 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Dün gece İstanbul'da da hava kötüydü, rüzgar okadar sert esti ki, salıncağı ayaklarından bağlamak zorunda kaldım, sabaha kadar da pek uyuyamadık. Açmış güllerim, sardunyalarımın çiçekleri kopup gittiler, neyseki dallarda fazla bir zarar yok. Yağmur zarar verecek boyutta değil de, benim rüzgarlı teras uçtu gene ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun sevgili Bennur, şu anda Da Vinci Learning TV. de dünyanın geleceği ile ilgili iklim değişikliği tahminlerini veriyor, inanılır gibi değil, sera gazı etkisinin dünyamızı nasıl etkileyeceği konusunda geliştirilen çalışmaları anlatıyorlar. Bize hep masal gibi gelen söylemler yavaş yavaş gerçekleşiyor, sevgili Hayrettin Karaca, "Türkiye çöl olmasın" derdi, hepimizin yapabileceği şeyler vardır dünyamız için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Gözüm korktu Cumhur bey, iki defa bilgisayarımı yaktım bu yüzden. Bakın sizin de çok seveceğiniz fotoğraflar çektim, sabah uyanıp kapıyı açtığımda gördüm bu sevimlileri, inanılmaz güzel şeyler, ama öyle korkaklar ki, nereye saklanacaklarını şaşırdılar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitki ve hayvan başlığı ile ben olsam bu iki fotoğrafı galeriye yüklerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Kaybettik
|
Cumhur Tomba haklı sevgili Adalet o kedicik ne güzel, ne şirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
|
Adelet Hanım, Bence ikinci fotoğraf harika. Lütfen onu galeriye yükleyin. Bitkilerin canlılığı, aradan kedinin şaşkın mı muzip mi bakışları. İstesenizde o pozu yakalayamazsınız. O poza yazık etmeyin. 92907 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Kediler çok sevimli ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu sabah çayımı sizin bahçenizde içtim. Kedilere bayıldım, liliumları seyrettim, lisinthusların başında bekledim belki açar diye. ![]() Misafirperverliğiniz için çook teşekkür ederim sevgili Adalet hanım, şimdi de Güler hanımınkinden başlayarak diğer bahçelere bir göz atayım izninizle. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|