![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop'um, bana gönderdiğin potentillanın güzel çiçekleri solduğunda tohumlarını bir umut diyerek saksının içine ufalamıştım. Bak bir dolu potentillam oldu ![]() ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 21-08-2012 saat 14:07 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
8-10 kök kadar mısır ekmiştim, bize yetecek kadar mısır verdi. ![]() Sakız kabak çok güzel çıktı, haftada 3-4 kabak verdi, bir tanesini tohumluk bıraktım. ![]() Bu sene hıyarlar hastalanmadı, erken yaprak yanıklığı var ama bunun kalsiyum eksikliğinden kaynaklandığını öğrendim, seneye kalsiyumu yapraktan vereceğim. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Her yıl dolma biber ve patlıcan konusunda kandırılıyorum. Bu sene de dolma biber fidesi olarak aldıklarım kapya biber çıktı ![]() ![]() Diğer biberler. Bazı köklerdekiler kıvrım kıvrım oluyor, nedenini anlayamadım. ![]() ![]() Yedi kardeş süs biberi. ![]() Bu da benim en sevdiğim süs biberi, çıtır çıtır, öyle deli acı değil, salatalarda mükemmel oluyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçekler harika da! Ben Karpuzla, Nehir Çiçeği' ni daha çok beğendim. Gerçekten o ne güzel renk öyle. Belliki tadıda güzel. Nehir kızımız keyifle yediğine göre. ![]() Benim solanumda açacak açmayada, galiba eylülü bulacak. Hala tomurcuklanma yok çünkü. Hostalar birde kokulu değil mi ustam? Onlarda çok albenili bitkilermiş. Adalet Hanım; Ellerinize sağlık. eşim ve ben selam ve sevgilerimizi yolluyor, güzel torununuzun gözlerinden öpüyoruz. |
|
|
|
![]() |
|
|