View Single Post
Eski 16-08-2012, 20:42   #3251
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Çiçekler harika da!
Ben Karpuzla, Nehir Çiçeği' ni daha çok beğendim.
Gerçekten o ne güzel renk öyle. Belliki tadıda güzel. Nehir kızımız keyifle yediğine göre.

Benim solanumda açacak açmayada, galiba eylülü bulacak. Hala tomurcuklanma yok çünkü.

Hostalar birde kokulu değil mi ustam? Onlarda çok albenili bitkilermiş.

Adalet Hanım;
Ellerinize sağlık. eşim ve ben selam ve sevgilerimizi yolluyor, güzel torununuzun gözlerinden öpüyoruz.
Orhan bey, bahçelerin bahardaki tadı kalmadı ama ne yapalım, idare ediyoruz işte.

Karpuzumuz gerçekten çok tatlıydı, ben bile şaşırdım, çok fazla sulamamaya dikkat ettim, tam da zamanında hasat etmişiz.

Solanumlar zaten Ağustosta yoğun açmaya başlıyorlar, Eylül Ekim gibi çok daha coşkulu oluyorlar, cosmoslar gibi.
Bitkimiz kurtuldu ya bana yeter, bu sene açmasa da üzülmezdim inanın.
Sizinki de yakın zamanda açar artık, yavrucak yağmurdan fırtınadan gözünü açmaya vakit bulamadı ki ne yapsın.

Alıntı:
Hostalar birde kokulu değil mi ustam? Onlarda çok albenili bitkilermiş.
Estafurullah efendim, ben haddimi bilirim, usta olabilmek için daha on fırın ekmek yemem lazım, benden olsa olsa çırak olur daha
Hostalar her bahçede olmalı bence, yaprakları da güzel, kokulu çiçekleri de harika.

Ben de sevgili eşinize ve size selam ve sevgilerimi gönderiyorum, sağlığınız, mutluluğunuz daim olsun.
Nehir ellerinizden öpüyor.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön