![]() |
|
![]() |
#2222 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım, ne güzel fotoğraflar eklemişsiniz. O gün, Güler Hanım'ın korku filmi gibi acemborusu macerasından konuşmuştuk ama sizin pembe çok güzelmiş. Zaten tüm olumsuzluklarına rağmen, çiçeklerine dayanamayıp dikiyoruz (ben yine de saksıdan çıkarmaya cesaret edemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Adalet Ablacığım hep söylüyorum site sensiz çok sessiz bahçelerimiz hem yetim hem öksüz,ha bu ara da daha nice 100.sayfalara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım, göndermeyin de yine saksı aramayayım. Benimki ümitsiz hale gelirse sizden isterim, teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Ağaç Dostu
|
Yorumların en harikası, en güzeli. Dünyaya geldiler, coşup taştılar; Güldüler, eğlendiler, anlaştılar; Bir kadehte sızıverdiler bir gün Ölüm uykusunda kucaklaştılar. (Ömer Hayyam) dan Adalet Hanıma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
çok çok güzel çıkmışsınız bize de gelsenize |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu beşlinin arasında olmayı çok isterdim hepiniz de çok güzel çıkmışsınız kısmet başka zaman inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Seyircisi olduğum bu oyunlarıdan biri de, Poker. 5' er kağıtla oynanır. Poker' de en değerli kağıt grubu, ''Renk'' diye adlandırılır. Ondan sonraki değerli kağıt grubu da, içinde dört birliyi bulunduran gruptur. Ona da ''Kare As'' denir. İşte yukarıdaki fotoğraflarda, sizler bazen beşli ''Renk'', bazende dörtlü ''Kare As'' gibisiniz. ![]() Nazar değmesin. ![]() Adalet Hanım; Sizleri bahçenizde görmek ne güzel. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Adalet hanım , başınız sağolsun.Yüreğinizin nasıl yandığını tahmin edebiliyor size ve ailenize sabırlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Adalet Ablacigim bahceni gezeyim diye baktim cok aci bir haberle karsilastim. Basin sagolsun, Allah sabir versin ablacigim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Adalet hanım.Başınız sağolsun.Allah sabırlar versin.Çok üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
sevgili Adalet ablacım başınız sağ olsun ,çok üzüldüm şok oldum hiç tanımadığım biri için bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmemiştim .teselliye kelimeler bulamıyorum, yok ta zaten sadece Allah tan size çocuklarınıza ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum .Allah rahmet eylesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Allah yardımcınız olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili Adalet hanım başınız sağolsun.Allah sabır versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Adalet Ablacığım başınız sağ olsun mekanları cennet olsun Allah başta siz ve sevenlerine sabırlar versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Adalet hanım başınız sağ olsun,Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Adalet Ablacığım, Şimdi gördüm ben de Eşinizin mekanını Allah(C.C.)cennet eylesin..Başınız sağolsun..Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen söyleyin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım, bu çok sevdiğimiz bahçeye baş sağlığı mesajı yazmak hiç aklımıza gelir miydi ? Tekrar başınız sağolsun diyorum. Çok uzaklardan da olsa hepimiz acınızı paylaşıyoruz. Eşinize rahmetler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevgili adalet hanım allah sabır versin...eşinizin mekanı cennet olsun...rabbim size dayanma gücü versin...dualarımız sizin için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2010
|
sevgili adalet hanım;sayfanızda gezinirken acı haberi gördüm..Size ve sevenlerine ALLAH'tan sabır dilerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-10-2009
|
Adalet Hanım başınız sağolsun.Acınızı paylaşıyor,sabırlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sevgili Adalet hanım Bahçenizi bir gezeyim dedim, üzüntüyle baş sağlığı haberlerini okudum. Yeri burası değil biliyorum ama diğer sayfaya geçmeden yazmak istedim. Acınızı yürekten paylaşıp allahtan sabır diliyorum.Keşke yanınızda olup size destek olabilseydim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
merhaba adalet hanım bahçenize gerçekten çok emek vermişsiniz sizde çiçekleriniz harika özellikle gülkolik olarak güllerinize hayran kaldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
buarada yeni gördüm başınız sağolsun Allah sabır versin acınızı tüm üyelerle paylaşıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Sevgili Adalet başınız sağolsun.Allah size sabır versin, cennet mekanı olsun inşaallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili Adalet hanım başınız sağ olsun Allah sabırlar versin size.Bu satırları yazmak çok zor Allah yardımcınız olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|