![]() |
|
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
|
Ülker hanım, bizim burada pazara gelen çiçekçiler satıyor. Fidelerin büyüklüğüne göre 1-2 lira. İzmir'de kolay bulursunuz. Bulamazsanız bir Salı ya da Cuma buyrun, beraber alalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar güzel ve içten bir teklif, teşekkür ederim Sevgili Defne Hanım. Bizim çiçekçiler de yok yok maşallah, ben şimdiye kadar, yetiştirebileceğime inanmadığım bitkileri almaya kıyamıyordum. Şimdi profesyonel yardımlar alabileceğim harika insanlarla bir arada olduğuma göre, cesaret edebileceğim. Teklifinizi çiçek almak için değil de, bir bardak çay içmek için saklı tutuyoum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
|
Yine yağmur başladı, ama öyle güzel yağıyor ki, gök gürültüsü yok, fırtına yok, sanırım büyük bir yağmur bulutu geçiyor üzerimizden. Terasta bir süre seyrettim, sıcaktan bunalan dostlara yağmur serinliği gönderiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
|
Biliyormusunuz, kahvehanemiz kapalı olduğu için sohbetleri bahçelerimize taşıdık. Kahvehaneyi hiç mi açmasak ne ![]() Fotoğraflar bir fotoğraf sitesinde yayınlanmayacak kadar kalitesiz sevgili Ülker, kedicikleri daha uygun bir açıdan aynı espri ile yakalayabilirsem ve de ben o anda doğru fotoğrafı çekebilirsem çok mutlu olacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Adalet hanım, Bizler profesyonel değiliz. Önemli olan o anı amatör bir ruhla yakalayabilmek. Dünyanın en profesyonel fotoğrafçısı o kedinin pozlarını çekse bence o poz hiç bir şeye değişilmez. Deneyin, uğraşın isterseniz. Bakalım öyle güzel bir poz yakalayabilecek misiniz? Saygı ve sevgilerle. Hatta kahvehane açılınca orayada bekleriz sevimli kedimizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Oyyy oy, ben o pembiş murnunu yerim, hepsi çok şekerler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Günaydın Adalet ablacığım,çayımı alıp kahvehaneden şööylee bi sizin bahçeye uğradım.Onlar da ne öyle ne şeker bu minikler harika pozla yakalamışsınız,biraz seveyim dedim yaramazları ama hemen kaçtılar ![]() Hepiniz lisilerden söz edip beni çıldırtmak istiyosunuz anladım ![]() Güzel bi bahane çıksa da İzmir'e gitsek diye bekliyorum şimdi.Şart oldu lisi almak,daha almak istediğim o kadar çok çiçek var ki ne yapacağımı şaşırdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım, olur mu hiiç...siz elceğizlerinizle fotoğraflarını çektiniz diye sevdik kedicikleri. Hani el emeğiniz var ya, o bakımdan... ![]() Güzel kıvırdım mı? Mormenekşe, İzmir'de bizler varız, seni lisisiz bırakır mıyız hiç. Hem Adalet Hanım'ın bahçesi de bizim sayılır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlarım, hoş geldiniz, bu gün lisim açtı, ama bilin bakalım ne renk, o kadar iddia ettim sarı değil diye, sarıymış meğerse. ![]() ![]() Belki rengini değiştirir, keşke elimde olsa da göndersem sevgili Mormenekşe, bendekilerin hepsi de çiçekte artık. Kahvehanemize geliyoruz sevgili Jineop teyzesi, bakalım korkmadan gelebilecek mi? Sevgili Ülker, bana da iş oldu yani, elimde makina dakikalarca peşlerinden koşuyorum, nerede yakalarsam basıyorum deklanşöre. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Sevgili Adalet hanım, ama baksanıza nasıl da şeker, çok da ürkeğiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Bir tane glayölüm açmış, çok keyifsiz. ![]() Hazeran tohumlarını biriktiriyorum, inşallah yağmur çürütmemiştir. ![]() Kanarya gülüm havaları serin görünce yeniden çiçeklenmeye başladı. ![]() Nehir'imin küçük şeftali ağacındaki şeftaliler olmaya başladılar, gelip kendisi kopartsın keyifle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon, Kiraz, hoş geldiniz. Benim lisi renk değiştiriyor sanırım sevgili Limon ![]() ![]() ![]() Ne dersiniz pembeleşir mi? Gazanyalar Cemo arkadaşımızın hediyesiydi sevgili Kiraz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
|
Minik Abutulionum açtı, rengi harika. ![]() http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=33709 http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=33709 Bunları galeriye yüklemiştim, kendi bahçemde olmazsa çok üzülürüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|