![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Hop hop hoppp...neler oluyor burada bakayım ![]() Yok öyle bizi bırakıp gitmek. Bahceni ve seni görmeden duramam ki ben ![]() Burada fotoğraf olarak gördüğüm her kare, seninle bir paylaşım ve seni hissetmek benim için. Bahçeyi satarsan senden uzak kalırım korkusu sardı birden beni. ![]() Elbet yine görüşürüz, lakin burada bahçeni görmek, her an seni görmek, senden haber almak benim için. (Diğer bahçe sahibi, balkon sahibi arkadaşlar için de aynıdır hislerim)Epeydir siteye girememiştim, bugün bir bakayım dedim ki, o ne ![]() ![]() Sen hep burada kal cannnnnn ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemi geldip gördün, avuç içi kadar yerle didişip duruyorum. Hatırlarsan geçen sene sabahın köründe yolda kalmıştım, dağın başında kurtarma bekledim. Yine de sen bakma esip yağdığıma, "Sahibinden satılık" afişini yazdırdım ama asmaya bir türlü elim varmadı. Kafam çok karışık be cemo... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Çok Sayın Adelet Yağcı hanfendi. Bugün formmu gezerken sizin paylaştığnız bahçeyi satmak gibi bir düşünceniz olan mesajı okudum. Ben henüz bu formda çok yeni bir üyeyim ayni zamdada yeni, yeni bahçe kuramya çalışan biriyim. Ben sizi daha bu formma üye olmadan taaa yaklaşık 2/3 yıl önce tanıdım sayılır nasıl derseniz nette gezerken bitkilerle ilgili bazı paylaşımlar ararken sizin sayfanızla tanıştım ve ondan sonrada ağaçlar netle tanıştım yani demem şuki siz vesile oldunuz benim burdaki güzel yürekli arkdaşları tanımama Ve üye olduğum günden beri sizin paylaşımlarınızı, notlarınızı büyük bir merak içinde takip ediyorum ve her seferinden sizden nekdar çok öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum. Kısacası siz ve sizin gibi güzel yürekli insanlara biz yeni üyelerin çok ihtiyacı var bilmemki düşüncelerimi anlatabildimmi? Size sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum kendinize iyi bakın. Düzenleyen 06dilek : 16-05-2014 saat 14:13 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne kadar mutlu oldum, demek benim paylaşımlarım vesile oldu forumla tanışmanıza. Gerçekten bu forumdaki dostluklara paha biçilemez, her birinizin yaşamımda çok büyük yerleriniz var. İnşallah bir toplantıda yüz yüze tanışma fırsatımız olur. Doğa dostu tüm üyelere elimden geldiğince bildiğim, denediğim her türlü bilgiyi seve seve paylaşırım. Benim de sizlere, beni onurlandıran, güç veren paylaşımlarınıza ihtiyacım var. Hafta sonunu yine yaylada geçirdim, sizler için yeni fotoğraflar çektim, beğenecenizi biliyorum ![]() İçten sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mayısın ilk haftası sürekli yağan yağmur nedeni ile bahçeye gidememiştim. Hafta sonu yine erkenden yollara düştüm, bolca da fotoğraf çektim. Önceki haftanın fotoğraflarından farkı biraz daha gelişmiş olmaları. Mayıs gülleri ile başlamak istiyorum. Bu gülleri toplayıp biraz şurup biraz da reçel yaptım. Fotoğraf kıvamına geldiklerinde onları da fotoğraflayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 23-05-2014 saat 20:40 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Tek kelime ile harika, çiçekte en sevdiğim renk mavidir. Senin bahçende mavinin senfonosi çalıyor. Ben de büyük bir zevkle dinliyorum Eline, emeğine,kesene gönlüne sağlık.. sevgilerimle........ |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Demek ki neymiş; "Nazar etme ne olur çalış senin de olur" ![]() Güzel dileklerin için binlerce teşekkür canım, benden de sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili adalet yağcı, inanın bahçeniz harika ,elinize emeğinize sağlık.bütün çiçeklerinize bayıldım. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. Hani bir laf vardır, "Adım Hıdır, elimden gelen budur" aynen öyle işte ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili CAN Adalet Hanım etmeyin eylemeyin bu güzellikler için bu ev-bahçe satılmaz inanın. Hobi için, ruhu dinlendirmek için birebir gerçekten. Zorlandığınızı biliyorum baktınız daha çok zorlanıyorsunuz bitkilerinizi azaltırsınız. (Dedim ama dediğime ben de güldüm sonradan hangisini gözardı edebiliriz ki?) Maşallah, ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel; tekrar baktım en güzeli hangisi diye. Hepsi en güzeli Adalet Hanım. Ellerinize, gönlünüze sağlık. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine'ciğim, çoook haklısın. Keşke seninle komşu olsaydık, birbirimize yardım eder işleri yorgunluğu azaltırdık. Sen de biliyorsun, bahçe yapmak zor iş, hele de düzenli bahçe yapmak benim gibiler için neredeyse imkansız. Olduğu kadar idare edeceğiz, götürebildiğim yere kadar devam edeceğim. Güzel dileklerin duaların için binlerce teşekkür canım. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Ah keşke sevgili Adalet Hanım. Ne kadar güzel olurmuş. Tamam ben komşu olmaktan vazgeçtim ah keşke yakın olsaymışız.Bahçe tabi ki kolay bir iş değil emek, çaba, iş, ilgi ister. Hele hele düzenli bahçe, ben de mümkün değil olamaz. Sevdadan, nereyi boş bulur isem dikiyorum.Dediğiniz gibi olduğu kadar, götürebildiğimiz yere kadar inşallah Sevgili Adalet Hanım. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Yüreğinize,emeğinize sağlık...Çok güzel bir bahçe...Rengarenk... |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saglikli günlerde afiyetle tüketin insallah, sifali bereketli olsun. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Hafta sonunu yine bahçemde geçirdim. Tüm bahçeyi güzelce suladım, yarım saat sonra yağmur yağmaya başladı. Ne vardı beni uğraştırmadan yağsaydı ya ![]() Yağmurdan sonra fotoğrafladıklarım. ![]() ![]() Jienop'umun hatırası Potentilla açmaya başlamış. ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
Çocukken kahvaltımızda gül reçeli ve tereyağ eksik olmazdı benimde en çok sevdiğim ikilidir bunlar. Ama son zamanlarda şekerim braz yüksek olduğundan biraz aramıza mesafe koyduk tatlılarla. Sizin tabaktaki mis kokulu reçeli görüncek insan tatmadan geçemiyor onun içinde ben burdan minikte olsa payımı aldım Elinize, gönlünüze sağlık.Allah sağlıcakla yedirme nasip etsin. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım maşallah maşallah!.. Ellerinize, emeklerinize sağlık ağız tadı ile afiyet olsun. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili adalet hanım,ellerinize sağlık. reçeliniz çok güzel görünüyor.göz hakkıdır diye önce bir parmak reçelden tattım.sonra şurubunu koklayıp bir yudum içtim.tadına kokusuna doyum yok.rengide çok hoş olmuş.sizde sağlık ve afiyetle tükedin... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ohhh ellerine sağlık ablacığım sanki kokusu taaa buraya kadar geldi. Afiyet bal şeker olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
reçel ve şerbet harika görünüyor yorulduğunuza değmiş mis gibi kokarken yemeside ayrı bir tat veriri insana afiyet olsun. bir kaşıkta ağaç dostları için yerseniz bizde sebeplenmiş oluruz. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz Orhan bey. Sahiden de hep böyle kalsalar keşke, yazın acı sıcağı başladığında bu canlılığı göremiyoruz ne yazık ki. Sizin bahçeniz yazı da nemli geçiriyor, yaylada yaz sıcağı gündüz 45 °C buluyor, su problemini de eklersek zavallı bitkileri düşünün artık. Pervane yasemin 4 yılda kocaman oldu, çok çabuk gelişiyor, çiçek kokusu da çok güzel ama, klasik yaseminin kokusu hiç bir çiçekte yok. Yayla kışına dayanamaz diye düşündüğümden klasik yasemin dikmemiştim, demek ki oluyormuş. Mavi yasemin de harika oluyor denediniz mi bilmiyorum, ben iki defa diktim sert kışa dayanamadı. İyi dilekleriniz için teşekkürler ediyorum. Selâmlar ve sevgiler.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|