![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Sevgili Güler hanım, Ortancalarınıza ve dahlialarınıza bayıldım. Bu güzelliklerin karşısında hiç yorgunluk falan kalmıyodur galiba. Sizi takip ediyorum çok emek veriyorsunuz ama karşılığını da alıyorsunuz. Ellerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güler ablacığım hepsi de çok güzel bahçen her zamanki gibi muhteşem hele de kokulu karanfiller ve ceylanlar harika ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Aman nazar deymesin binkere maşallah sevgili güler hanım, tan vakti nekadar güzel kokar orası. Orda olmak için neler vermezdim emeklerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Güler Ablacığım senin bahçen için yorum yazmakta zorlanıyorum. Her seferinde nutkum tutuluyor, ne yazacağımı bilemiyorum. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler. Uzun yıllar boyunca bu güzellikleri yaşaman ve yaşatman dileğiyle, sevgiler... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Sevgili Güler Hanımcığım havaların ısınmasıyla renk cümbüşüne dönen bahçenizde sizden izinsiz yine bir tur attım şöööyle . Gözüm gönlüm açıldı. Sizin verdiğiniz sardunyalarda pembe pembe bakıyorlar balkonumdan etrafa. Kışın dondan iki kök kurtarabilmiştim. Aksi gibi ikiside pembe ama biri sakız. Onlara baktıkça size teşekkürlerimi gönderiyorum. Sevgiyle kalın..... |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Bu çiçekte çok güzelmiş, adını biliyormusunuz? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Of of of... İçim açıldı cıvıl cıvıl renkleri görünce. Burada bir haftadır şiddetli yağmur olunca bahçe sanki sonbahar havasına büründü. Çiçek açmış bitkiler yağmurun ağırlığıyla yerlere yattılar, çimler uzadı-ıslak biçilemiyor. Domatesler bu kadar suyu görünce meyveden çok yeşile gittiler. Tuhaf bir yaz mevsimi yaşıyoruz, bir hafta çok sıcak-nemli, bir hafta serin yağışlı. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Küpe çiçekleri, petunya hele de mavişler müthiş Güler ablacığım bahçen güzellikler sergiliyor yine ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir of of of... da benden, gel de bu güzellikleri görüp mest olma. Meyveler de olmaya başlamış, biz hâlâ yaz sıcağını yakalayamadık, içerisi 20 °C dışarısı bir kaç derece daha düşük, neredeyse soba yakacağız, siz yazı yarıladınız. Bütün yıl çekilen eziyetler bitti, bundan sonra keyfini sürmek kalıyor, mutlulukla sağlıkla. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili güler hanım,inanın bahçenizi zevkle geziyorum hayranlığım kat kat artıyor. Sevgi emek böyle birşey insan yeterki istesin. Kocaman yüreyine sağlık bizlerle bu güzelliyi paylaştığın için. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
|
|