![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Güler hanım, 2001 nolu mesajdaki ilk fotoğrafda sardunyaların yanındaki tek saksıda olan çiçeğinizin ismini öğrenebilir miyim? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bütün çiçekleriniz harika, özellikle güller ama bu çiçekte harika görünüyor Güler Hanım. 1 ay kadar önce Balıkesir'de bir evin camında görmüştüm, gözüm kalmıştı ama utanım kapıyı çalıp adı nedir bu çiçeğin diye soramamıştım, kısmet sizeymiş.Teşekkur ederim.Soğanlı bir bitki mi? Ekim zamanı geçti mi acaba? Bir tane de ben edinsem hiç fena olmaz ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, Vallahi size hayranım. Ben haftalardır uğrşıyorum, bir balkonumu şenlendirip hale yola sokamadım, hala plastik yığını goruntusunde. Siz koskoca bahçeyi cennet haline sokmuşsunuz. Geliyorum bilgisayar başına bir sizin bahçeye bakıyorum, ağzım açık kalıyor sonra gidiyorum balkonuma beni rezil ettiniz konuya komşuya diye kendi çiçeklerime kızıyorum. Yok anacım çiçekler benimle mutlu değiller. Tohumdan ekiyorum olmuyor , sogandan dikiyorum olmuyor, hatta kolaya kaçıp pazardan alıyorum yine bu güzel goruntuleri yakalayamıyorum. Acaba benim bitkiler çok ihtimamdan mı çiçek açmıyor sadece yeşilin her tonunu sunuyorlar bana Bir sonraki aşama olarak sizin çiçeklerin fotoğraflarını printerdan basıp benimkilerin yanına koyacagım, bakıp bakıp feyz alsınlar diye ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İşin sırrı burada http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=1905 |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
Muhteşem gülleriniz var, imrenmemek elde değil. Hani demiştiniz ya istediğiniz olursa söyleyin diye, işte utanarak da olsa söylüyorum güllerden çok istiyorum hele o ilk gül var ya o beni mestetti ( Dışı sarı içi bordo bukleli ) bilmiyorum mümkünmü ama, ne zaman olursa beklerim. Hoşçakalaın. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|