![]() |
|
![]() |
#1671 |
Ağaç Dostu
|
Güler hanım,resimleri yüklemeye çalışırken beni unuttunuz. ![]() Bu arada ismini bilmediğiniz çalı CISTUS a benziyor. Sn. limonun eklediği resim. forumdaki mesaj |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Ağaç Dostu
|
Halamın bahçesinde çekildi bu resim,vagelya ağaçlarını göstermek istedim size,resim 2006 yılına ait...Halam çalının alt kısımları sürekli budayıp ağaç formu vermişti. Ayrıca bahçede ailemizin en güzel iki böceği geziyor. ![]() Elinde çiçek olan benim oğlum,resimde 5 yaşında. İkinci resim de benim bahçemdeki ve sayenizde adını öğrendim güzellik,henüz minicik, 45- 50 cm .boyunda. Acaba sizin çalınız kaç yılda bu boya ulaştı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Moderatör
|
Benim vangelyamda aşağı yukarı sekiz senelik vardır. Daha da büyüktü, ama bahçeye ot yolmaya gelen işçilerden biri, çok kol atmış diye hiç sormadan kendince budamış. Çok kızmıştım, kuşa döndürdün diye. Doğal haline daha gelemedi diyebilirim. O hali çok güzeldi. Bir de kırmızısını bulmuştum, çiçek rengi çok güzeldi. Onu da hatırını kıramayacağım bir aile büyüğümüz istediği için saksısı ile vermek zorunda kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|