View Single Post
Eski 12-05-2009, 19:26   #1633
Goncagül
Ağaç Dostu

Goncagül's Avatar

Giriş Tarihi: 02-03-2009
Teklifiniz için çok teşekkür ederim Güler Hanım. Bahçemiz için aslında sitede araştırdıkça fikir sahibi oluyorum. Ben daha geçen sene başladım. Önce bir kaç tane gül, meyve fidanı diktim. Sonra komşumun sayesinde bir kaç çiçek sahibi oldum. Onun bahçesinden benim tarafa geçen çiçekler bana yardımcı oldu. Daha sonra Ağaçlar net aracılığıyla soğanlı bitkiler aldım ve diktim. Aynı zaman da 2 yıldır sebze yetiştiriyorum bahçemizde. Fazla olmasa da bize yetiyor. Bahçemiz 700-800 metrekare civarında. Aslında yapmak istediğim çok şey var ama fırsat bulamıyoruz. Sizin bahçenizde gezindikçe ben de yapmak isteyipte yapamadıklarımı görüyorum. Daha yapacağım çok şeyler var. Azimliyim, ama herşey birden olmuyor. Bazı şeyler zamanla imkanlar doğrultusunda. Bahçemiz de organik çilek yetiştiriyorum. Yaklaşık 50 metrekare olanda ekili çileklerim. Osmanlı çileği olduğu zannediyorum burada öyle diyorlar.

Siz o güzellikleri fotoğraflayıp bizimle paylaşarakta yardımcı oluyorsunuz. Biz de sizleri örnek alıyoruz.

Goncagül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön