![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün sevgili Güler hanım ve Oğuz beyin bahçesini ziyaret ettim. Maksadım değerli insanlarla yakından tanışmak ve Güler hanıma geçmiş olsunlar dileklerimi sunmaktı. Maalesef görüşemedik. Onlar da doktor kontrolü için İstanbul'a gitmişlerdi. Kapı açık olduğu için bahçeyi gezdim. Inşallah, yakında yine gidecegim ziyaretlerine. Çünkü çok yakınlarına taşınmışız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Geçmiş olsun şifa diliyorum selamlar sevgiler abla. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Maşallah! Bahçeniz harika, her gün girip girip sayfalara bakıyorum. Hem görsel açıdan hemde yazılı olarak epey bilgi var. Bu arada çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Çalışma saatlerim hiç belli değil bazen sabah erken bazen öğleden sonra oluyor. İnşallah işler kolaylaşsın, havalar ve bahçe iyice bir düzene girsin o zaman gelirsiniz hem tanışır hem de balkonda çayımızı içeriz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Güler hanım geçmiş olsun. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Tontişimizin sayfası öksüz kalmış. Azıcık güllerine bakıp kıskanmaya gelmiştim. Öpüyoruz kocaman |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Bir yıl içinde uğranmayan bahçeler halka mı açılıyordu. Üç hafta kalmış... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Güler Hanım Oğuz bey inşallah sağlığınız sıhhatiniz iyidir bir aydır henüz bir gelişme yok bahçenizle ilgili haberler ve görseller konusunda. Bir an önce iyileşmenizi diliyoruz. Selamlar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
10 Dönüm arazi mükemmel , inanın size imrendim Güler hanım , ben 250 m2 bahçeyi bir şekle sokmak için 2 senedir uğraşıyorum , sizin 10 senelik çabanızı düşünemiyorum bile . Bahçenizin fotolarını hep ilgi ile izledim , her köşesinden emeğinizin karşılığını aldığınızı gördüm hele o sardunyalarınız ! Tebrikler. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler hanım; Ellerinize sağlık. Gerçekten çok güzel bir bahçe olmuş. Tüm bahçeyi gezmek , sayfadaki yoğun mesaj trafiği nedeni ile zor olsada , zaman ayırdım ve baktım bu güzel bahçeye. Yüreğinizdeki sevgiye, size en güzel görüntülerini sunarak cevap veren bitkileriniz içinde, sevenleriniz ve sevdiklerinizle , sağlıkla yaşayın inşallah . Sevgiler |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım ben bahçe falan istemekten vazgeçtim. Böyle bir değişimi gerçekleştirmek her babayiğidin harcı değil. Gerçek söylüyorum, bütün işleri sadece ailenizle mi yapıyorsunuz? Hiç destek almıyor musunuz? İnanılmaz bir bahçe, tebrik ederim, az emek değil. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2008
|
Günaydın,
Alıntı:
Ben senin balkonda açan turuncu renkteki Kliva nın renginde bulamadım çiçekçilerde genelde kırmızı var.Ama öğrendimki taze tohumlardan da üretilebiliyormuş.Acaba bana tohum konusunda yardımcı olurmusunuz?Ama ben bu çiçeğin neresinden,nasıl ve ne zaman tohum alındığını bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderatör
|
kartopu
Kartopu'nun görünüşü. Balkon her sabah yıkanıyor, akan sular yerde ekili glayör soğanlarını çürütüyordu. Onları korumak için yalak yapmak gerekti. Yeni bahçe tanzim eden arkadaşların dikkatine.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Güler hanimiyi günler. Basim her dara düstügünde acip sizin bahcenizden bilgi aliyorum. Benimicin adeta bir ögretmen gibi oldunuz diyebilirim. Bu günlerde topluca bir gül dikme planim var aralarina da sizin 184.mesajinizdaki gibi cakil taslari sermeyi düsünüyorum. Ancak güller bombeli bir formda büyüsün istiyorum. Sanirim siz cakil tasini tam güllerin dibine dökmediniz ve ciceklerin etrafini bir seyle cevirdiniz. Resimden tam emin olamadim detaylari bir de size danisayim dedim. Bir de bazi ortancalarimin dibine malc olarak bildigimiz agac talasindan serdim acaba havasiz mi kalir diye de süpheye düstüm sonra. Bunu da size danisayim dedim. Manolyalarin dibine de malc malzemesi olarak agackabugu ya da cakil tasi konabilir mi? Cünkü manolyalarin kökü yüzeye cok yakin diye biliyorum. Cok mu sordum acaba, özür dilerim. Ama o kadar kibarsiniz ve her soruma sabirla yanit veriyorsunuz. Cok tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|