![]() |
|
![]() |
#6332 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kuruduktan sonra birde vernik atalım hem daha güzel durur hem daha dayanıklı olur. Bi ballı karidese yaparım vallah ![]() Nagihan duymasın beni boşar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6334 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2013
|
Bayıldım bayıldım bayıldım. Tek kelimeyle harika. Manyasın toprağını seviyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6335 |
Moderatör
|
Sevgili bebe06, ne güzel bir haber bu. Balkonda otururken Kızıksa'nın ışıklarını seyrederim ışıl ışıl. İstanbul'a gelirken bazen yolu değiştirir Muradiye köyünden geçerim. Gönen'i komşu kapısı yaptım sık sık kargo göndermeye giderim, Lilium arkadaşımızı ziyaret ederim. Buyrun gelin, beraberce çay içeriz bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6336 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Tekrar tekrar geziyorum bahçeyi ellerini sağlık abla. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6337 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2013
|
Bahceniz gercekten cok guzel Guler hanim emeginize saglik. Her kosesinde ayri bir ozen var keyfini cikartmaya bakin her dakikanin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6339 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6340 |
Moderatör
|
Ne güzel uğraştır sayın doztayfundil, üstelik siz daha çok gençsiniz. Eminim ki ileride harika bir bahçeniz olacaktır. Bu akşam vaktim yok, yarın yola koyulacağım ama en kısa zamanda bahçenize girmeye gayret edeceğim. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
ablacım günaydın nasılsınız dört gözle güzel resimler bekliyorum ![]() yolladıgınız clematis çok güzel büyüyor çok teşekkür ederim esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6342 |
Moderatör
|
Bugün İstanbul'dan Manyas'a döndüm. Bahçeye girdiğimde gül , filbahri, hanımeli karışımı harika bir koku denizine dalmış gibi oldum. Kameriyedeki kokulu sarmaşık gülünün bütün goncaları kıpkırmızı açmış, harika bir görüntü sergiliyor. Diğer taraftan da renk renk clematisler tırmanmış, kocaman çiçeklerini açmışlar. Yarın sabah inşallah bol bol fotoğraf çekerim. Sardunyalarım da hizaya girmeye başladılar. Yeni misafirlerim calibrocha lar da askıdaki yerlerini aldılar. Bahçe yavaş yavaş oturuyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6343 |
Moderatör
|
Pekçok fotoğraf çektim, ancak sık sık kesilen elektrik yüzünden yükleme fırsatım olmadı. Bahçedeki güller çok güzel açtılar, her taraf mis gibi gül kokuyor. Bir yanda sarı güller, diğer yanda kırmızılar, eflatun, sıklamen renkli olanlar ve alev alev yanıyormuş hissini veren çok güzel güllerim var. Ne yalan söyleyeyim, güllerim ile övünüyorum. Siz ne dersiniz, güzel değiller mi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Güler Hanım; gülleriniz harika, tablo gibi maşallah!.. Şu daha, bu daha güzel diyemeyeceğim hepsi çok güzel, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6350 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Güler Hanım, hepsi o kadar güzel ki tekrar tekrar bakıyorum çektiğiniz fotoğraflara. Ama 1. fotoğraftaki güle bayıldım. Gerçekten dediğiniz gibi "Alev alev yanan" bir gül. Gözümü ayıramadım. Tabii ki her birine kocaman bir maşallah. Emeğinize, ellerinize sağlık. Düzenleyen mandalinleerik : 16-05-2013 saat 09:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6358 |
Ağaç Dostu
|
Evet arkadaşlar cenneti görmeyen var mı? Cenetten kareler.. Bak bak burnunu çek, Kokuları taaa gönene geliyor Hangisini beğeneceğimi şaşırdım, Beyaz enzimden alsaydım bu kadar şarhoş olmazdım, Oğuzz abemwe selvm Kaffam iyse sarkoş oldum ben giddem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|