agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni50706Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-07-2014, 12:10   #1
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Kayıt 08-05-2007

Ve iki mesaj, biz bu üyeyi dövelim
Sevgili lilium, benim siteye üyeliğim 2007 senesinin Nisan ayında.
Kolumu kırmış, hiç birşey yapamadığımdan etrafıma çatıp duruyor, en olumsuz günlerimi yaşıyordum.

Selenn de internette dolaşırken agaclar.net'e rastlamış. Tam da teyzemlik bir site buldum onu hemen kayıt yapayım diye düşünüp beni üye yapmış.
Daha sonra bana " teyze, güzel bir site buldum, burada çok eğlenir, oyalanırsın, seni üye kaydettim ama hemen bir bilgisayar alman gerekiyor" dedi.

Ben de oğluma söyledim bana bir bilgisayar geldi. İlk bilgisayarla tanışmam böyle oldu. Daktilo kullandığımdan yazma işi sorun değildi ama mouse kullanma zoruma gidiyor ve hiç birşey bilmiyordum. Sağ olsun selenn bana yardımcı oldu da tek tük yazmaya başladım.
Diyorum ya; bu sitede insanda bağımlılık yapıyor diye, ben de düşmüştüm bu ağın içine. Ne gecem vardı ne de gündüzüm.

Fotoğraf yüklemeyi de öğrenmiştim (gerçi o zaman Forumdan yüklemediğim için malina'dan zılgıt yediğim gibi, samimi samimi yazdığım için de malum odaya çağrılmıştım) bol bol bahçe fotoğraflarını yükleyip duruyordum.

Kendimi böylesine agaclar.net'e kaptırmam Oğuz'u biraz telaşlandırmış olacak ki bir gün oğlum Hakan'la konuşmasını duydum.
Oğlum da " merak etme baba ben siteye girer bir bakarım nasıl bir yermiş, ona göre hareket ederiz" diyordu.

İşte oğlumun siteye üye olması bu yüzden yani annesi nasıl bir ortama kaptırmış kendini ki dolu dizgin gitmekte.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2014, 15:01   #2
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
malina'dan zılgıt yediğim gibi, samimi samimi yazdığım için de malum odaya çağrılmıştım)
Oh ohh yaşa be malina, Şu kırbacın tadına da baktırsaydın

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2014, 11:41   #3
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Oh ohh yaşa be malina, Şu kırbacın tadına da baktırsaydın
Haaa haaa, işte burada çok yanılıyorsun.

Hani şu çoğunuzun hücre tabir ettiğiniz, sorgu odası dediğiniz yer var ya, aslında o bölüm, insanın kendisini rahatça savunması-anlatabilmesi için verilen bir şans yeridir.
Yanlış anlamalar, yanlış anlatımlar yüzünden oraya davet edilirsiniz. Yönetimden biri size muhatap olur, yazılan mesajın içeriği ve nedeni sorulur. Siz de anlatırsınız, eğer anlatımınız kabul görülürse tekrar Foruma döner yazmaya devam edersiniz, veya yanlış yaptığınızı kabul eder, tekerrür etmeyeceğini yazar yine Foruma dönersiniz.

Oysa benim odaya çağrılış sebebim daha başkaydı, beni koruma amaçlıydı.
Dedim ya, bilgisayarla ilk tanışmamdı diye, sanal alemi de hiç mi hiç bilmediğimden samimi samimi yazmamdan dolayı başıma gelebilecek olumsuzluklardan beni koruma amaçlıydı.

Söylediklerinde-uyarmalarında da çok haklıydılar, kendilerine teşekkür ederek odadan ayrıldım ve agaclar.net Forumuna olan düşkünlüğüm daha da arttı.

Eski 24-07-2014, 14:36   #4
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Senin beynini yıkamışlar Güler Abla.

Alıntı:
Haaa haaa, işte burada çok yanılıyorsun.

Oysa benim odaya çağrılış sebebim daha başkaydı, beni koruma amaçlıydı.
Dedim ya, bilgisayarla ilk tanışmamdı diye, sanal alemi de hiç mi hiç bilmediğimden samimi samimi yazmamdan dolayı başıma gelebilecek olumsuzluklardan beni koruma amaçlıydı.

Söylediklerinde-uyarmalarında da çok haklıydılar, kendilerine teşekkür ederek odadan ayrıldım ve agaclar.net Forumuna olan düşkünlüğüm daha da arttı.

h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-07-2014, 10:04   #5
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
Senin beynini yıkamışlar Güler Abla.
Hiç sanmıyorum sevgili h_dogan ama istiyorsan denemesi bedava... seni de davet edelim odaya.

Eski 25-07-2014, 11:31   #6
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Geçenlerde Sn. malina çağırmıştı beni bir uyarı için, emredersiniz komutanım deyip kaçtım hemen.

Şaka bir yana ilk defa bu ay çağırdı beni.

Alıntı:
Hiç sanmıyorum sevgili h_dogan ama istiyorsan denemesi bedava... seni de davet edelim odaya.

h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025