View Single Post
Eski 23-07-2014, 11:10   #7290
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Kayıt 08-05-2007

Ve iki mesaj, biz bu üyeyi dövelim
Sevgili lilium, benim siteye üyeliğim 2007 senesinin Nisan ayında.
Kolumu kırmış, hiç birşey yapamadığımdan etrafıma çatıp duruyor, en olumsuz günlerimi yaşıyordum.

Selenn de internette dolaşırken agaclar.net'e rastlamış. Tam da teyzemlik bir site buldum onu hemen kayıt yapayım diye düşünüp beni üye yapmış.
Daha sonra bana " teyze, güzel bir site buldum, burada çok eğlenir, oyalanırsın, seni üye kaydettim ama hemen bir bilgisayar alman gerekiyor" dedi.

Ben de oğluma söyledim bana bir bilgisayar geldi. İlk bilgisayarla tanışmam böyle oldu. Daktilo kullandığımdan yazma işi sorun değildi ama mouse kullanma zoruma gidiyor ve hiç birşey bilmiyordum. Sağ olsun selenn bana yardımcı oldu da tek tük yazmaya başladım.
Diyorum ya; bu sitede insanda bağımlılık yapıyor diye, ben de düşmüştüm bu ağın içine. Ne gecem vardı ne de gündüzüm.

Fotoğraf yüklemeyi de öğrenmiştim (gerçi o zaman Forumdan yüklemediğim için malina'dan zılgıt yediğim gibi, samimi samimi yazdığım için de malum odaya çağrılmıştım) bol bol bahçe fotoğraflarını yükleyip duruyordum.

Kendimi böylesine agaclar.net'e kaptırmam Oğuz'u biraz telaşlandırmış olacak ki bir gün oğlum Hakan'la konuşmasını duydum.
Oğlum da " merak etme baba ben siteye girer bir bakarım nasıl bir yermiş, ona göre hareket ederiz" diyordu.

İşte oğlumun siteye üye olması bu yüzden yani annesi nasıl bir ortama kaptırmış kendini ki dolu dizgin gitmekte.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön