agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni50701Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-09-2012, 11:37   #11
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Güler hanım gelene kadar ben yanıtlayayım...

Domates suyu veya püresi salça kadar uzun süre kaynatılmaz, kevgirden geçirilip süzülmez. İçine biraz tuz dışında hiç bir koruyucu katılmaz, sadece kavanozlara kaynarken doldurup, kapaklarını çok sıkı kapatıp, baş aşağıya çevrilip soğuyana kadar öyle bırakılır. Sebebi, sıcağın etkisiyle kavanoz kapağının hiç hava almayacak şekilde kapanmasıdır.

Eğer şimdiye dek hiç kışlık domates hazırlamadıysanız, tüm kış yaz domatesinin mis gibi kokusunu yemeklerinize katmak istiyorsanız, bu sene muhakkak deneyin. (domateslerin zamanı geçti geçecek)

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025