![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2005
|
Sayın Güler hanım, adınız gibi hep gülünüz, yüzünüzdeki gülücükler eksilmesin, ne kadar güzel çiçek fotoğrafları, hayallere daldım desem yalan olmaz. Çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
1347 de Frezya bizim burda arpa çiçeği denir. Her sonbaharda toprağını değiştiriz. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler'in Bahçesi başlığı kapatılsın! Kötü örnek oluyor. Dayanamıyorum bu güzelliklere.. Şaka bi yana ama cidden başlık Güler'in Bahçesi değil de Güler'in Emek Cenneti olsa daha çok yakışacak. Emeklerinize, gönlünüze sağlık.. Mayıs'a da az kaldı, hani diyorum bi organizasyon... ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Penelophe, siz benden çok yaşayacaksınız(inşallah) Bir önceki sayfayı incelerken, kafamda yazacağım mesajı tasarlamıştım, konu başlığını değiştirip, Güler'in Cenneti, diyecektim. Benden önce davranıp yazmışsınız ellerinize sağlık. Daha bu mevsimde bu kadar güzellik olursa Mayıs sonunda bu bahçeyi hayal bile edemiyorum. Sevgili Güler, süs elması ve süs şeftalisi ne kadar güzel görünüyorlar, ilk defa görüyorum, meyve veriyorlarmı? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlarım, hepinize teşekkür ederim. Fotoğrafları yüklüyorum, yani demek istiyorum ki bakın ne kadar iş çok. Kolları sıvamaya geç bile kaldık, ama yağmur bir türlü müsade etmedi ki. Yarın, yapılacak işler listesine başlayacağım. İşleri yaptıkça da listeden sileceğim. Mümkün olduğu kadar yaptıklarımı da sizlerle paylaşırım. Diyorlar ya ''bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur'' ne de doğru. İşlerimi yoluna koyayım, bahçemi düzene sokayım sizleri yine bekliyorum. Dikkat ettiniz mi? Çim konusuna hiç deyinmedim. O tam bir kâbus şimdilik. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderatör
|
Dibinden patlamış, Adalet. Hem de tomurcukları bile var. Zedelemeden nasıl sökebilirim, yarın incelemeye alacağım. Perşembe günü, Kerem'i İstanbul'a getirmemiz gerekiyor. Fideni de getirir, postalarım. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güler hanım siz böyle bahçenizin güzel resimlerini ekledikçe içimiz açılıyor sanırım hepimiz biran önce bahçemizin sizinkine bezemesini istiyoruz ![]() Ama bizim bahçelere 40 fırın ekmek (birçok çiçek ve tohum) lazım sizinkine benzemesi için ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Niyet ettim bile Güler hanım başladım bugün bahçedeki otları yolmaya ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Moderatör
|
Sevgili ismi zor yazılan arkadaşım. Teşekkür ederim. Uzaktan uzağa gözün gönlün pek de açılmaz. İyisi mi sen buraya gel de tadını çıkart. Bahsettiğim mutfak aletlerini de bol bol kullandırırım sana. Beraberce gireriz mutfağa, döktürürüz valla. |
|
|
|
![]() |
|
|