![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler hanım, Benim sihirbazlar bir dalda 6-7 tane açmaya başladılar. Şöyle bir şey fark ettim; Tomurcuklar açarken bordo-sarı açıyor, daha sonra bordo-beyaz oluyor. Özgür beyin dediği gibi ısıya göre renk değiştiriyor sanırım. Böyle çok çok açtıklarına göre yerlerini sevdiler diye düşünüyorum. ![]() Düzenleyen Sevilay : 25-07-2008 saat 22:35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Güler hanim sitede okunacak konu o kadar cok ki ancak sizin bahcenizin oldugu bölümü inceleyebildim. Muhtesem bir is basarmissiniz. Dogrusu sizin yaninizda ben kendimi cok cok acemi hissettim. Tam bir profesyonel peyzaj mimari gibi sekillendirmissiniz bahcenizi. Hayran kaldim. Merak ettigim o kadar cok soganli bitki ile köstebek sorunu yasamiyor musunuz? Gül bahcesi yapmayi düsündügümüz bir yokuslu bölüm vardi bahcemizde cakil taslariniz bana da ilham verdi dogrusu. Tek kaygim oradan arada bir köstebek cikmasi. Serecegim musambayi parcalar mi onu düsünüyorum simdi. Bahcenizde saglikli, mutlu günler gecirmenizi dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir de yalancı şahit var ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güler abla o fırça çalısında da isterim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Nice yüz binlere Güler Hanım, sağlıkla, huzurla ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim Güler abla, evet dag musmulasi demek istemistim. Internette agac seklinde olan da var ama henüz fidanini bulamadim burada bircok bahcede olmasina ragmen... Bizim memleketimiz gibi degil ki kimseden celik comak isteyemiyorsun kabalik olarak algilaniyor. Kendiliginden bir seyler veren de cok ender cikiyor. Resmini ekliyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Ah Güler abla ah! Simdi aklima bir de Queen Elizabeth`i soktun... Bahcede artik yer kalmamak üzere kredi alip komsunun bahcesini de mi satin alsak ne? Sevgiyle kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyice yüzsüz oldum ben bu sitede. ![]() Ama ben zaten Ağustos sonu özelden yazıştığımız paketimi bekliyorum hala. Unuttunuz mu yoksa beni? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım kaç gündür gelip gidip bahçenizi inceliyorum Pes doğrusu sizi canı yürekten tebrik ediyorum Elleriniz dert görmesin Allah size uzun sağlıklı ömürler versinde hep bu muhteşem bahçeyle ilgilenin Bahçenize bayıldım, bayıldım bayıldım kocamaan MAŞALLAHLAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Hakikaten bu çim ne problemli çıktı. Allah sabır versin. İnşallah uğraşmaların sonuç verir de çimi tekrar kökleyip atmak zorunda kalmazsın. Ben bu kadar uğraşamazdım kesinlikle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2010
|
Sevgili güler hanım.Bana gönderdiğiniz incirler bunlardan olmalı herhalde.Siyah olanmı yoksa beyaz olanmı daha lezzetli acaba?Siyah incirinizi Bursa siyahına benzettim. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kiraz çeşidide sizin bahçeden erkenci bir çeşit olan early burlat kirazı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eyvah ben yine pot kırdım galiba, ben ipimi hazırlayayım güler abla beni asar artık. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Ahududu
Sayın Güler hanım, Bahçenizi ve güzelliklerinizi her siteye girdiğimde kaçırmadan izliyorum. Ne kadar tanımış olsam da maharetlerinize ve enerjinize her seferinde gıpta ediyorum. Bugün Böğürtlen-ve (patronumuzun adını aldığı) Ahududu topiğini baştan sona okudum. Orada 2007 yılındaki bir yazınızda sarı Frambuaz (All Gold) fidanını Yalova dan aldığınızı yazmışsınız. Hangi seradan aldığınızı yazmanız mümkün mü acaba?Bahçe sayfanıza resimlerini almamışsınız veya ben atlamışım. Benimde diğerlerinin yanında Blackberry(telefon değil ![]() ![]() Oğuz beye selamlarımla. Herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Güler Ablam, senin elinden zehir olsa içerim ama çok teşekkür ederim Zat-ı Alileri bizim evde pek rağbet görmeyen bir meyvedir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Güler abla senin çiçek çeliklerini az önce kargoya verdim yarın eline ulaşıcakmış bilgin olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2012
|
Güler hanım merhabalar, 200 sayfalık bahçenizi gezmek sanırım son birkaç günde 5-6 saatimi aldı. Zamanımın büyük kısmını da fotoğrafları hayran hayran izlemekte kullandığımı söyleyebilirim. Birkaç satır yazmadan geçmek istemedim. Bahçenizin fevkalade detaylı estetiği ile hayranlık uyandırıcı olduğunu yinelemeye gerek yok. Büyük bir azim, zevk ve emeğin neticesi olduğu kesin. İtiraf etmeliyim bu kadar çok bitki türü ile nasıl başa çıktığınızı matematik zekam algılamakta zorlanıyor. Hayallerimi genişlettiniz, hayranlığımı ve azmimi körüklediniz. Bu vesile ile bayramınızı kutlayıp; size, cabbar eşiniz Oğuz beye ve tüm ailenize, daha uzuun yıllar huzur ile bu güzelliği yaşayacak esen günler diliyorum. Sağlıcakla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Güler / Bahçe ( 1 2 3 ... Son Sayfa) Güler 407,822 Cennet olarak adlandırdığım bahçenin tıklanma sayısına bakarmısınız, 407, 822 Site benim olsa, (ki, buradaysam pay sahibiyim de) bu güzel iki insana, can dosta, dost canlısı kişiliklere, içleri doğa ve insan sevgisi dolu iki güzel insana bu güzelliklerinden dolayı bir plaket ile ödüllendirmek gerekir diye düşünüyorum. Beş yüz bin tıklanma bunun için idaal bir zamanlama olacak, ne dersiniz arkadaşlar düşünceme katılırmısınız hak etmiyorlar mı? Sevgili malina'mız ne der açaba? Topu da nasıl hemen attım ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
güler hanım elleriniz dert görmesin yine herşey mükemmel.ama üzümleri görünce yemin ederim ağzım sulandı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Geçmiş olsun
Siz hiç canınızı sıkmayın sevgili Güler hanım, siz bir araya geldiğinizde o bahçe ve çiçekleriniz eminim eskisinden çok daha güzel olacaktır, bu sitede bir sürü arkadaşınız var, çoğunun evinde, Güler Atlası olarak misafir değil evin bir ferdisiniz, bir sürü bir sürü güzel dilekler, dualar alıyorsunuz, siz içiniz ferah tutun, şifası da gelecektir. Eşinize büyük geçmiş olsun diliyorum. Güzel haberlerinizi ben de beklemekteyim, umarım en kısa zamanda bizi müjdelersiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgili Güler Hanım..
Atlasınızın şöhreti tüm sitede biliniyor.. Size bir sorum olacak... Acaba kışın evdemı balkondamı bahçedemi tutuyorsunuz..Eger kapalı yerde duruyorsa hangi ay balkona bahceye cıkarıp hangi ay içeri alıyorsunuz... Cevabınız için şimdiden teşekkür ederım..Bol çiçekli günler dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|